А як по факту?))) Коли вартість 145$ + 55$ доставкаЗгідно закону коли товар.
Рух вантажівок відновлено: польські перевізники завершили блокування перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин»
Сьогодні о 14-й год завершилася акція протесту польських перевізників перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин».
Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі.
Просимо водіїв врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень
Може і проскочити, як повезе.Це 100% попад на розтаможку?
Чи куди повезе?як повезе
Представники спілки перевізників Словаччини заблокували рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє–Нємецке»
Таку інформацію передали о 16:10 словацькі прикордонники. Перевізники обмежують рух вантажівок, які прямують з України в бік Словаччини. На виїзд зі Словаччини рух вантажівок наразі не блокують.
На цей час перед пунктом пропуску «Ужгород», суміжним словацькому «Вишнє Нємецке», в електронній черзі на виїзд до Словаччини перебувають 1263 вантажівки. Пропуск легкових автомобілів та автобусів здійснюється в штатному режимі.
Ймовірність потрапляння на розмитнення дуже висока, в мене в знайомого було в жовтні 140+60, потрапив Хіба-би вміст посилок їх не зацікавив. На Укрпошті ніби всі йдуть ланцюжком (є шанс проскочити), а на Мості мені здається ще до прильоту вже знають що вам їде 2 посилки і їх одразу консолідують та оцінюють.Тупанув і відправив одночасно 2 посилки по 150$ на одне ім'я через Meest, їх відправили одним рейсом.
Це 100% попад на розтаможку? Може була в кого така ситуація.
Пропуск вантажівок з України у Словаччину частково поновлено
Станом на 06:00 у пункті пропуску «Ужгород» на виїзд з України оформлено 28 вантажних автомобілів. 24 з них уже пройшли всі види контролю на словацькій стороні.
Від 19:30 13 грудня, словацька сторона частково відновила пропускні операції в напрямку в'їзду на свою територію.
Попередньо повідомлялося, що на в'їзд у Словаччину прийматимуть по 2 автомобілі за годину. Фактично за годину пропускають по 3-4 вантажівки.
99% що так. Було таке пару разів - завжди об'єднували митну вартість.Це 100% попад на розтаможку? Може була в кого така ситуація.