ПотапаПапа
ОстапаПапа
Я 16 лет назад бросил. До сих пор тянет...
Маю залежність від солодкого, то мені навпаки боляче дивитися на цукерки, бо хочеться тоді з'їсти додаткову цукерку (а не можна).Мой совет прямо противоположный. Купите наилучших сигарет, разложите во всех местах (на кухне, в кабинете, в машине, в туалете, везде) с зажигалками. На виду. И бросайте. Каждый раз когда берете в руки - вспоминайте о том какой ты лошара безвольный.
Начинай алкоголиков лечить такими же методами.Купите наилучших сигарет, разложите во всех местах (на кухне, в кабинете, в машине, в туалете, везде) с зажигалками. На виду. И бросайте. Каждый раз когда берете в руки - вспоминайте о том какой ты лошара безвольный.
То смотря какие методы.Алкоголизм не лечится
13 ½ років не вживаю алкоголю. А раніше міцно сидів на пиві. І міри у випитому не знав. Типу, впав - досить. Але запою жодного не було. Навпаки, до наступних вихідних дивитися на було не міг. Навіть на пиво. Це, якщо міцного перебрав.Алкоголизм не лечится
І пити зовсім не тягне.Я 16 лет назад бросил. До сих пор тянет...
Один знайомий, придбав автомобіль, з рук. Але акустична система там була паршивенька. Купував цигарки, поки дівчина по них ходила, подумав,- "от мені на день вистачає однієї пачки, це один долар (8 грн тоді було), за рік 365, а акустика (більш менш нормальна) коштує 360".Навіть після 2 пачок на день
Parliament Aqua Blue у 2009 році?це один долар (8 грн тоді було)
Идея в том, что кто-то должен оплачивать вредную привычку. А ты в это время "ржешь" что кто-то тратит за тебя деньги (тем более близкий человек), еще хреновей в разы идеи, чем принять те все идеи в дебильных книжках про "экономию".Один знайомий, придбав автомобіль, з рук. Але акустична система там була паршивенька. Купував цигарки, поки дівчина по них ходила, подумав,- "от мені на день вистачає однієї пачки, це один долар (8 грн тоді було), за рік 365, а акустика (більш менш нормальна) коштує 360".
Там і покинув курити, дівчина принесла цигарки, він сказав,- вже не треба.
Пішов і в той же день купив акустику, досі не курить.
Я ж не питав, не знаю, я кинув куриво в 1982...Parliament Aqua Blue у 2009 році?це один долар (8 грн тоді було)
Ну так, тоді Parliament ще не було. Був лише Верховний Совєт.Я ж не питав, не знаю, я кинув куриво в 1982...