И опять градус прозванивает с киевского номера перед переводом на номер.
без відповіді на дзвінок не заплатять?И опять градус прозванивает с киевского номера перед переводом на номер.
А хто не нараховує?Макс-Мен, Градус нараховує і без відповіді на дзвінок. Перевірено особисто.
Питання ж було саме про механізм зарахування грошей від Градус. На їх дзвінок не обов'язково відповідати.А хто не нараховує?
Від 2 числа чекаю.Комусь кантар виплачував в цьому місяці? Бо замовляв ще в квітні, 9тий день пішов...
Почались виплати від Кантар.Комусь кантар виплачував в цьому місяці? Бо замовляв ще в квітні, 9тий день пішов...
Тоже выплатили за прошлую неделю.Почались виплати від Кантар.Комусь кантар виплачував в цьому місяці? Бо замовляв ще в квітні, 9тий день пішов...
Актуальне буде пізніше, коли хтось щось напише про нове опитування.Всім привіт. Я тут новенька. Бачу дуже багато тут писали. Можна для таких як я розказати, що є актуального в цій гілці форуму?
Его под хайд спрячут. В профиле сообщений/ дней мало.Актуальне буде пізніше, коли хтось щось напише про нове опитування.Всім привіт. Я тут новенька. Бачу дуже багато тут писали. Можна для таких як я розказати, що є актуального в цій гілці форуму?
Начните с кантара.Всім привіт. Я тут новенька. Бачу дуже багато тут писали. Можна для таких як я розказати, що є актуального в цій гілці форуму?
Бот?Всім привіт. Я тут новенька. Бачу дуже багато тут писали. Можна для таких як я розказати, що є актуального в цій гілці форуму?
Бот?Всім привіт. Я тут новенька. Бачу дуже багато тут писали. Можна для таких як я розказати, що є актуального в цій гілці форуму?
Два однакових текста в рiзних темах пишуть тiльки боти.
Приєднуйтесь до нас та робіть свій голос чутним!Вчора вiд "Дiскаверi" нiкому на пошту не приходили персональнi одноразовi ссилки на опитування про закваску та йогурти?