Переказ грошових коштів із-за кордону в Україну

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Нє, я з Ллойда напряму в гривні на приват безкоштовно свіфтом.
Гривня через swift не ходить, якщо що.
:) пардон, мабуть погано пояснила.Я мала на увазі переказ фунтів напряму без конвертації в долари/ євро на гривневу картку. Курс фунта до гривні в приваті кращий, ніж міняти готівкою в обмінниках в Ужі. А в Закарпатті лише одне приватівське відділення міняє фунти готівкою тай то останній раз в них не було гривень.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
:) пардон, мабуть погано пояснила.Я мала на увазі переказ фунтів напряму без конвертації в долари/ євро на гривневу картку. Курс фунта до гривні в приваті кращий, ніж міняти готівкою в обмінниках в Ужі. А в Закарпатті лише одне приватівське відділення міняє фунти готівкою тай то останній раз в них не було гривень.
Порівняв зараз на прикладі 1000 фунтів.
Якщо у свіфта немає комісії на приват це буде 56140 грн
На моно через Wise 1000 фунтів = 1160.56 євро = 56577.3 грн.
Тобто вигідніше і швидше бо свіфт йде мінімум добу, а сєпа транзитом через вайз не більше години, а частіше хвилин 10-15

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
у свіфта немає комісії на приват
Нема, як на виплатну так і на кредитну. Я переводжу постійно, просто невеличкі суми.
Тільки треба Ллойду нагадувати за рефанд чарджів час від часу. Воно за переказ фунтів автоматом чогось не вертає.

Місто
Hranice
З Революта на Бінанс загнати usdt, а потім продати за грн на укр. карту. Не тільки без втрат, а ще й 1-2% можна заробити.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
З Революта на Бінанс загнати usdt, а потім продати за грн на укр. карту. Не тільки без втрат, а ще й 1-2% можна заробити.
На дрібних сумах ще ок. Але на десятках тисяч доларів фінмон точно прийде і точно ти нічого не доведеш. А переказ між своїми рахунками - то переказ між своїми рахунками.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Місто
Hranice
На дрібних сумах ще ок. Але на десятках тисяч доларів фінмон точно прийде і точно ти нічого не доведеш. А переказ між своїми рахунками - то переказ між своїми рахунками.
Як я казав, розбити по 400к на кілька рахунків. Ну то таке.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
З Революта на Бінанс загнати usdt
От тільки нема ні революта, ні гаманця.Не пробувала ще ні разу через крипту якщо чесно.
1160.56 євро = 56577.3 грн за курсом моно.
Курси абанку і кредо не підкажу
А на gbp->eur, нема комісії? Ти вайз вже тут відкривав? Перекази Ллойд ->вайз теж без комісії? Я вайз маю, відкрила давно, але не пробувала ще.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А на gbp->eur, нема комісії? Ти вайз вже тут відкривав? Перекази Ллойд ->вайз теж без комісії? Я вайз маю, відкрила давно, але не пробувала ще.
gbp-eur це курс вже з комісією. Головне спочатку міняй на євро, потім надсилай. Якщо надсилати євро з фунтового рахунку без попереднього обміну - курс трохи гірше.
Перекази у фунтах на wise без комісії, як будь які перекази по Британії.
Вайз відкривав давно ще на українську адресу, потім тільки міняв адресу на британську, проблем не було.
Дружина відкривала пару місяців тому, довелось писати в підтримку щоб вони прийняли evisa, зайняло до доби, в іншому проблем немає.
Я приблизно 20к гривень так щомісяця через wise ганяю. Жодних проблем.

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
gbp-eur це курс вже з комісією.
Ну от, а як тоді в тебе більше вийшло попередньо при переводі 1к? Курс на гривню більше?
20к гривень так щомісяця через wise ганяю. Жодних проблем.
Так само, десь по 300-400 фунтів отак ллойд-приват через свіфт. Десь 2 години йде.
Вайз тільки міняв адресу з української, проблем не було
Ага, в мене теж ще в Україні створювалася. Зрозуміло тоді.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ну от, а як тоді в тебе більше вийшло попередньо при переводі 1к? Курс на гривню більше?
Вийшло більше, бо комісії у wise на парі gbp-eur мінімальні, а курс ринковий. А у привата очевидно, курс фунтів до гривні не зовсім ринковий і комісія в нього закладена більше. Тому і виходить через wise вигідніше

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
у привата очевидно, курс фунтів до гривні не зовсім ринковий
Ну я порівнювали лише з обмінниками нашими Money 24, то там приміром зараз 55, тобто ще менше курс.
Дякую за пораду, буду пробувати тоді через вайз ще.

Місто
Рівне
Як я казав, розбити по 400к на кілька рахунків. Ну то таке.
всеодно на п2п бірж працюють через дроти, потім ці сітки відстежуються і прекрасно баняться. зараз вже мабуть ніхто з банків не любить крипту

Зверху