Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Харьков
Установил, запустил, авторизовался. На планшете остался работать додаток. До осени. Впечатления так себе. Отпечаток- фтопку. У меня иногда пальциы в та ком состоянии, ч то тачпад вообще не понимает прикосновения... По лицу- туда же. Иногда бывает темно, а зайти нужно.

Місто
Тернополь
Интересно, а кто нибуть так делал с банковскими приложениями? Да и апгейд компа для этого будет подороже. На 7ку врядли установится.
Я собі ставив, коли телефон в ремонті був. Моно, Райф, ще якісь ... не пам'ятаю. Ноут, доречі, у мене 2014 р.в., і ставив я емулятор на сьомий віндовс. LDPlayer64 4.0.83, там Андроїд 7.1. Головне, щоб оперативки було достатньо, у мене 8Gb. Може й на 4 Gb буде відносно добре працювати.

Місто
Радивилів
ПУМБ, не думав що прийдеться звертатись до вас за допомогою 5,5 років не було жодного неприємного інциденту з банком, а тут сталась така маячня.
1.03 26-го року вибрав кешбек послуги медичних установ, 31.03 зробив комп'ютерну томографію в приватному медичному закладі сума 2 400 зі знижкою, 13-го чи 14 квітня звернувся на гарячу лінію банку з проханням нарахувати кешбек, пообіцяли за 3-4 дня вирішити це питання, але воно до цього часу не вирішено , прохання допомогти, розібратися і нарахувати кешбек
в розмірі 3% від суми операції 2400 грн.

Місто
Чернігів
Якщо це партнер то не факт що щось вийде, у всякому разі останній мій кейс з tikets.ua не закінчився нічим, партнер просто відхилив нарахування не зважаючи на предявлені докази у вигляді квитанцій і скріншотів, банк не став захищати клієта, більше того ніяких санкцій до партнера не водив.

Місто
Київ
ПУМБ, не думав що прийдеться звертатись до вас за допомогою 5,5 років не було жодного неприємного інциденту з банком, а тут сталась така маячня.
1.03 26-го року вибрав кешбек послуги медичних установ, 31.03 зробив комп'ютерну томографію в приватному медичному закладі сума 2 400 зі знижкою, 13-го чи 14 квітня звернувся на гарячу лінію банку з проханням нарахувати кешбек, пообіцяли за 3-4 дня вирішити це питання, але воно до цього часу не вирішено , прохання допомогти, розібратися і нарахувати кешбек
в розмірі 3% від суми операції 2400 грн.
Вітаємо! Надали Вам відповідь в приватні повідомлення 😊

Місто
Lviv
Нагадайте б-л, в останный день міс проплати за ЖКХ після 19 години пройдут все одно цим місяцем чи ні?

Місто
Київ
Нагадайте б-л, в останный день міс проплати за ЖКХ після 19 години пройдут все одно цим місяцем чи ні?
Вітаємо! Потрібно брати до уваги дату, до якої встановлене вчасне зарахування коштів. У кожного постачальника ця дата може відрізнятися. Також, звертаємо увагу, що міжбанківські зарахування мають термін до 3-х робочих днів, тому краще завчасно вносити платежі.

Зверху