Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Lviv
Не знаю, в мене на муляторі - тільки застосунки банків. В мене там шукати немає чого. Тому що на мобільному не варік в них працювати.
Інтернет напряму кабель-комп'ютер, роутера немає і не було, тому що в аренду пров не дає, а купляти це знову лотерея, якщо поміняти прова, буде він працювати чи ні. Вже є такий приклад життевий. Да і чого городити якщо є все що потрібно - по мінимуму.
З тедефона також можна зробити багато чого и не зовсім доброго і зовсім поганого.
Напевно забагато використовую картки Пумба, треба ім певно відпочити, а мені заспокоїти свої нерви та не втрачати час.

Місто
Київ
ПУМБ, Хвалила, вас, хвалила...
Ситуація.
Для того щоб можна було з дому нормально відкривати додаток, встановила через емулятор. З двох причин, зір та відсутність нормального інтернету на мобільному, потрібно або вивалюватися з вікна або виходити на вулицю.
Все б нічого, але довелося сьогодні її переставити і не її одну. Але після встановлення і тицаня номеру телефону, отримання СМС з кодом, його введення та введення коду-паролю перекинуло на верифікацію відео. І напаркуа? Що тепер із цим робити? Головне надіслали на пошту листа, вхід з нового приструю - ну добре, молодці. Але у листі "якщо це ВИ нічого не робіть (Карл!), а якщо не ВИ, то тоді дзвоніть відразу!" Ну і якщо це я - нічого не робити? Значить більше не користуйтеся? Так по логіці? Навіть підключення камери нічого не дало, більше перекручуватися точно не буду. При спробі пройти – помилка – щось кудись пішло не так.
Ну додайте номер карти і пін, дзвінок, як А-банк (який додатково на пошту надіслав підтвердження нового пристрою і успішно підтвердил), або як Кредо, ну або як гугл через пошту, "якщо це Ви", то все починає працювати, а не навпаки.
Прибрали Веб-версію, так зара і до додатку не добратись.
Є СМС, є пароль, замало? Ну тоді біографію ще додайте...Навіщо всякий ананізм додаєте?
Маразм.
І Дія через пень-колоду працює, не підтверджує через неї нічого – у топку.
Зробіть нормально Пумб, так щоб підтвердження було простим і зручним і не залежало від сторонніх можливостей, програм, інтернету, та іншого непотрібу, тощо.
Півтори години викинуто в сміття. :devilish:

Дайте мені можливість користуватися продуктами банку, інакше навіщо у ньому бути клієнтом? Очікую на відповідь та вирішення питання.
Вітаємо! Якщо у вас виникають технічні труднощі по застосунку, то рекомендуємо написати у чат-підтримку, аби зафіксувати і перевірити дану проблему. В загальному застосунок працює без проблем, потрібно мати стійкий інтернет та оновлений застосунок до останньої версії.

Місто
Lviv
...рекомендуємо написати у чат-підтримку, аби зафіксувати і перевірити дану проблему.
ПУМБ, Як написати в чат підтримку?

Online підтримка ПУМБ - телеграм:

1778180590852.png

якщо для цього треба авторизуватись в додатку?

Останнє редагування:
Місто
Київ

Як написати в підтримку якщо для цього треба авторизуватись в додатку?
Зайдіть в застосунок ПУМБ і потапайте по екрану або потрусіть смартфоном, тоді у вас висвітиться вікно, щоб написати в Телеграм. Також, ви можете зателефонувати на гарячу лінію банку за номерами:

+38 044 290 7 290

+38 096 290 7 290

+38 050 290 7 290

+38 093 290 7 290

Або Ви можете зателефонувати через наш сайт, прогорніть до низу та натисніть - «Зателефонувати Online»: https://about.pumb.ua/infoВам

Місто
Lviv

Як написати в підтримку якщо для цього треба авторизуватись в додатку?
Зайдіть в застосунок ПУМБ і потапайте по екрану або потрусіть смартфоном, тоді у вас висвітиться вікно, щоб написати в Телеграм.
Ви не читаєте, чи не розумієте? Ваша порада зайти в застосунок якщо проблема зайти в застосунок? :unitaz:
Ви там на фрегаті вітрила втратили?
Якщо я не можу нормально дозвонитись через погану якість звязку за телефонами?

Дозвонилась с 6 разу, говорила з двома, перша відключилась, другий якось пробував спілкуватись - вердикт - треба йти у відділення, тому що не пройдено відеоперевірку. Запитано було все, навіть розмір шкарпеток, але про помилку навіть не чуют. В банку оновлення даних проходила в тому місяці, було сказано що більш в цьому році не потрібно.
Думаю, що це ні до чого не приведе, але закономірність гортати по колу говорить сама за себе.

