Та наче раніше не спостерігав за ними такого кидалова... Ну ок, тепер буду мати на увазіце ж опініон,теж свого часу надоїло( висновки самі робіть)
Та наче раніше не спостерігав за ними такого кидалова... Ну ок, тепер буду мати на увазіце ж опініон,теж свого часу надоїло( висновки самі робіть)
Це про політичні вподобання і бажання повернутися назад?Проживаєте за кордоном?
Поділіться своїм досвідом, пройдіть опитування та отримайте винагороду на мобільний:
Це те саме, що недавно проходили, але вже за 40грн.Це про політичні вподобання і бажання повернутися назад?
Вам присилають опитування? Мені з вересня 23р. Ні.З 10.11.2023 р. до сьогодні нараховано 320 грн.який заробіток з опініон?
Переглянути вкладення 61682
Переглянути вкладення 61683
По опитуванням чи по балам?andreuskas, як штовхнути опініон?
У Опинион своеобразная система начисления баллов. Баллы появляются, когда их партнер подтвердит заполненную анкету. В личном кабинете "Мои проекты" - "Завершенные " у опросов с нулем баллов появляется или 5 баллов, если заказчика не устроили ответы, либо, например, 100. Но это может занять до нескольких недель. Это не Кантар, который баллы сразу дает.Потратил час времени на Торт от опинион, а они кинули 5 баллов! Через 5 мин захожу - стало ноль баллов... Етить колотить
Залежить від відповідей?Мрії починаються з дій
Вітаємо!
Дякуємо, що берете участь в опитуванні. Пройшовши до кінця, ви отримаєте 20 гривень для поповнення мобільного рахунку впродовж кількох робочих днів.
З повагою, команда Gradus
Максимальна кількість бонусів:20
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Опитування про засоби масової інформації.
Достатньо відповісти, що знаходишся в Україні. Обирав Харків. Далі пропускає до основних запитань.Залежить від відповідей?
А тут последовательность была обратная - было 5 стало 0В личном кабинете "Мои проекты" - "Завершенные " у опросов с нулем баллов появляется или 5 баллов, если заказчика не устроили ответы
Поміняй прописку, мені допомогло, але в них опитувань недуже багато.andreuskas, по опитуванням!!
Іноді, навіть місяцівможет занять до нескольких недель