СмсА куди діскавері надсилає запрошення на опитування, на електронну пошту? Мені ще ні разу не прийшло
Під хайдом дивись вище
BeePlus допомігДо речi, сам перекладав?
Оцей BeePlus?BeePlus допоміг
Смс але мені з якогось переляку на gmail приходило 3 опитування майже підряд. Я наче його ніде не світив.А куди діскавері надсилає запрошення на опитування, на електронну пошту? Мені ще ні разу не прийшло
Якщо в Дiскаверi засвiтив свою пошту або номер телефону, то будеш iнколи отримувати запрошення на опитування вiд них.на gmail приходило 3 опитування майже підряд. Я наче його ніде не світив.
А хіба можна їх не засвітити? В кінці опитування треба ж вказувати...Якщо в Дiскаверi засвiтив свою пошту або номер телефону, то будеш iнколи отримувати запрошення на опитування вiд них.
Може я щось не правильно роблю, поясніть хто-небудь як треба...
А хіба можна їх не засвітити? В кінці опитування треба ж вказувати...
Температура, как сказал тартак не актуально.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
От самого себя... самокритика на реде приветствуетсяЯ как раз и поставил эту защиту.защита от дурака
Мне конечно приятно, что ты занимаешься подсчётом моих сообщений, а вот если бы ещё и о Дискавери написал по существу, ветка "мусоропровод" тобою бы гордилась..Відмінна спроба у темі сміттєпровід, спробуй полеміку в інших темах, бо тут повiдомлення не рахуються
Так гордится же.ветка "мусоропровод" тобою бы гордилась.
Можна, але не обов'язково. Щодо запрошень, три отримав СМС, два - на пошту. Оплачені 40 + 30+ 40+ 40 + 50.треба ж вказувати
Тут его опасаются,- он клонов вычисляет...тобою бы гордилась..