Паління, цигарки, тютюн

Курите ли вы?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    577
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
В темах про алкоголь...люди діляться смаками, марками, досвідом, фотками "під віскі", хто і де що смачне купив по цікавій ціні. А як тільки тема про паління - одразу налітає купа народу з порадами (яких ніхто не просив), як кинути курити, скільки років тому хто кинув, і як дістають сусіди-курці.
Ну реально ты прав. Курящий доставляет неудобства только в процессе курения(а это пар минут всего лишь) и то при условии если он рядом и ветер в Вашу сторону. Употребляющий алкоголь - приносит неудобства как во время(а это не две минуты как при курении), так и после употребления(тут вообще трындец).
И при всем при этом курить в общественных местах нельзя, а находиться бухим - можно. Парадокс.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Я на даний момент використовую вейп і по факту, окрім себе, нікого не травлю і якихось невдобних штук не приношу. Але от сусіди, котрі курять контрабандні дешманські цигарки йдучи з кварти 3 поверхи вниз на вулицю, ну дуже бісять. Невже ж не можна дочекатися виходу на свіде повітря і палити там?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Не в тому суть. В темах про алкоголь такого немає, люди діляться смаками, марками, досвідом, фотками "під віскі", хто і де що смачне купив по цікавій ціні. А як тільки тема про паління - одразу налітає купа народу з порадами (яких ніхто не просив), як кинути курити, скільки років тому хто кинув, і як дістають сусіди-курці.
Это потому что курить бросить можно, а вот алкоголизм не лечится.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
: "...когда я пьян - а пьян всегда я...". Не, уж лучше курить...
В идеале - ни того, ни другого не делать. Но если уж выбирать, то выбор однозначен. Я даже не могу представить аргументы в пользу алкоголя, настолько это не равноценные вредные привычки.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, ну точніше под в мене. Я б не сказав, що він смердить. Але з іншого боку, я й не парю біля людей. Або трохи відходжу в бік, або ж коли поряд нікого немає. На ходу курити/парити взагалі не можу

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
курить в общественных местах нельзя, а находиться бухим - можно. Парадокс.
а приколи ещё и тупым можно находиться в общесвенных местах! Это ж ваще кринж.
Гоп-стоп патруль к тупым не пристаёт. А вот к тупым и подпитым - за милую душу.
Post automatically merged:

Електронна сопілка зі змінним картриджем.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, не забороняє. Якщотбрати по службі, то там можна де і коли хочеш. При тому набагато дешевше виходить, ніж у побратимів з цигарками( 115 грн катрідж і 350 грн банка дижки на місяць) Я говорю про вихід «в люди» і цивілізацію)))

Зверху