Хватило по новым - 70Flamingo, по старым правилам или хватило для новых >50?
И у меня подписало, но вчера и позавчера опросы от них у меня были, у вас нет?А на власну думку у всех заходит? Ато уже неделю как виснет после авторизации у меня.
Нет, у меня редко опросы. Наверно не та целевая аудитория. Но после перехода с опроса в лк всё нормально открывает, а вот со вводом логина и пароля виснет.И у меня подписало, но вчера и позавчера опросы от них у меня были, у вас нет?А на власну думку у всех заходит? Ато уже неделю как виснет после авторизации у меня.
ВказавКонтар, нове опитування, треба вказувати, що є як мінімум 1 дитина )
"Дозвілля та медіа-споживання дітей"
Як в Градусі отримати гроші на мою.рахунок?тоже градус подкинул пару копеек сегодня...
В начале следующего месяца должны перечислитьЯк в Градусі отримати гроші на мою.рахунок?тоже градус подкинул пару копеек сегодня...
В мене їх 34 яблук
Никак. Копить до 50 гривасов. Они сами перекинут. С 1 по 10 число.Як в Градусі отримати гроші на мою.рахунок?тоже градус подкинул пару копеек сегодня...
В мене їх 34 яблук
Вчора проходив, там потрібні діти 10...16 років бо багато питань про блогерів, онлайнігри та тік-ток з ютуб каналах навзагал.ВказавКонтар, нове опитування, треба вказувати, що є як мінімум 1 дитина )
"Дозвілля та медіа-споживання дітей"
Все одно сказало що не підходжу ім
Певно по областям якісь побажання в них є
Ну накопив, а далі: вони самі 50 яблук перебють в 50грн на мій тел чи мені десь треба ручками щось понажимать?Никак. Копить до 50 гривасов. Они сами перекинут. С 1 по 10 число.Як в Градусі отримати гроші на мою.рахунок?тоже градус подкинул пару копеек сегодня...
В мене їх 34 яблук
Ну накопив, а далі: вони самі 50 яблук перебють в 50грн на мій тел чи мені десь треба ручками щось понажимать?Никак. Копить до 50 гривасов. Они сами перекинут. С 1 по 10 число.Як в Градусі отримати гроші на мою.рахунок?тоже градус подкинул пару копеек сегодня...
В мене їх 34 яблук
10к не выходит потому что градус Рыжего задерживает зряплаты.https://news.finance.ua/ua/ponad-50-ukrainciv-zaroblyayut-menshe-10-tys-hrn-doslidzhennya сказав(ла):Заробляють менше 10 тис. грн 53% українців.
Про це свідчать дані аналітичного звіту Gradus Research, пише Work.ua."
Вчора проходив опитування, думав навіщо, ЕВа мені до спиниКantar повернув можливість виводу грн на мобільний
* Сума балів повинна бути кратною 100, наприклад: 7000 або 7200 балів
Так, наче, так і було раніше. Чи ні?Сума балів повинна бути кратною 100