Lets, не думаю,опініон мало платить,нічого не заробиш особливо. Кантар дає опитування по 30 чи 40грн,а опініон лише до 20грн. Градус простіший і легко набити.
пиздять як дихають! У мене три проєкти, які проходив ще взимку, досі з 0ответ от Opinion:
Ну это вопрос спорный, кантар мне к примеру шлёт опросы 1р в 1,5мес. Пость и за 30...40гр. А вот от опиньона получаю почти каждую неделю но за 20гр.Lets, не думаю,опініон мало платить,нічого не заробиш особливо. Кантар дає опитування по 30 чи 40грн,а опініон лише до 20грн. Градус простіший і легко набити.
Ну то штовхніть їх, по 5 балів намалюють.пиздять як дихають! У мене три проєкти, які проходив ще взимку, досі з 0ответ от Opinion:
Трохи культурніше напишіть, поважайте учасників форуму) Найгірше з підтримок це градус,а опініон трохи адекватні.пиздять як дихають! У мене три проєкти, які проходив ще взимку, досі з 0ответ от Opinion:
пиздять як дихають! У мене три проєкти, які проходив ще взимку, досі з 0ответ от Opinion:
Поки пауза на градусі без реєстрації,не заплатили нічого з останніх.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
20гр споживання новин.
Мені на ті що не засвічені в градусі приходили.Поки пауза на градусі без реєстрації,не заплатили нічого з останніх.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
20гр споживання новин.
Штормiть i торбiть iх по поштi, пишiть все що про них думаете на мордокнизi за виплати.без реєстрації,не заплатили нічого з останніх.
Чим менше стае дурнiв з активними додатками, тим бiльше вони викидають на загал опитуваннь по 20 та 40грн. i почиають за них платити. Бо соцiологiя сама себе не зробить.Частіше треба в додаток заходити.
Та ну, 40 хіба платили?Чим менше стае дурнiв з активними додатками, тим бiльше вони викидають на загал опитуваннь по 20 та 40грн. i почиають за них платити. Бо соцiологiя сама себе не зробить.Частіше треба в додаток заходити.![]()
Сьогодні їх як прорвало, 4 опитування за день прислали, я аж змучився проходити )кантар мне к примеру шлёт опросы 1р в 1,5мес.
Це незарано для них? Зазвичай вони в кінці місяця або на початку наступного виплачують. Заявку подавав 29.04. Зараз в статусі - обробка щеSapiensВід кого?Знов дзвіное з 044