Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Захотів потягнути Альфою з ПУМБи.
Не вдалось :(

В кому проблема?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
V2.ua, представители Аллы в чате Sense сообщали о наличии проблем, есть забирать с ПУМБовской Visa. С карты mastercard всеМОЖУ я успешно тянул, но в контакт-центре ПУМБа необходимо отключить фрод-мониторинг (дополнительную систему безопасности).

Місто
Kyiv
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Ну вот у ПУМБа вроде всё максимально просто. И как я писал - без комиссии.
А вы как-нибудь чужой тянучкой Р2Р денежки с неё потяните, будете "приятно" удивлены :)
А зачем это делать? Чем это принципиально отличается от "толкания" с карты?
Ну то есть зашёл я в ПУМБ Онлайн и вытолкал по номеру карты денежку на "внешсеть" (другой банк).

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Это я так тонко намекаю человеку, что "без комиссии" не всё.
Post automatically merged:

Да, отличается, причём - принципиально для многих других банок
Давайте не переучивать спонсоров :)

Місто
Kyiv
Щось додаток не відображає операцій по картці, повідомлення у вайбер про нарахований кешбек за операцію теж не прийшло...
ПУМБа всім складом вже перед ТВ чекає матчу збірної?

Місто
Запорожье
Телефон
OnePlus 3T
Щось додаток не відображає операцій по картці, повідомлення у вайбер про нарахований кешбек за операцію теж не прийшло...
ПУМБа всім складом вже перед ТВ чекає матчу збірної?
Платил сегодня около 12 часов, все есть, уведомление о кэшбеке тоже, а вот Forward прилег, не приложение ни онлайн бакинг не работаетю. UPD пумб тоже..

Місто
Львів
Теж мав проблеми з меседжами сьогодні, десь через годину почали приходити.

Крім того написав в підтримку щодо свого звернення від 9го лютого- додати комунальне підприємство в список отримувачів, відповідь вбила наповал- 'Мы вам ничего не должны'. Сказали що то залежить від постачальника комун. послуги і не факт шо вони додадуть, а то шо я фоткав квитанцію і їм скидав+ окрема функція в моб. додатку- мали вони то в носі :confused:

Місто
Kyiv
Я вже навіть і не надіюсь, що додадуть комунальне підприємство.
І писав, і фото чека надсилав, і дзвонив - результату немає!

Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10
А если закинуть деньги на кредитку в сумме платежа льготного периода и сразу их вернуть на дебетку, пумб поймет, что я погасил платеж льготного периода? или нужно держать на карте один день сумму?

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
А если закинуть деньги на кредитку в сумме платежа льготного периода и сразу их вернуть на дебетку, пумб поймет, что я погасил платеж льготного периода? или нужно держать на карте один день сумму?
поймет, но данные обновятся только на следующий день

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Теж мав проблеми з меседжами сьогодні, десь через годину почали приходити.

Крім того написав в підтримку щодо свого звернення від 9го лютого- додати комунальне підприємство в список отримувачів, відповідь вбила наповал- 'Мы вам ничего не должны'. Сказали що то залежить від постачальника комун. послуги і не факт шо вони додадуть, а то шо я фоткав квитанцію і їм скидав+ окрема функція в моб. додатку- мали вони то в носі :confused:
А за реквізитами сплатити?

Зверху