Останнє редагування:
Місто
Lviv
Дякую» ПУМБ за безглуздо витрачений цілий день! Замість швидкого вирішення питання я отримала лише бюрократію, очікування та змарнований час.
Дуже цікаво спостерігати таку «клієнтоорієнтованість». Коли ви будете дзвонити мені зі своїми пропозиціями чи питаннями, згадайте про цей витрачений день. Настрій діалогу буде відповідним.

Місто
Харьков
Ваша порада зайти в застосунок якщо проблема зайти в застосунок?
Да, есть такое. Явный признак формальной отписки. Хотя через телегу все у меня получалось решать очень быстро. Если надо, то могу дать ссылку на этот бот (потом там идёт общение с живым человеком- ). И не важно, как в него(бота) попасть. То ли с редиректа приложения пумбы, то ли просто по ссылке с любого компутера. У меня он так и остался в контактах в моей телеге.

А с роутером, поверьте, никаких проблем не будет. Покупаете любой, хоть за 200 гр бу, лишь бы работал на лохе или проме самый обычный с вайфай G/N 2,4 ггц, без всяких прибамбасов и кучи антен. С провайдером никаких вопросов быть не должно, если они через мак адрес клиента идентифицируют- в любом роутере есть функция клонирования мака . В инете полно видео, посмотрев которое любой человек может настроить и подключить роутер и комп с телефоном к ниму. Немного потратите времени и ++ появится куча, когда в телепоне заработает вайфай (не надо будет вываливаться в окно по крайней мере). И на ЭЭ сэкономите когда часть задач перекочует на это маленькое творение сатаны с компа + температура в кумнате уменьшится. Сравните 3-4 вата дыбильник и минимум300, а т и все пятсот на компе. Если на него ставится эмуль, то это минимум семерка, а это минимум 300 ват в тепло даже ничего не делая. Для меня кстати, это было решающим фактом перехода натыкалки с компов, с которыми я дружу с времён виндовс95, когда я вдруг оказался в жару +35 без кондея и комп за 8-10 часов работы мне не особо помогал с прохладой. Даже ноут и тот сотню ват тепла подарит.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
ПУМБ, Подскажите, а в каких случаях прилетает требование видеоверефикации? Что НЕнужно делать, чтоб это произошло?

Місто
Київ
Valikus, вітаємо!
За допомогою відеоверифікакації Ви можете оновити персональні дані в дистанційному форматі без необхідності відвідування відділення. Наприклад, переідентифікація за віком, закінчення дії документу або переідентифікація за терміном та інші випадки, передбачені законодавством. Також відновлення паролю до застосунку чи отримання кредитного продукту.

Місто
Харьков
ПУМБ, Дякую. Документ всё нормально- фото в 45 вклеено и пару лет назад актуализировал данные в отделении. Пароль я забу в случае Паркинсона. Других вариантов в моём случае нет? Чего переживаю, так это не очень "сталий інтернет" и вдруг чего, то это может быть проблемой. Кредитами не пользуюсь. У меня в ПУМБ Депозиты (менее 10к гривен), оплата комуналки. Есть вариант от меня затребовать эту видео...?

Місто
Київ
Valikus, якщо наразі жодна з перелічених причин відсутня - то, ні. У випадку, якщо необхідно буде відновити доступ до застосунку та отримати код для входу, ідентифікацію можливо здійснити за допомогою Дія, або через звернення на гарячу лінію нашого банку за номерами:
+38 044 290-7-290 (по Україні та з-за кордону)
+38 050 290-7-290 (для абонентів Vodafone)
+38 096 290-7-290 (для абонентів Київстар)
+38 093 290-7-290 (для абонентів lifecell)

Місто
Lviv
Як епілог.
Valikus У випадку, якщо необхідно буде відновити доступ до застосунку та отримати код для входу, ідентифікацію можливо здійснити за допомогою Дія, або через звернення на гарячу лінію нашого банку за номерами:
+38 044 290-7-290 (по Україні та з-за кордону)
+38 050 290-7-290 (для абонентів Vodafone)
+38 096 290-7-290 (для абонентів Київстар)
+38 093 290-7-290 (для абонентів lifecell)

