FREE-THINKER
Заблокирован
- Місто
- MARIUPOL
- Телефон
- Nokia 6120 + "Лайф БП", Nокіа 2SIM: МТС 0-25+ & "КС 0-35+"
![Exclamation mark :exclamation: ❗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/2757.png)
Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:
поповнення Рево через епл\гугл пей або напряму через п24 по номеру карти, 2%Підкажіть, чи можливо перевести з привату на Revolut? хто мав досвід, яка там комісія? Дякую!
Как вариант поискать другой банкомат с меньшей комиссиейпопадає на комісію банкомату 6€
Каже що у банкоматах всіх інших банків ще більша комісія.поискать другой банкомат с меньшей комиссией
Я в курсі. Бабця каже що навіть якщо вже 300€ вносиш на власний рахунок - то вже треба пояснювати де взяв.Надо будет предоставить бумажки о легальности
Під час війни тим способом гроші з України не виведеш.Ей переведут по IBAN/SEPA эти деньги из другой страны
Якщо пенсіонерка більш меньше продвинута, то відкрити в приваті евро картку, онлайн обмін, прив'язати до гпея і розраховуватися. Я так розумію в неї десь євро додатково береться на прожиття в Іспанії. Або по досвіду інших тупо гривневою карткою розраховуватися в магазинах, пейпал ще можна але то вже важчеТрохи офтопа (реверсної теми не знайшов, можливо погано шукав).
Є пенсіонерка в Іспанії з українською карткою для виплат Приватбанку, на яку їй приходить українська пенсія.
Раз на три місяці вона йде знімати в банкоматі 300€ і щоразу попадає на комісію банкомату 6€ та гривневу комісію Привата (щось там близько 250 грн).
Запитання, чи є можливість переказати їй ті гроші напряму на її іспанську карту з меншими комісіями та без зайвих питань у фінансових органів (головним чином іспанських, бо каже що там на поповнення карти готівкою на 300 євро треба виправдовуватися в банку "де взяв?")
И будет комиссия привата за перевод+ комиссия банкоматаНа Хамелеоні зняття коштів без комісії- я знімала євро в Словаччині. Хіба хай їй хтось переказує.
Не зрозумів запитання, але розплачуватися гривневою карткою Привата в Іспанії можна без обмежень по щоденному курсу (зараз це 40.88).яка різниця в грошах на умовному приваті чи на картці в іспанії?
Лишнее звено в цепочке. Можно и гривневой рассчитыватьсяонлайн обмін, прив'язати до гпея і розраховуватися.
Т.е.ей нужен только кэш? Тогда дешевле не будетПроблема у тому, що бабці воно не потрібно.