Я радий що ти трошки почитав вумні слова.що таке CSFB знаєш? Ось так і живуть
Татишо, а як же я ним користувався? Навіть 5G only аж ніяк не потребує ВоЛТЕ, як коректно написали вищеЦе правда, без VoLTE 5G не буде.
А як в нас з 4ж, повноцінне впровадження чи нє? Скільки абонентів при цьому використовують ВоЛТЕ?пвноцінне впровадження
В одного зовсім нема VoLTE, у іншого постійні тести... Тільки в одного є VoLTE та VoWiFi. Все ще є куди рухатись.А як в нас з 4ж, повноцінне впровадження чи нє? Скільки абонентів при цьому використовують ВоЛТЕ?пвноцінне впровадження
Шо?Якщо модель бізнесу буде європейська, де доступ до мереж розподілять відповідно тарифів та форми обслуговування (на pre-paid без поповнення тільки 3G. 5G тільки для контракту, тощо)
Можливо я не зовсім правий, і це не розповсюджена практика, але вона є.Шо?
pildyk.lt/planai#komplektai
labas.lt/planai
Наприклад, литовські препейди не згодні
А ми можемо знов піти своїм шляхом: ліцензію на 5G дати новій компанії, яка належатиме кому треба, бажано в максимально несумісному різновиді стандарту з іншої частини світу. Яким будуть користуватись лише ті самі ентузіасти. А основній трійці ліцензії дадуть років через 10 після запуску в світі (5 вже пройшло, до речі).Та то нормальна практика на запуску нового стандарту, давати доступ до нього за додаткові гроші. Бо завжди є "першонахи", яким потрібно от тут і зараз бути першими і з них можна отримати бабла.
Але дозволу запустити 5G для них не дадуть. Бо раптом це домашнім тваринам зашкодить. У всьому світі не шкодить, а в нас:усі частоти вже розібрані "великою трійкою".
Про заходи для уникнення шкідливих завад, електромагнітних завад, ризику для здоров’я та безпеки людей, домашніх тварин та майна, за умови яких можливе тимчасове використання обладнання для проведення випробування технології 5G.
в 5ж там де широкі полоси, то нема такого різноманіття як в 4ж.в максимально несумісному різновиді стандарту
Якщо ця карта ще актуальна, то кожен регіон вибрав щось своє:в 5ж там де широкі полоси, то нема такого різноманіття як в 4ж.
Європейський 3.4-3.8 перекриває здебільшого обрізки діапазонів інших регіонів. Особнячком йдуть хіба рашка та США/Мексикато кожен регіон вибрав щось своє
Какие все? Два основных под 5G диапазона 700 МГц и 3,5 ГГц никем не разобраны, на первом пока ТВ, второй после Фрештела свободен, и будет выставляться на тендер.debugger Пізно, усі частоти вже розібрані "великою трійкою".
5G працює рівно на тих же частотах що і 4G(звісно окрім mmWave >20ГГЦ), вони навіть можуть працювати паралельно. Частоти 3.5 і вище не можна розглядати "основними". Вони забезпачать хіба покриття на вулиці у великих містах, або в місцях масового скупчення як на стадіонах(які впринципі теж потрапляють під визначення "покриття на вулиці у великих містах").Какие все? Два основных под 5G диапазона 700 МГц и 3,5 ГГц никем не разобраны, на первом пока ТВ, второй после Фрештела свободен, и будет выставляться на тендер.