Паління, цигарки, тютюн

Курите ли вы?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    573

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Брали по закупке. Получается что экономили 5% наценки и 5% акциза (который я за них, получается, платил). Таким образом для них сиги сегодня стали сразу на примерно 10% дороже. Я решил - схерали Я спонсирую ИМ их вредную привычку? 🤦‍♂️
Все остальные товары (включая кочергу) они так и берут по базовой цене (без торговой наценки).

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
У четвер, 16 грудня, Верховна Рада заборонила рекламу електронних сигарет. Документом, зокрема, передбачені: заборона реклами та стимулювання продажу тютюнових виробів, електронних сигарет та рідин до них; встановлення штрафу за їхню реалізацію особам, які не досягли 18 років, у розмірі 1020 грн, а в разі повторного протягом року порушення – 10 200 грн; збільшення площі медичних попереджень на упаковках сигарет (65% пачки); заборона ароматизованих сигарет; заборона куріння з використанням пристроїв для нагріву в усіх громадських місцях та приміщеннях за аналогією з курінням звичайних цигарок.
Так, законом буде заборонено виробництво і продаж міцних сигарет (більше 1 мг нікотину, 10 мг смоли та 10 мг монооксиду вуглецю), різних тютюнових виробів, які містять вітаміни, кофеїн, таурин та інші добавки, які можуть змінювати смак чи аромат, колір диму, полегшувати його вдихання та створювати враження, ніби куріння є корисним для здоров’я або надає додаткову енергію.

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
а є в нас на форумі ті, хто курить поди чи як їх там(електронні сигарети з заправкою рідини для паління)? З недавнього часу проміняв айкос на одноразові такі пристрої і мені вони більш сподобалися, плюс дійсно немає того говенного запаха.ю як в айкосів. Тому розглядаю варік купити не дорогий багаторазовий пристрій...Може хтось щось підкаже в цьому питанні?

Місто
Киев
Телефон
Apple iPhone SE
курю под Smok RPM 2S (со сменным акб 18650) и RBA базой (чтоб самому спираль и вату менять).. можешь глянуть smok nord 2 (со встроенным акб) и к нему RBA базу (или покупать по 100грн готовые койлы)

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
@Кочевник,якщо чесно не знаю як правильно, бо спец прийомників в маленькому місті не має. Але ніколи нічого не викидувпв під ноги. Тому і дітей намагаюся вчити, тому все під контролем)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Як мінімум в ємності для відпрацьованих батарейок.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
ну я конечно ппц как рад что вы есть... Благодаря вам (а ещё румынским, итальянским и английским курильщикам) у нас теперь есть квартира на новом месте, и у мамы есть кватира.... Я конечно благодарен и всё такое...
Но... Нахрена оно вам??? 🤦‍♂️ Могли бы просто передать нам деньги, я был бы точно так же благодарен (даже больше!). Зачем здоровье то гробить? :cry:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Матвєй, бро, ну я торгую всякими видами дерьма (только законными вариантами, всё что легально отпускается оптом). Включая этот жидкий кал. Сорян, но ты ж наверное понимаешь что любой вид этой гадости - вреден?
О чём тебе рассказать то? Ну в инете полно рассказов про это. Я просто считаю что взрослый умный чел, заботящийся о своём здоровье - должен прекратить эту практику посасывания дерьмеца в виде дыма-пара...
Но, опять же, если на здоровье насрать - то велком, я туточки. :censored: Жалко просто :(

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
ПотапаПапа, це все зрозуміло. Кожен сам хозяїн свого здоров'я. Просто думав може підкаже, яке дєрьмо серед цього всього менш дєрьмісте) Принаймні поки в процесі відмови від паління)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
у меня в магазе 250 видом сигарет. Для магазина такого формата (маг у дома) - это овердохера (обычно хватает видом 30-40 самых популярных). Я позиционирую свои гадюшники как "доступ к редким видам, которые не везде есть". Поэтому есть клиенты, которые идут довольно далеко чтоб купить свои непонятные Вог ментол или там ЛС со вкусом коровьего дерьма....

Зверху