Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Киев
rony,
як казали у мому шкільному дитинстві "до чого тут міліція, якщо свиня сама здохла?".
Якщо на іншому боці хтось бавиться в перекодуваннях МСС, то банку це фіолетово, у нього все зашито і відпрацьовує автоматично. Спробуйте самостійно написати у підтримку тих гамнюків і запитати те саме, що ви озвучили
Post automatically merged:

SMSKA,
так і запишемо ✍️,
наступних акцій вам підключати не треба. Залиште свій телехвончик😁

Місто
Львів
ПУМБ скурвився. З серпня перестали нараховувати кешбек на купівлю квитків в тролейбусі через easyPay (до того все все ок було).
Оператор відповів:
Наразі MCC цього сервісу встановлено як «транспортування», а не «пасажирські перевезення».
Нещодавно комуналку порізали, категорії стали ніякі просто, тепер це. Стає максимально нецікавим.
Сьогодні через ізіпей поповнив картку Леокарт для валідації проїзду у Львові на 20 грн. Кешбеку не нарахували хоча в липні і попередні місяці завжди нараховували. Тільки що ввечері купив квиток вартістю 17 грн. через додаток Leocard. Кешбек нарахували. Або глюк або писати на підтримку, щоб повернули нарахування. Я це зробив ще в день.

Місто
Київська область Березань
rony,
як казали у мому шкільному дитинстві "до чого тут міліція, якщо свиня сама здохла?".
Якщо на іншому боці хтось бавиться в перекодуваннях МСС, то банку це фіолетово, у нього все зашито і відпрацьовує автоматично. Спробуйте самостійно написати у підтримку тих гамнюків і запитати те саме, що ви озвучили
Post automatically merged:

SMSKA,
так і запишемо ✍️,
наступних акцій вам підключати не треба. Залиште свій телехвончик😁
Я и так не , беру кашбек там. .. комунальних мало там ..хоч суми в мене велики

Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
банку це фіолетово
Ну а мені тоді фіолетово на такий банк і я тоді перестаю користуватися їхніми послугами. Хай самі розбираються "хто винен", а не перекладають на клієнтів. Благо є багато конкурентів.

До речі, сьогодні кешбек з тими ж операціями через easyPay почав нараховуватися нормально.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Манибокс...
нормальная штука, если бы их робот не учитывал туда входы-выходы в "загальну суму надходжень на всі рахунки"

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Підкажіть, по суті різниця між Манібоксом та депозитом Вільний тільки в нарахуванні відсотків (капіталізація проти відсотків на карту)? Якщо покласти N тис. грн на деяке зберігання із можливістю миттєвого використання - то між цими двома немає принципової різниці?

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Підкажіть, по суті різниця між Манібоксом та депозитом Вільний тільки в нарахуванні відсотків (капіталізація проти відсотків на карту)? Якщо покласти N тис. грн на деяке зберігання із можливістю миттєвого використання - то між цими двома немає принципової різниці?
Манібокс щодня нараховує відсотки, зняти можна без втрати нарахованого.
Вільний дає відсотки лише раз на місяць.
Якщо сума набагато більше мінімальної (500 грн) і гроші потрібні "умовно терміново", можна відкрити Дохідний на 1 місяць.
Бо там 8% річних ставка. Але доведеться чекати 30 або 31 день.

• Like
Реакції: GAS
Зверху