Платні опитування: винагорода за свою точку зору

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
То есть, теперь с Градуса мобильник не пополняют?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Вчора подзвонили з 044 2470071 представилися як Опініон, сказали треба пройти верифікацію анкети в телефонному режимі, типу найкращі опитування приходять лише тим, хто пройшов. Так як на них я давно забив, бо часто не зараховували бали за пройдені опитування, то відмовився, тьотка подякувала за мій час та розпрощалася.

Місто
Кропивницький
Вчора подзвонили з 044 2470071 представилися як Опініон, сказали треба пройти верифікацію анкети в телефонному режимі, типу найкращі опитування приходять лише тим, хто пройшов. Так як на них я давно забив, бо часто не зараховували бали за пройдені опитування, то відмовився, тьотка подякувала за мій час та розпрощалася.
Я навіть не слухав, просто відключився

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Pepto, Так это когда было, ещё со времён яныка или даже раньше.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Лише мені Vlasna Dumka не виводить кошти? 29.12.23 подав запит, написав номер картки у відповідь на повідомлення. 15.01 написав у підтримку, оскільки пройшло більше 14 днів (зазвичай виводили протягом 10 днів), відповіли "вибачте, затримки через свята, чекайте, виплати будуть". Пройшло ще 14 днів, виплати досі немає, вже зібрав майже 300 грн для наступного виводу☹️

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Лише мені Vlasna Dumka не виводить кошти? 29.12.23 подав запит, написав номер картки у відповідь на повідомлення. 15.01 написав у підтримку, оскільки пройшло більше 14 днів (зазвичай виводили протягом 10 днів), відповіли "вибачте, затримки через свята, чекайте, виплати будуть". Пройшло ще 14 днів, виплати досі немає, вже зібрав майже 300 грн для наступного виводу☹️
Форум робить дива або просто збіг: півгодини тому надійшли кошти😎

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
За попередній місяць Градус ще буде на мобільний платити чи вже сертифікатами?

Місто
Київ

Вкладення

• IMG_20240201_162947.jpg
    IMG_20240201_162947.jpg
    144.4 КБ · Перегляди: 25
Місто
Київ
Вітаємо! Маємо важливі зміни - з 23 січня 2024 Градус переходить на систему перерахунку винагород - подарункові сертифікати, багато з яких ви можете обміняти вже зараз! :mad: :mad: :mad:
Откуда вообще такое? Никому уведомление не приходило из этой ветки форума.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Вітаємо! Маємо важливі зміни - з 23 січня 2024 Градус переходить на систему перерахунку винагород - подарункові сертифікати, багато з яких ви можете обміняти вже зараз! :mad: :mad: :mad:
Откуда вообще такое? Никому уведомление не приходило из этой ветки форума.

Зверху