У меня загранпаспорт


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    457

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Паспорт громадянина України для виїзду за кордон, що не містить безконтактного електронного носія (до 20 грудня 2016 року)
Паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм

Із 20 грудня 2016 року видаються тільки біометричні закордонні паспорти. Видані до цієї дати паспорти чинні до закінчення терміну їх дії.
Строк дії документу:
  • громадянам України, які не досягли 16 років, оформляються на строк до 5 років;
  • іншим громадянам України — до 10 років.
Опис біометричного документу​
1659ea8a35c7c3fbe9b92ba100504fda.jpg

Сервіси:
ReadID Me — програма для зчитування інформації на закордонному паспорту (для платформи Android).
 
Причина: оптимізація вигляду шапки
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
25.02.11
Місто
Ніжин
В Стамбуле Документ уже закрыли - работает только на выдачу до сентября, в Польше и Германии Документом уже занимается прокуратура, в Чехии готовится гражд. иск.
А до чого тут ДП Документ?
Систему контролюють не вони, а ДМС. Рішення про заборону видачі прийняв кабмін. Смішно читати про цивільний позов і вже точно смішно про прокуратуру...
Двоїню питання пана webivan : так а про що позов? Формально ДП Документ не відмовляє у отриманні паспорта - їдь собі у Неньку його забирай. Послуга доставки документів за кордон 400 гривень (думаєте, просто так цей компонент виокремлено, винесено окремим рядком)?

Пхе, да нєфіг дєлать, давай номер рахунку, повернем тобі твої нещасні десять дулярів назад. А решта сплачених послуг виконана (див.прейскурант), хер ти шо доведеш у суді. В Україні свій паспорт їдь і отримай, хто тобі не дає)
 

Kritik

Имею мнение...
Реєстрація
21.09.08
Місто
Odessa
Mallavar, я погуглил про Чехию, там про нарушение законов Чехии, фиктивные договора и уход от налогов при помощи фирмы, оформленной на украинца в Германии. По крайней мере это то, что я нашел. И там ни слова про невыдачу паспортов. Если это так - то позорище, своих намахиваете, так еще и решили европейцев намахать.

В Україні свій паспорт їдь і отримай, хто тобі не дає)
Я выше написал - в Украине говорят, что паспорт за границей.
 
Зверху