- Місто
- Кропивницький
Вітаємо! Маємо важливі зміни - з 23 січня 2024 Градус закривається
Что там за сертификаты сейчас годные есть? Может действительно "закрывается".Вітаємо! Маємо важливі зміни - з 23 січня 2024 Градус закривається
Где ссылка на эту новость?Вітаємо! Маємо важливі зміни - з 23 січня 2024 Градус закривається
Это не новость.Где ссылка на эту новость?Вітаємо! Маємо важливі зміни - з 23 січня 2024 Градус закривається
НетТо есть, теперь с Градуса мобильник не пополняют?
Я навіть не слухав, просто відключивсяВчора подзвонили з 044 2470071 представилися як Опініон, сказали треба пройти верифікацію анкети в телефонному режимі, типу найкращі опитування приходять лише тим, хто пройшов. Так як на них я давно забив, бо часто не зараховували бали за пройдені опитування, то відмовився, тьотка подякувала за мій час та розпрощалася.
Теж близько місяця нічого немає!Лише мені Vlasna Dumka не виводить кошти?
Форум робить дива або просто збіг: півгодини тому надійшли коштиЛише мені Vlasna Dumka не виводить кошти? 29.12.23 подав запит, написав номер картки у відповідь на повідомлення. 15.01 написав у підтримку, оскільки пройшло більше 14 днів (зазвичай виводили протягом 10 днів), відповіли "вибачте, затримки через свята, чекайте, виплати будуть". Пройшло ще 14 днів, виплати досі немає, вже зібрав майже 300 грн для наступного виводу
Сегодня проходил опрос через веб версию.За попередній місяць Градус ще буде на мобільний платити чи вже сертифікатами?
Откуда вообще такое? Никому уведомление не приходило из этой ветки форума.Вітаємо! Маємо важливі зміни - з 23 січня 2024 Градус переходить на систему перерахунку винагород - подарункові сертифікати, багато з яких ви можете обміняти вже зараз!
Откуда вообще такое? Никому уведомление не приходило из этой ветки форума.Вітаємо! Маємо важливі зміни - з 23 січня 2024 Градус переходить на систему перерахунку винагород - подарункові сертифікати, багато з яких ви можете обміняти вже зараз!