Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Київ
ПУМБ, Добрий день! Чи можливо замовити доставку поштою перевипущену картку в тарифі всеКАРТА Бізнес?
Вітаємо!
Для безкоштовного перевипуску за терміном придатності Вам необхідно звернутися у відділення. Дистанційно, з доставкою Новою Поштою Ви можете замовити додаткову картку до рахунку ♥

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Або оформляти пластик, або комісія за зняття без картки :(
пополнение всекарт в касу отделения без карт тоже комис?
Это называется пополнение через оформление ордера у специалиста. Такое пополнение не окомишивается - пополнял таким образом карты родственников, которые в это время были за границей (родственные связи были банку подтверждены задолго до пополнения)

• Like
Реакції: fnm

fnm

Місто
π-сіty
пополнял таким образом карты родственников, которые в это время были за границей (родственные связи были банку подтверждены задолго до пополнения)
Были же и банки (не помню какие, ну типа Глобус?), не дающие в отделении чужие карты пополнять вообще

Solar_simfi

Il Gatto Vitruviano
Місто
Kyiv (ex. Simferopol)
Телефон
Samsung S24
ПУМБ, вчора отримав першу зарплатню на ВсеКарту. Запрошувальне посилання для отримання зарплати було ще десь в листопаді. Коли можна очікувати на першу частину бонусу за отримання зарплатні в ПУМБі?

Місто
Київ
ПУМБ, вчора отримав першу зарплатню на ВсеКарту. Запрошувальне посилання для отримання зарплати було ще десь в листопаді. Коли можна очікувати на першу частину бонусу за отримання зарплатні в ПУМБі?
Вітаємо! Раді, що Ви приєднались до нас ❤️.
Зарахування основного та додаткового бонусу здійснюється після зарахування заробітної плати запрошеному, але не пізніше 31 календарного дня з моменту виконання кожної з умов акції. 🫶🏻

Місто
Lviv
ПУМБ,
Питання про гроші в розстрочку.
В додатку намальовано комісію 2,22% щомісяця від початкової суми кредиту на термін 12, 24 місяців але на сайті https://www.pumb.ua/credit/hroshivrozstrochku комісія 2,22% вже за умовами... терміном 12, 24 місяців. Отже, що з умовами, вони у купі повинні виконуватися? Запитання: так куди вірити? І чому у додатку такого немає, про умови?
2. Термін погашення на строк 12 місяців у разі дострокового - за фактичний термін користування, отже будь-який термін як 8 міс, так і наприклад 5 (хто зна як воно буде)?

Додатково:

Комісія та термін​

комісія 2,22% або 2,99% щомісяця від початкової суми кредиту
на термін 12, 24 місяців.

Але

Ми відповідаємо на Ваші питання:
Для Клієнтів, які отримують зарплату в ПУМБ протягом 3-х місяців, комісія складає 2,59% щомісяця.

Для Клієнтів, які повністю виконали зобов'язання за кредитом готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», а нові кредитні продукти не оформили протягом шести місяців після повного погашення, та Клієнти, які звертались до Банку для оформлення кредиту готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», але не уклали кредитний договір за результатами звернення протягом шести місяців або більше з дати звернення, та не мають діючих кредитів готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», комісія складає 2,22% щомісяця.

Отже як вирахувати дійсні умови які можна отримати?
Паспорт кредиту та умови договору мають повні, вірні умови до його оформлення у застосунку?

Останнє редагування:
Місто
Киев
ПУМБ Доброго вечора. Я на сайті colnect побачив фото картки:
Це що, тепер ВсеКарта стала такою зеленою? Бо раніше вона була червоною:
Да) и не только зеленые,
всё перекрасили🙃

Місто
Київ
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ПУМБ. ОБМАН ПІД ВИГЛЯДОМ БОНУСНОЇ ПРОГРАМИ

ПУМБ публічно декларує програму «Запроси друга» з винагородою 500 грн за успішну рекомендацію відкриття кредитної картки. На практиці ж ця програма виявилась звичайною пасткою для клієнтів.

За першою рекомендацією бонус було нараховано коректно. Проте друга рекомендація, здійснена 9 грудня 2025 року о 16:17 шляхом офіційного реферального посилання(pumb.onelink.me/Jrxy/p2zrft58), раптово стала «неуспішною» з невідомих і сумнівних причин. Запрошення було надіслано через Viber з Android-пристрою на iPhone 14, після чого протягом кількох хвилин запрошена особа завантажила застосунок, пройшла повну процедуру реєстрації, відкрила кредитну картку з лімітом та здійснила покупки. Усі умови акції були виконані бездоганно.

