Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Реєстрація в канторі закрита? Намагаюсь зареєструватись — пише що нажаль сталася помилка, спробуйте пізніше

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21

Гринки флінт 10гр. За кілька тижнів.

Місто
Київ

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Щось Опініон став хєровнічать, проходиш опитування, витрачаєш свій час, доходиш до кінця, тебе дякують за витрачений час і в результаті ... 0 балів :( Пишу на підтримку, кажуть що після завершення опитування повністю всі бали будуть нараховані, минає тиждень-два-три і тобі з царського плеча дають 5 (П'ЯТЬ) балів... І таких опитувань за останні декілька місяців вже штук 7-8. Ну і нафіга козі такий баян?!?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Щось Опініон став хєровнічать, проходиш опитування, витрачаєш свій час, доходиш до кінця, тебе дякують за витрачений час і в результаті ... 0 балів :( ...
Було таке з опитуванням Стріла, але потім донарахували. Їм нічого не писав

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Щось Опініон став хєровнічать, проходиш опитування, витрачаєш свій час, доходиш до кінця, тебе дякують за витрачений час і в результаті ... 0 балів :( ...
Було таке з опитуванням Стріла, але потім донарахували. Їм нічого не писав
У мене таких опитувань вже декілька і чогось добитись не вийшло, всі питання до партнера-власника опитування. А я гребу, хто той власник...

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Проводимо опитування

Друзі, запрошуємо Вас долучитись до участі в онлайн-опитуванні щодо ставлення та досвіду використання засобів мікромобільності , що проводить наша кафедра спільно з Loughborough University .

Це опитування спрямоване на дослідження сучасного стану та встановлення перспектив розвитку мікромобільності в контексті післявоєнного відновлення міст України.

Для кого: мешканці населених пунктів України;

Приблизний час опитування: 10 хв;

Посилання на опитування: за QR-кодом, чи посилання (http://surl.li/jixrl)

Ваша участь матиме значення для розвитку транспортної інфраструктури населених пунктів України!
Долучайтесь до проходження та поширення опитування!

П. С. Грошей не дадуть, але будемо вдячні.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Что-то много лишнего спрашивают. На этом вопросе решила закончить.
"Введіть пункт Вашого місця відправлення (вулицю та номер будинку) під час здійснення побутового пересування (яке найчастіше Ви виконуєте)?Це питання є обов'язковим*
наприклад, вулиця Сумська 1"

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Что-то много лишнего спрашивают. На этом вопросе решила закончить.
"Введіть пункт Вашого місця відправлення (вулицю та номер будинку) під час здійснення побутового пересування (яке найчастіше Ви виконуєте)?Це питання є обов'язковим*
наприклад, вулиця Сумська 1"
Дякую за зворотній зв'язок.
Ця інформація потрібна щоб точніше визначити відстань пересування.
Ваше зауваження влучне, враховуючи ситуацію в країні.
Передав інфо розробникам.
П. С. Адресу не обов'язково вказувати прям "особисту".
Можно обрати щось поблизу. Все що потрібно для подальшого це відстань мікромобільності ~

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
BaDa, Я стараюсь отвечать максимально честно. Но вопрос слишком конкретный, учитывая ситуацию. Вы правильно меня поняли, надеюсь, вопросы изменят на более расплывчатые.

Зверху