Вчора ввечері цим і займалася до 2 ночі (всього 12 годин), бо заїло таке ставлення. Але нічого дивного не сталося.
Після всіх відповідей на питання, думаю описувати не має сенсу і додаткових за фінансовими операціями, здивований вже другий менеджер (перша злилася) скинув мій пароль, а коли нічого нового не сталося – відправив до відділення. На протест, що у відділенні саме на уточненні даних з їхньої записки була тільки недавно (цього разу, нещодавно оновлювала дані з записки у додатку, менеджер у відділенні з подивом відповіла, що у них за даними нічого актуалізувати не потрібно було і не знає звідки це повідомлення у додатку у мене :)) мудро і жваво відповів, що відкриття карт чи відвідування каси не означає пройти оновлення даних. Л – Логіка, як тут кажуть. Тобто вони не лише не читають, не розуміють, а й не слухають та не розуміють. Все побудовано, мабуть, виключно на рефлексах.
Після чого, було питання про останній вхід у додаток і чому там стара версія. Тому що на емці я ставила нову, а це був мій старий смарт для екстрених виходів. І тут почалося, що на двох не можна ставити, що треба закрити, видалити, спалити та втопити ту версію.
Зрештою, після скидання мого пароля залишилися неробочими всі варіанти. Після чого довелося ще чотири рази спілкуватися, але вже з іншими і за допомогою спорядження з анекдоту "про лопату" вдалося відновити доступ на старому смарті. Після чого було поставлено питання про доступ на новому пристрої (емці) і зв'язок який і так був настільки поганий, що складно було щось зрозуміти, обірвався. Було написано 2 листи на електронну пошту банку з усіма кроками і скріном, вони відповідають, але не читають і запитують які у мене труднощі.
Post automatically merged:

kopek, Вітаємо! Написали Вам у приватні повідомлення 📩
Сьогодні у мене немає ні часу, ні бажання, згодом у вільний час знайду локацію на природі, загашу невеликий мінус і відпочинемо мій вірний друг Пумб один від одного. Бо зір псувати зовсім немає бажання. Але дякую, що наголосились взяти моі координати, але бажано було вчора.

І да, у вас є додаткове підтвердження через карту, про яку писала і сама вчора бачила на старом телефоні, але вона недоступна у випадку, що описую. Отже...саме цього ви й хотіли.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Да купите уже роутер и дайте своему дыбильнику вайфаю. Не пожалете. Уверен. Даже если с пумбой прекратите сотрудничать.столько энергии в никуда при борьбе с ветряными мельницами. Не пустят они вас с эмульки. Я уверен на 99.99% на вас повесели флаг, что клиент нуждается в апгрейте. Вы в смысле со своими девайсами апнутся должны.

Місто
Lviv
Да купите уже роутер и дайте своему дыбильнику вайфаю. Не пожалете. Уверен. Даже если с пумбой прекратите сотрудничать.столько энергии в никуда при борьбе с ветряными мельницами. Не пустят они вас с эмульки. Я уверен на 99.99% на вас повесели флаг, что клиент нуждается в апгрейте. Вы в смысле со своими девайсами апнутся должны.
Есть у меня андрюшка 14, но это ничего не решает. Роутер тоже моему зрению не поможет в связке с мобильным (хоть старым хоть новым) и это во сто крат ценнее, чем все остальное. Без любого банка обойтись можно, и вот сама сущность говорит о том, что зрение первостепенно. Не видела оф. подтверждений, что такое использование является нарушением чего-то. Следовательно это просто отсебятина. Может плохо искала.
Всем кому должна - прощаю.

Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Вот вы тут ПУМБ ругаете. Но он на моём Redmi 5 plus прекрасно работает (Android 7).
В то же время Monobank перстал работать и пришлось его переставлять на Redmi Note 8T, где Android уже 11 или 12.
Поэтому, как бы грустно ни звучало, ищите более-менее адекватный телефон уже сейчас.
Ведь теоретически любой банк может "взбрыкнуть" и потребовать свежее железо и Android не ниже 8 или 9 версии.
Поскольку тема про ПУМБ, скажу, что он опять неприятно удивил меня: убрал категорию "Солодощі" на май месяц.
Видать полученные 63-64 грн кэшбэка в апреле показались ПУМБу убытком или что-то типа того.

Місто
Киев
Вот вы тут ПУМБ ругаете. Но он на моём Redmi 5 plus прекрасно работает (Android 7).
В то же время Monobank перстал работать и пришлось его переставлять на Redmi Note 8T, где Android уже 11 или 12.
Поэтому, как бы грустно ни звучало, ищите более-менее адекватный телефон уже сейчас.
Ведь теоретически любой банк может "взбрыкнуть" и потребовать свежее железо и Android не ниже 8 или 9 версии.
Поскольку тема про ПУМБ, скажу, что он опять неприятно удивил меня: убрал категорию "Солодощі" на май месяц.
Видать полученные 63-64 грн кэшбэка в апреле показались ПУМБу убытком или что-то типа того.
Опять Рошен обогащали?
Не пробовали другие сладости покупать? Может красная тряпка на Петю?😆

2%= 3000+грн це ж тріснуть можна

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Там 4% было с кредитных. Т.е. потрачено за месяц 1575-1600 грн.
Но что интересно: 63 грн за Roshen это типа "перебор", а 33 грн за Городской транспорт это нормально.
В этом месяце Транспорт тоже есть. Т.е. у ПУМБа кэшбэк индивидуальный и ещё своя логика "кому что дать, у кого что забрать".

Зверху