Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
luytel, я ж не проти умов
просто підтримка мені пояснювала що кешбек мені в цьому (моєму) випадку не нарахований тому що так і потрібно ...
а на запитання чому так ? які умови я не виконав ? або яку умову порушив відповіді не було ...
погоджувались створювали заявку і так кілька разів по колу :confused:

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
luytel, я ж не проти умов
просто підтримка мені пояснювала що кешбек мені в цьому (моєму) випадку не нарахований тому що так і потрібно ...
а на запитання чому так ? які умови я не виконав ? або яку умову порушив відповіді не було ...
погоджувались створювали заявку і так кілька разів по колу :confused:
Там дійсно важко розібратися/виконати умови.
Потім дві підтримки турбувати банк/магазин.
Один раз скористувався, полазивши в їхніх лабіринтах, більше не хочу.
А з термінами отримання кешбеку, краще депозит відкрити, на 3-6 місяців.
Хоч в ПУМБа і з депозитом намудрили, там де "нові кошти"...

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
luytel, та вони мудріли 😁
А взагалі, обираючи зі зручності використання/прозорості нарахування копійчаних кешбеків оце тільки моно й є нормальним. Всі інші влаштовують ромашку дам/не дам - доказуй ще що не слон.
З великими кешбеками накшталт укрсіб-2020 (чи 19?) воно було того варто. А ці за копійки давляться.
Кинув ганятись за кешбеками як вони попадали до +-1% відсотка. Зрада першої статті Конституції Редівця 😁

Місто
Харьков
ПУМБ, Здравствуйте.Подскажите пожалуйста,какую максимально возможную сумму,можно ложить на карту в гривнах и долларах на обычный счет или депозит.Чтоб это было без всяких справках о доходах.Чтоб без лишних проблем можно было как положить,так и снять потом.
P.S Родственник (бывший ЗСУ),подарил круглую сумму,а я думаю-гадаю, стоит ли нести её в банк и ложить на депозит или так и оставить под матрасом.
P.S.S. Любые варианты "придите с родственником","пусть он возьмёт справку" отпадают.Он психованный,в глубоком запое,может только сказать "я подарил,а мне ещё что то кому-то доказывать,идите вы н***й.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
ProLight, більше 400 тис. грн. (чи 9+ тис. $) гарантують проблеми з поясненням "звідки гроші".
Менше 100 тис. грн (2+ тис $ ) - це відсутність проблем.
А от між цими сумами вже як повезе.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
ProLight, многое еще зависит от того какую информацию о вас имеет банк. Если по мнению банка у вас нет источников дохода в принципе (или не дай бог банк в вас заподозрит дропа) то могут и 5-10 тыс заблочит. Для более-менее адекватных клиентов сумма до 400к вызывать вопросов не должна. Но это наличка - к ней у банков особое отношение. Поэтому если до этого у вас крупных операций по счетам в банке не было в принципе - я бы более 100к налом бы не заносил

Місто
Київ
ПУМБ, Здравствуйте.Подскажите пожалуйста,какую максимально возможную сумму,можно ложить на карту в гривнах и долларах на обычный счет или депозит.Чтоб это было без всяких справках о доходах.Чтоб без лишних проблем можно было как положить,так и снять потом.
P.S Родственник (бывший ЗСУ),подарил круглую сумму,а я думаю-гадаю, стоит ли нести её в банк и ложить на депозит или так и оставить под матрасом.
P.S.S. Любые варианты "придите с родственником","пусть он возьмёт справку" отпадают.Он психованный,в глубоком запое,может только сказать "я подарил,а мне ещё что то кому-то доказывать,идите вы н***й.
Можна віднести не в один банк, а в декілька. Поділіть на частини.
Потім і знімати буде зручніше

Місто
Київ
Вітаємо!
Місячний ліміт зарахування на рахунок становить 400 000 грн (в еквіваленті залежно від валюти рахунку), але також обов’язково необхідно враховувати суму надходжень, що вказана у Ваших анкетних даних (згідно з Постановою НБУ 110), аби не перевищити вказану суму. (У застосунку ПУМБ на «Головній» натисніть на зображення профілю - «Особисті дані» - «Анкетні дані»).
Також, хочемо додати, що банк може уточнювати інформацію з приводу джерел походження коштів на будь-яку суму, оскільки аналіз кожного клієнта проводиться індивідуально.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
також обов’язково необхідно враховувати суму надходжень, що вказана у Ваших анкетних даних , аби не перевищити вказану суму. (У застосунку ПУМБ на «Головній» - «Особисті дані» - «Анкетні дані»).
А где там именно сума надходжень?
вижу там только месячный доход и в три раза бОльше его - разрешённая сумма пополнений в квартал.

Місто
Київ
також обов’язково необхідно враховувати суму надходжень, що вказана у Ваших анкетних даних , аби не перевищити вказану суму. (У застосунку ПУМБ на «Головній» - «Особисті дані» - «Анкетні дані»).
вижу там только месячный доход и в три раза бОльше его - разрешённая сумма пополнений в квартал.
Так, все правильно, Ви вказуєте суму середньомісячного доходу та джерела надходжень, з якої вираховується приблизна сума за квартал.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Так, все правильно, Ви вказуєте суму середньомісячного доходу та джерела надходжень, з якої вираховується приблизна сума за квартал.
Да при чём же квартал вообще?
Большинство других банков отдельно спрашивало у (не нового) клиента предполагаемую им сумму надходжень в месяц. Если это 100-200000...грн (безналичных, по реквизитам счета) надходжень - никогда не требовали никаких дополнительных документов.
И она совершенно не равнялась тупо умноженной на три цифре нынешнего месячного дохода клиента. Странный алгоритм у ПУМБ.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
@ПУМБ,Можно пожалуйста подробней,что это за сумма за квартал и для чего она нужна?
У меня допустим 15 000 за квартал,тоесть я могу пополнять карту не более чем на 15 000? В Три месяца?

• Like
Реакції: fnm
Місто
Київ
@ПУМБ,Можно пожалуйста подробней,что это за сумма за квартал и для чего она нужна?
У меня допустим 15 000 за квартал,тоесть я могу пополнять карту не более чем на 15 000? В Три месяца?
Головну роль відіграє саме сума зарахувань на місяць. Якщо вона складатиме більшу суму, ніж вказано в
анкетних даних, банк може запитати
документи про їх походження.
Сума приблизних квартальних зарахувань формується автоматично та змінюється залежно від внесених Вами змін у середньомісячний дохід.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Из личного опыта - не более 200 000 грн в одном банке. Сумма пополнений не более 10 000 - 20 000 грн ежемесячно.
Тогда большой шанс, что проблем не будет. Для подстраховки желательно иметь зарплатный счёт и выписку.
Т.е. у вас зарплата до 20 000 грн/мес. и вы можете наликом примерно столько же кидать на ПУМБ.
П.С. Вы написали "ложить". Но ведь есть ещё и "снимать"!
А там это будет с комиссией, если ежемесячный остаток менее 500 долларов или евро.
Т.е. я так понял, что $500 или €500 всё равно должно быть на депозитном счету.

kvv

Місто
Ровно
ПУМБ, по цій акції на рахунок ПУМБа має надійти саме іноземна валюта($, €,..) чи будь-яка валюта в еквіваленті 50$ (включаючи гривню)?

Зверху