Так, там переважно всі по 10, інколи по 50. Найбільше за рефералкою дають. Думаю коли в них будуть реальні довгі опитування то і балів більше нараховуватимуть, а зараз просто ще набивають підписоту. Але таки 500+грн дало заробити і плюс в тому що дають на карту вивести, а не на мобільнийnational sample UA.
Мені більше 10 балів за опитування не нараховували. Можливість виводу від 2000. Запрошення надходять не часто.
1.6 грнvolocugaxxx
Підкажіть 10 бонусів це скільки в грн.?
" Полочний " це як? Там здебільшого все до пошти прив'язано. Всі опитування на пошту прилітають.volocugaxxx, Там можно дать полочный номер телефона при регистрации?
у мене 11 и тож 0 виплатЗ початку місяця пройдено 5-ть опитувань за 20грн. кожне. (такі як "Сніг за вікном" )
Поки що нічого не надходило.
Нужно писать им в поддержку, пока ещё не поздно. В этом месяце.у мене 11 и тож 0 виплатЗ початку місяця пройдено 5-ть опитувань за 20грн. кожне. (такі як "Сніг за вікном" )
Поки що нічого не надходило.
Нужно писать им в поддержку, пока ещё не поздно. В этом месяце.
Это типо Власна думка в блок ставит? Хм...а ещё от них уже и проект CBR.Так вот один профиль , что у меня был и в ВД и в CBR , то в последнем заблокировалиВласна думкаНабрать 300 гривен там не долго. Эти нехорошие вахтёры cint, просто банят аккаунты когда в очередной раз запрашиваешь выплату. На вопрос почему и за что, отвечают, что это не мы, это cint вас забанил. И денег мы вам уже не дадим. Если учесть последние задержки по выплатам от Власной Думки, то становится понятно. чем ветер пахнет.Довго набирати мінімалку
Шо-шо? Після оцього?надія тільки на порядність замовника
Опитування проходили без реєстрації
Тел. були вказані різні.
А що не так?. Умови проходження опитування не порушені. Замовник пропонуе опитування без регіст. та можливість вказати номери тел. друзів для винагороди за проходження.Шо-шо? Після оцього?надія тільки на порядність замовника
Тел. були вказані різні.
Там наче пропонують приєднатись до панелі після проходження опитування і отримати більше бонусів,?А що не так?. Умови проходження опитування не порушені. Замовник пропонуе опитування без регіст. та можливість вказати номери тел. друзів для винагороди за проходження.Шо-шо? Після оцього?надія тільки на порядність замовника
Тел. були вказані різні.