В залупу!шлях такий:
В залупі пункт пропускуВ залупу!шлях такий:
Як то кажутьФінляндія залишила на фінсько-російському кордоні лише 1 КПП.
Тепер між Гельсінкі та Петербургом шлях такий:
Переглянути вкладення 57893
Ввести живу, з номерками ручкою на долоні та щоденними перекличками?скасування електронної черги
Как я почитал не нашу прессу, получилось следующее.идея состоит в том, чтобы исключить требование о регистрации в электронной очереди транспортных средств, возвращающихся из Украины в ЕС без груза, как минимум на двух пограничных переходах: Зосин-Ущилуг и Нижанковице-Малховице.
Нічого дивного, що наші завжди хочуть бути хитрішими та нажучити когосьКак я почитал не нашу прессу, получилось следующее.
Ще можна спробувати у конструктивних порожнинах водія.у конструктивних порожнинах автобуса
То герич так возять))Ще можна спробувати у конструктивних порожнинах водія.
Увага, інформація щодо блокування руху вантажівок на території Словаччини
За інформацією від словацьких прикордонників, о 16:05 на території Словаччини розпочато блокування руху вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке», суміжний українському пункту пропуску «Ужгород». Акцію, терміни якої наразі не відомі, проводять представники Спілки перевізників Словаччини.
Відомо, що перевезення гуманітарної допомоги, інших важливих вантажів, живих тварин, пального та охолоджених вантажів не блокуватимуть. Решту вантажів на виїзд зі Словаччини будуть пропускати в обмеженій кількості, по чотири вантажівки за годину. На в’їзд у Словаччину рух блокуватися не буде. Також не обмежуватиметься рух легкового автотранспорту та автобусів.
Блокування руху на кордоні Польщі з Україною: ситуація катастрофічна!
❗️Ще з початку листопада у пунктах пропуску на українсько-польському кордоні заблокований рух автотранспорту, який здійснює перевезення вантажів. Українські водії перебувають у такій кричущій ситуації, що планують оголосити голодування, якщо ситуація не покращиться!
Раніше до мене надходили звернення, як до Омбудсмана України, аби сприяти у розв’язанні цієї ситуації!
Я вже вернувся до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та Уповноваженого з прав людини Республіки Польща Професора Марчіна Вьочека. Наразі від свого колеги я поки що не отримав відповіді.
Водночас ми отримали лист від Міністерства закордонних справ України за дорученням Премʼєр-міністра України. Як стало відомо, українська сторона розпочала підготовку до евакуації водіїв із заблокованих пунктів пропуску на території Польщі. Також є ініціатива зі створення Штабу допомоги українцям на кордоні, аби забезпечити водіїв продуктами харчування, водою, медикаментами, пальним тощо. Окрім того, українська та польська сторона домовилися про збільшення пропускної спроможності кордону та домовилися про низку дій.
Пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» відкриють для проїзду порожніх вантажівок
З 01:00 4 грудня 2023 року з України до Польщі почнуть пропускати порожні великовагові транспортні засоби загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн (крім порожніх неочищених цистерн).
Відкриття «Угриніва» є першим пунктом з переліку заходів, які реалізовуються для розблокування кордону, зменшення черг та збільшення пропускної спроможності українсько-польського кордону.