Закрите тестування з непублічними сімками. Для звичайних людей не буде працювати. Для VoNR потрібно оновлене залізоVoNR у когось працює?
Закрите тестування з непублічними сімками. Для звичайних людей не буде працювати. Для VoNR потрібно оновлене залізоVoNR у когось працює?
Де саме в Винниках?Базова в ефірі (в комерції) - ДЛЯ ВСІХ (не в тесті).А в чому прикол - тестувати те, шо давно в комерційній експлуатації? Я б ще зрозумів, якщо це обізвали демонстраційною роботою і т.п. А так - що тестувати? Вже давно комерційно нормально все працює.
LArmstrong скине тобі на бензин грошіБрехня. Спеціально туди їздив. Не пустило.
Базу замапав хіба в LTE.
я ж в неділю туди на свому бензині їздив.LArmstrong скине тобі на бензин гроші
Все працює і пускає. Чи я тут може фотошопом займаюсь?Брехня. Спеціально туди їздив. Не пустило.Базова в ефірі (в комерції) - ДЛЯ ВСІХ (не в тесті).
Базу замапав хіба в LTE.
Переглянути вкладення 63648
Post automatically merged:
В Емілі, на території, поблизу конференс-залуДе саме в Винниках?
Не знаю наскільки ти майстерний з фотошопом, а от операторську сімку можеш спокійно матиЧи я тут може фотошопом займаюсь?
І не засвітиться, бо то NSA.А в целмапере не засветился пока?
Може ти ще скажеш чому мій Самсунг там ніякого 5G не побачив?Через тиждень зроблю тест з сімки «з АТБ» і додам фотки чи відео.
Звідки я знаю шо з твоїм Сомсунгом? Може ти 5G не включив. Може в тебе Самсунг взагалі без 5G. Звідки я маю знати чого в тебе не працює? Розбирайся сам чого в тебе не працює. Ніби я тобі шось винен. Я тест зробив, скріншот додав. Через тиждень повторно зроблю.Може ти ще скажеш чому мій Самсунг там ніякого 5G не побачив?Через тиждень зроблю тест з сімки «з АТБ» і додам фотки чи відео.
Може ти ще скажеш чому мій Самсунг там ніякого 5G не побачив?
Мені так здається, шо якби LArmstrong написав бенд, а poptab написав точний артикул Самца, могло б шось прояснитися.Звідки я знаю шо з твоїм Сомсунгом? Може ти 5G не включив. Може в тебе Самсунг взагалі без 5G. Звідки я маю знати чого в тебе не працює? Розбирайся сам чого в тебе не працює.
N78Може ти ще скажеш чому мій Самсунг там ніякого 5G не побачив?Мені так здається, шо якби LArmstrong написав бенд, а poptab написав точний артикул Самца, могло б шось прояснитися.Звідки я знаю шо з твоїм Сомсунгом? Може ти 5G не включив. Може в тебе Самсунг взагалі без 5G. Звідки я маю знати чого в тебе не працює? Розбирайся сам чого в тебе не працює.
модель же ж записана в профілі, s24+. 5G включений і успішно працював в Європі на n1, n28, n41, n78.Мені так здається, шо якби @LArmstrong написав бенд, а @poptab написав точний артикул Самца, могло б шось прояснитися.
Ти ще мені запропонуй вінду переставити і мишку тряпочкою протерти. Ти по суті відповісти можеш які обмеження на самсунги у водафона, чи тобі аби поумнічати?Звідки я знаю шо з твоїм Сомсунгом? Може ти 5G не включив. Може в тебе Самсунг взагалі без 5G. Звідки я маю знати чого в тебе не працює? Розбирайся сам чого в тебе не працює.
А поставити NR only якоюсь тулзою типу Radio info? Не роздуплить воно його?samsung, как и другие (но не все, вроде), не покажет (т.е. скроет) 5G сеть в тех странах, которые он считает non-5G.
есть канеш хаки, по типу https://xdaforums.com/t/activate-5g-on-non-5g-country.4457071/ (это под пиксель, но не суть, принцип тот же. Есть ли возможность именно под самс "анхайд" - хз, не искал за ненадобностью)
так что, не ссорьтесь)
без понятияА поставити NR only якоюсь тулзою типу Radio info? Не роздуплить воно його?