Наступного дня запрошеній особі банк нарахував 200 грн бонусу(згодом забрав і їх). Водночас мені, як рекомендодавцю, не нарахували нічого.

Подальше спілкування зі службою підтримки залишило вкрай негативне враження.
10 грудня було зафіксовано звернення — співробітниця запевнила, що винагорода з’явиться протягом 5 днів. Це виявилось неправдою.
16 грудня — повторне звернення, яке залишилось без будь-якого результату.
19 грудня — черговий дзвінок, під час якого мені повідомили абсурдне пояснення: нібито застосунок було встановлено «самостійно», а не за моїм посиланням.

Такі аргументи виглядають щонайменше непрофесійно. Банк має повний технічний інструментарій для відстеження реферальних переходів, часу встановлення застосунку, послідовності дій клієнта, переглянутих розділів тощо. Однак звернення №202512-4611 та №202512-7653 були розглянуті формально, без будь-якого реального технічного аналізу.

Поведінка банку викликає асоціації не з сучасною фінансовою установою, а з «наперсниками» кінця 80-х — початку 90-х років: кручу, верчу — обманути хочу. Складається стійке враження, що ПУМБ свідомо ухиляється від виконання власних зобов’язань і не цінує ані постійних, ані нових клієнтів.

Справа зовсім не в кількох сотнях гривень. Справа — у принципах, прозорості та чесності. За таких умов я та дві мої доньки незабаром будемо змушені припинити будь-яку співпрацю з ПУМБ і категорично не рекомендуємо цей банк іншим.
Вітаємо! Після проведення внутрішнього розслідування маємо вказати, що було підтверджено виконання умов акції, у зв'язку з чим винагороду буде зараховано відповідно до правил акції.

Місто
Київ
ПУМБ,
Питання про гроші в розстрочку.
В додатку намальовано комісію 2,22% щомісяця від початкової суми кредиту на термін 12, 24 місяців але на сайті https://www.pumb.ua/credit/hroshivrozstrochku комісія 2,22% вже за умовами... терміном 12, 24 місяців. Отже, що з умовами, вони у купі повинні виконуватися? Запитання: так куди вірити? І чому у додатку такого немає, про умови?
2. Термін погашення на строк 12 місяців у разі дострокового - за фактичний термін користування, отже будь-який термін як 8 міс, так і наприклад 5 (хто зна як воно буде)?

Додатково:

Комісія та термін​

комісія 2,22% або 2,99% щомісяця від початкової суми кредиту
на термін 12, 24 місяців.

Але

Ми відповідаємо на Ваші питання:
Для Клієнтів, які отримують зарплату в ПУМБ протягом 3-х місяців, комісія складає 2,59% щомісяця.

Для Клієнтів, які повністю виконали зобов'язання за кредитом готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», а нові кредитні продукти не оформили протягом шести місяців після повного погашення, та Клієнти, які звертались до Банку для оформлення кредиту готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», але не уклали кредитний договір за результатами звернення протягом шести місяців або більше з дати звернення, та не мають діючих кредитів готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», комісія складає 2,22% щомісяця.

Отже як вирахувати дійсні умови які можна отримати?
Паспорт кредиту та умови договору мають повні, вірні умови до його оформлення у застосунку?
Вітаємо! На сайті відразу вказані умови, зі зниженою відсотковою ставкою.

Знижена комісія, якщо:

-отримуєте заробітню плату в ПУМБ протягом 3-х місяців;
-повністю виконали зобов'язання за кредитом готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», а нові кредитні продукти не оформили протягом шести місяців після повного погашення та не мають діючих кредитів готівкою;
-звертались до Банку для оформлення кредиту готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», але
не уклали кредитний договір за результатами звернення протягом шести місяців або більше
з дати звернення та не мають діючих кредитів готівкою.

Місто
Lviv

Знижена комісія, якщо:

-повністю виконали зобов'язання за кредитом готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», а нові кредитні продукти не оформили протягом шести місяців після повного погашення та не мають діючих кредитів готівкою;
-звертались до Банку для оформлення кредиту готівкою «ВсеЯсно», «Гроші в розстрочку», але
не уклали кредитний договір за результатами звернення протягом шести місяців або більше

Саме різна інформація в різних місцях і надала причину для запитань.
Дякую, що процитували то що вже і так прочитано, але на питання Ви не відповіли.
Можливо просто не побачили знаку "?".

