Ні було кратно 50 коп. Типу 51.50 грн. Дозволяли.Так, наче, так і було раніше. Чи ні?Сума балів повинна бути кратною 100
Ні було кратно 50 коп. Типу 51.50 грн. Дозволяли.Так, наче, так і було раніше. Чи ні?Сума балів повинна бути кратною 100
Прийде лист з проханням вказати номкр карткиЯк виводяться гроші з власної думки? При натисненні кнопки банковський платіж, висить повідомлення дана операція безповоротна, при цьому не дає ввести номер карти а гроші з баланса списує.
З квiтня мiсяця повна тиша.Хтось отримав винагороду від градус?
Приходило в червніХтось отримав винагороду від градус?
В мене ще з червня немаєhalyna, ше мають час, виплати з 1 по 10 накопичених сум від 50 грн.
В мене так само, але я тіко на тижні дозбирав до 50.В мене ще з червня немає
А я дурень до налагодження замовив сертифiкат вiд Ева на 200грн. ще не отоварював.А от Кантар - красавчіки, щойно налагодили вивід на моб, то переводять швиденько
Та ну, от кантара жду уже дня 3...4В мене так само, але я тіко на тижні дозбирав до 50.В мене ще з червня немає
Раніше виводу не було взагалі, потім ввели правило 50+, тому так сі стало.
А от Кантар - красавчіки, щойно налагодили вивід на моб, то переводять швиденько.
Встречный вопрос: а там вообще опросы приходят? 2 месяца как зарегистрировался и ничего нет, висят 2 опроса за конец 2022года не активные и всё.От Ask Inmind кто нибудь получал выплату? Жду с 11 мая.
С 18 мая опросов не было.Встречный вопрос: а там вообще опросы приходят?
15 червня було опитуванняС 18 мая опросов не было.Встречный вопрос: а там вообще опросы приходят?
Опрометчиво поступилиА я дурень до налагодження замовив сертифiкат вiд Ева на 200грн. ще не отоварював.А от Кантар - красавчіки, щойно налагодили вивід на моб, то переводять швиденько
Цiкаво, чи не кинуть?
И шо?Опрометчиво поступили
26 числа о 21:40 дав запит на 14400 бонусів, а вже 1 числа о 08:18 кошти зайшли на моб рахунок -Та ну, от кантара жду уже дня 3...4
Та не, больше с 26 числа
Тоже, на 3 номера пришло в 8 утра.26 числа о 21:40 дав запит на 14400 бонусів, а вже 1 числа о 08:18 кошти зайшли на моб рахунок -Та ну, от кантара жду уже дня 3...4
Та не, больше с 26 числа
Раніше вивід виконувався у наступний вівторок, тобто мало би прийти лише 4 числа.
На лайф пришла.На київстари посипались десятки.