Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Odessa
ПУМБ чи плануєте ви надавати можливість попвнити єврову карту через SEPA-платіж, як це реалізовано у монобанку та АБанку?
Вітаємо!
Наразі така можливість не реалізована.
Щодо впровадження обов’язково проінформуємо у застосунку, рекомендуємо слідкувати за оновленнями.

так это планируется или нет, на поставленный вопрос вы так и не ответили, а написали то, что и так все знают...

Місто
Львів
Шановний ПУМБ,
В понеділок звертався на гарячу лінію Телеграм банку, проте до тепер так і не отримав відповіді, продублюю тут:
В розділі Вигоди вказаний промокод для перегляду YouTv, який на жаль не працює. Чи є можливість його оновити, або прибрати пропозицію якщо вона вже не актуальна? :rolleyes:

Місто
Київ
Шановний ПУМБ,
В понеділок звертався на гарячу лінію Телеграм банку, проте до тепер так і не отримав відповіді, продублюю тут:
В розділі Вигоди вказаний промокод для перегляду YouTv, який на жаль не працює. Чи є можливість його оновити, або прибрати пропозицію якщо вона вже не актуальна? :rolleyes:
Вітаємо!
Вже пишемо Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.

Місто
Київ
Який дурень буде , вам давати тут свої дани , хоча може и є таки
На жаль, без уточнення даних ми не зможемо перевірити попередні звернення клієнта, відповідно допомогти у вирішенні ситуації.

Місто
Київ
Вітаємо! На жаль, ми не можемо звернутися до Вас в приватні повідомлення для уточнення інформації. Просимо написати нам, аби ми мали змогу все перевірити.

Місто
Киев
Вітаємо! На жаль, ми не можемо звернутися до Вас в приватні повідомлення для уточнення інформації. Просимо написати нам, аби ми мали змогу все перевірити.
А що на red-forum , вже можна давати свої персональні дані банкам ?:dash1:А потім люди кажуть де мої гроші:p

• Like
Реакції: GAS
Місто
Київ
А що на red-forum , вже можна давати свої персональні дані банкам ?:dash1:А потім люди кажуть де мої гроші:p
Вітаємо! Аби перевірити певну ситуацію по рахунку чи застосунку клієнта нам потрібні його дані, щоб зафіксувати запит. По ніку в цьому форумі ми ніяк не можемо ідентифікувати людину як клієнта ПУМБ.
Post automatically merged:

давати свої персональні дані банка
Так у банков уже есть перс данные клиентов )
Вітаємо!
Так, звичайно. І для ідентифікації можемо запитати тут, щоб зрозуміти хто саме звертається і мати змогу перевірити ситуацію, яку запитує клієнт.

Місто
Київ
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
ПУМБ Доброго дня. А підкажіть, що зараз з терміном дії карток?
У мене одна із кредиток ВсеМожуОнлайн діє до 12/25.
Чи буде після 1.01.2026 подовжено термін її дії?
Бо раніше (з початком війни) банки часто подовжували, але НБУ з 2025 року сказав "далі не треба" і тепер протерміновані картки треба перевипускати на загальних умовах.
Вітаємо! Ми подовжили термін дії наших карток до кінця військового стану.
Якщо термін дії вашої картки закінчується, не треба йти до відділення для її заміни. Нею можна користуватися як раніше — знімати готівку, розраховуватися в магазинах, робити перекази в ПУМБ Online.
Але зверніть увагу, що по закінченню терміну вказаного на пластику, можуть не проходити операції, які потребують введення терміну дії картки. Наприклад, при розрахунках в Інтернеті.
Автоматичне продовження строку дії карток припиняється з 1 березня 2026 року
10 грудня, середа

Шановні клієнти!
Згідно з рекомендаціями регулятора, автоматичне продовження строку дії платіжних карток припиняється з 01.03.2026.
Якщо строк дії вашої картки або кількох карток уже завершився, проте були автоматично продовжені, звертаємо вашу увагу: після 1 березня 2026 року ви не зможете проводити з ними платіжні операції.
Що потрібно зробити:
Щоб і надалі безперервно користуватися послугами банку, в мобільному застосунку ПУМБ можна випустити нову віртуальну або замовити пластикову картку, зокрема з доставкою по Україні та за кордон.
Процедура проста та займає лише кілька хвилин.
Завчасне оформлення нової картки гарантує безперебійний доступ до ваших коштів та всіх послуг банку.
Від себе додам, що перевипуск по закінченню терміну дії картки безкоштовний. Всі інші випадки - 150 грн. (якщо брати пластик)

Місто
Запоріжжя
А якщо я відкрив у застосунку еврову картку, пластик у відділені отримати буде безкоштовно чи за 150?

Місто
Київ
А якщо я відкрив у застосунку еврову картку, пластик у відділені отримати буде безкоштовно чи за 150?
Вітаємо! В такому випадку оформлення пластикової картки буде безкоштовним.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
А що буде з номером картки?
Ось я відкрив віртуальну кредитку "ВсеМожуОнлайн" і мені дали певний номер, умовно 5555-6666-7777-8888.
Прийшов у відділення і дали миттєвий пластик 5555-6666-7788-9999. Тепер в мене і 8888 і 9999 працюють одночасно.
У валютних карток теж буде схожий принцип?

Місто
Киев
Ось я відкрив віртуальну кредитку "ВсеМожуОнлайн" і мені дали певний номер, умовно 5555-6666-7777-8888.
Прийшов у відділення і дали миттєвий пластик 5555-6666-7788-9999. Тепер в мене і 8888 і 9999 працюють одночасно.
Так

Вкладення

• Screenshot_20251213-152557.png
    Screenshot_20251213-152557.png
    194.6 КБ · Перегляди: 43
Місто
Київ
Вітаємо! Саме так. Це будуть дві різні карти (пластикова та віртуальна) які підв'язані до одного рахунку.

Зверху