Місто
Київ

Знижена комісія, якщо:

Саме різна інформація в різних місцях і надала причину для запитань.
Дякую, що процитували то що вже і так прочитано, але на питання Ви не відповіли.
Можливо просто не побачили знаку "?".
На термін 12 або 24 місяці комісія складає до 2,99% щомісячно. Комісія сплачується лише за час користування розстрочкою. Наприклад, якщо оформити розстрочку на 12 місяців, а погасити за 8, комісія буде нарахована за 8 місяців.
Вся ця інформація вказана, як на сайті та і застосунку, у відкритому доступі 😀

Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Ех, дозрів і я до допису тут. До жовтня минулого року вважав найкращим банком, користувався карткою "Все можу", причому досить активно (особливо в плані кредиту "Сплачуйте частинами", користувався і, на жаль, чи на щастя, завершую користуватися). Але на свою голову вирішив перевірити через банкомат (у їх же відділенні, правда, у вихідний день) функцію зміни контактного номера телефону через банкомат (у багатьох інших банків є така функція). Не знайшов такого функціоналу, забрав картку, інших махів руками не проводив і пішов з відділення. Аж тут за 2 хвилини прийшло повідомлення в додаток, що з рахунку знято 20 тисяч (непогано, так? З кредитки, якою користуюсь виключно безготівково, знімати таку суму). Я лечу назад, з банкоматом працює якийсь дядько, знімає кошти і йде (не буду я ж до нього кричати, що це він зняв мої кошти без картки). Одразу дзвоню на гарячу лінію, майже годину мене перекидали від одного відділу до іншого, казали, що в мене було дві спроби зняття коштів, перша невдала, інша успішна, ніби прийняли заявку на шахрайство (родзинки додає те, що на карті була підключена послуга захист від шахрайства) та пообіцяли фідбек максимально швидко (факт того, що я їм пояснюю, що я біля їх же відділення та банкомату і намагаюся максимально точно все описати - таке враження, що мене не чули, і вимагали назвати їм номер банкомату, хоча я їм назвав всі цифри і літери, які міг на ному розгледіти). Швидше за все, що я потрапив на встановлений фальшзчитувач прямо у відділенні.
За час очікування зв'язку з ними за цей час (майже півтора місяці) я встиг побути на лікарняному (другий мікроінсульт, як наслідок) і не тільки, але до середини листопада так ніхто з банку саме з цього питання і не зв'язався, а менеджери, які дзвонили з черговими пропозиціями кешбеку, комуналки тощо при питанні про заявку про шахрайство переводили стрілки, що вони її не бачать). Оклигав я після місяцю МРТ, протиінсультної терапії тощо і потопав до відділення, пояснив ситуацію, там дуже здивувалися такій ситуації і сказали переподати заявку. При них пройшов той же квест з перекиданням на гарячій лінії по різних операторах, і заявку знову прийняли. Якщо ви думаєте, що вийшов хеппі-енд: нєа. Наступного дня приходить лист на електронну пошту в якому вказано, що в банкоматі зайвих коштів інкасація не виявила, тому звиняйте і до побачення (хоча я чітко вказав, що коштів не знімав).
Чесно, вийшло образливо, оскільки банком користувався більше 6 років і був пунктуальний клієнтом без жодної заборгованості, а тут потрапив у таку фігню. Звісно, після бою кулаками не махати, тому ПУМБ для мене - це табу. Якось так, але історія реальна. Гіркий, але, на жаль, досвід

Останнє редагування:
Місто
Львів
vitalisk, то це був все таки той дядько і цей ж банкомат? Ваша сесія закрилась чи могли забути натиснути 'вихід' ? Думаю варто писати заяву в поліцію, тоді вже Пумб заворушиться.

Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Картку я забрав точно, навіть рахунок не перевіряв, тільки переглянув операцію в головному меню. Плюс в інших банках при знятті готівки пін вимагає, в рідному Приватні точно

Місто
Kiev
Тут мабуть, з любим банком було б так само. Ви пін на клаві набирали ?

Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Так, ввів пін, перевірив, що необхідний мені пункт відсутній, натиснув завершити роботу і забрав картку. Все. А далі - вищеописаний трилер

Місто
Kiev
Так, ввів пін, перевірив, що необхідний мені пункт відсутній, натиснув завершити роботу і забрав картку. Все. А далі - вищеописаний трилер
І чому ви після цього вирішили що вони не знали ваш пін для зняття готівки ?

Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Так на гарячій лінії сказали, що навіть при операції без картки більше 5000 не дає зняти, тому підозра на клонування картки через зчитування (чи як воно правильно називається), причому в їх рідному банкоматі. Коли я забрав картку (ще до того, як в мене додаток видав списання), головний екран писав "для початку роботи вставте картку".
Вдвічі образливо та іронічно, бо сам вчитель права і дітям на уроці розповідаю, як уберегтися від фінансових махінацій))))

Зверху