Та ладно, это ты ещё не был у курящего стоматолога.изза этого пришлось машинку покупать и дома стричся, так как очень напрягают эти прокуреные девицы.
Нет, но прокуренными пальцами во рту ковыряется.Что сигарета в зубах, а в руках бор машинка? А пепел клиенту в рот стряхивает?
бухал сильно...теперь и пить бросил...
А какого он туда вообще без перчаток лезет?Нет, но прокуренными пальцами во рту ковыряется.
Не напрягаться.как же расслабляться?
Ну я вообще-то у курящего стоматолога последний раз был больше 10 лет назад, так что не знаю, может уже все 100% надевают перчатки.А какого он туда вообще без перчаток лезет?
Smb.,
Сам давно еще курил, так за компанию...
...ну не расслабляет и все, только есть больше хотелось.
Хто хоче записатися в спілку курців? ось їх адреса.Шановний *************,
Протягом останніх кількох місяців ми інформували тебе про обмеження, що стосуються твоїх прав як курця. Ми тримали тебе в курсі проблемних питань, що можуть вплинути на тебе – від обмеження місця та часу купівлі сигарет, до потенційного зростання акцизів на тютюнові вироби. Дякуємо за твою активну участь та зворотній зв’язок!
Сьогодні ми хочемо поінформувати тебе про ще одну ініціативу щодо заборони куріння в громадських місцях, яка вже знаходиться на розгляді у Верховній Раді України. Цей законопроект не тільки розширює перелік приміщень, в яких заборонено курити, а також пропонує заборонити куріння на терасах, літніх майданчиках та у «тимчасових спорудах» кафе та ресторанів, призначених для того, щоб дозволити тобі курити протягом холодних зимових місяців! Як курці, ми розуміємо необхідність взаємної поваги один до одного, але чи є таким же толерантним ставлення до нас?
Ми хочемо дізнатися, що ти думаєш з цього приводу? Вислови свою думку! Дай нам знати, як ти вважаєш – чи сприятиме дана законодавча пропозиція досягненню взаємної поваги між курцями та некурцями?
utwer, да орех так бухает, как я курю)
Всегда интересовало, что дают эти три сигареты в день?
То-то я думаю, чего у меня в последнее время не складывается с девушками младше 25 лет. Мозгов же нет!rvsw, видимо все же зависит от возраста и круга знакомств, очень много теток в лет 25 за ум берутся и бросают
Самокритично.То-то я думаю, чего у меня в последнее время не складывается с девушками младше 25 лет. Мозгов же нет!