Паління, цигарки, тютюн

Курите ли вы?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    573
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Re: Борьба с курением и всё что связано с сигаретами и табаком

меня в школе жаба задушила сигареты покупать, и не курю. теперь и пить бросил, очень приятная экономия:)

Lexim

мобильный странник
Місто
Сахара :)
Re: Курите ли вы?

Smb., Что сигарета в зубах, а в руках бор машинка? А пепел клиенту в рот стряхивает? :D:apl:

Сам давно еще курил, так за компанию (когда сигареты были LM по 3 грн, Monte Carlo по 2,5 грн). ПО 2-3 в день продолжалось это что-то около года, потом бросил, ну не расслабляет и все, только есть больше хотелось. В итоге вместо сигареты покупал булочку.
А курящих девиц не люблю: "пепельницы" думают что их это украшает? А у меня отвращение, когда молодая мамаша курит над коляской, а потом прокуренной лезет к ребенку (хоть бы дите пожалела, а то травит с грудного возраста).

3_D

свалился с луны
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi

opex, та ну экономить на себе, как же расслабляться?
курить не буду, но немного выпить не помешает)

Smb.

Заблокирован
Місто
Odessa, 404

А какого он туда вообще без перчаток лезет?
Ну я вообще-то у курящего стоматолога последний раз был больше 10 лет назад, так что не знаю, может уже все 100% надевают перчатки.

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця

В Росії кілька днів назад також прийняли закон про заборону заохочення курців.
Курці не дуже заохочувались, а от вулиці "добровольці" прибирали від цигаркових пачок та вкладишів.

Добавлено через 14 минут
Недавно отримав листа:
Шановний *************,

Протягом останніх кількох місяців ми інформували тебе про обмеження, що стосуються твоїх прав як курця. Ми тримали тебе в курсі проблемних питань, що можуть вплинути на тебе – від обмеження місця та часу купівлі сигарет, до потенційного зростання акцизів на тютюнові вироби. Дякуємо за твою активну участь та зворотній зв’язок!

Сьогодні ми хочемо поінформувати тебе про ще одну ініціативу щодо заборони куріння в громадських місцях, яка вже знаходиться на розгляді у Верховній Раді України. Цей законопроект не тільки розширює перелік приміщень, в яких заборонено курити, а також пропонує заборонити куріння на терасах, літніх майданчиках та у «тимчасових спорудах» кафе та ресторанів, призначених для того, щоб дозволити тобі курити протягом холодних зимових місяців! Як курці, ми розуміємо необхідність взаємної поваги один до одного, але чи є таким же толерантним ставлення до нас?

Ми хочемо дізнатися, що ти думаєш з цього приводу? Вислови свою думку! Дай нам знати, як ти вважаєш – чи сприятиме дана законодавча пропозиція досягненню взаємної поваги між курцями та некурцями?
Хто хоче записатися в спілку курців? ось їх адреса.
View hidden content is available for registered users!

Останнє редагування:

3_D

свалился с луны
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi

utwer, да орех так бухает, как я курю)

lav

Контора пишет!
Місто
Одесса
Телефон
Нексус 4+Microsoft Lumia 640 XL+модем от КС

Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone

rvsw, видимо все же зависит от возраста и круга знакомств, очень много теток в лет 25 за ум берутся и бросают
То-то я думаю, чего у меня в последнее время не складывается с девушками младше 25 лет. Мозгов же нет!

3_D

свалился с луны
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi

opex, ну со стадиона не убежишь)

Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone

Smb., ага, для тех, кому за 25 - уже не такие переборчивые и требовательные, особенно к мозгам :D

3_D

свалился с луны
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi

Saab, щетаю, 25 самый прекрасный возраст
но пора на футбольчик:)

Добавлено через 15 минут
как всегда, слайд-шоу...
делитесь