Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Місто
Сміла
national sample UA.
Мені більше 10 балів за опитування не нараховували. Можливість виводу від 2000. Запрошення надходять не часто.

Місто
Львів
national sample UA.
Мені більше 10 балів за опитування не нараховували. Можливість виводу від 2000. Запрошення надходять не часто.
Так, там переважно всі по 10, інколи по 50. Найбільше за рефералкою дають. Думаю коли в них будуть реальні довгі опитування то і балів більше нараховуватимуть, а зараз просто ще набивають підписоту. Але таки 500+грн дало заробити і плюс в тому що дають на карту вивести, а не на мобільний

Місто
Львів
volocugaxxx
Підкажіть 10 бонусів це скільки в грн.?
1.6 грн
Post automatically merged:

volocugaxxx, Там можно дать полочный номер телефона при регистрации?
" Полочний " це як? Там здебільшого все до пошти прив'язано. Всі опитування на пошту прилітають.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Кантар почав чудити. Бо нема поля куди ввести номер після опитування. Навіщо тоді писати в листі: :dash1:
Якщо Ви маєте друзів/знайомих, які є мамами дітей до двох років, ми хочемо запропонувати їм взяти участь в опитуванні на тему дитячого харчування. Щоб прийняти участь, скопіюйте та надішліть їм посилання на опитування.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
cat, Меня Кантар уже достал этим опросом о питании, раза два увидела описание и не проходила, так они в час ночи опять прислали инвайт. Пока не прошла, указав, что нет маленьких детей, не успокоились.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Тільки вчора з діскавері-бота отримав запрошення, опитався, сьогодні вже прилетіли 40 грн.

Останнє редагування:
Місто
Сміла
З початку місяця пройдено 5-ть опитувань за 20грн. кожне. (такі як "Сніг за вікном" )
Поки що нічого не надходило. :(

Місто
Киев
З початку місяця пройдено 5-ть опитувань за 20грн. кожне. (такі як "Сніг за вікном" )
Поки що нічого не надходило. :(
у мене 11 и тож 0 виплат
Нужно писать им в поддержку, пока ещё не поздно. В этом месяце.

Місто
Сміла
Нужно писать им в поддержку, пока ещё не поздно. В этом месяце.

Написати можна. Тільки як довести що опитування проходив дійсно я. Опитування проходили без реєстрації
Тел. були вказані різні.
Так шо надія тільки на порядність замовника.

Місто
Харків
Я так розумію ще нікому не виплатили за опитування цього місця. Може ще й прийде., але он то що пару днів переростає в місяці відбиває бажання братич участь

Місто
Київ
Довго набирати мінімалку
Набрать 300 гривен там не долго. Эти нехорошие вахтёры cint, просто банят аккаунты когда в очередной раз запрашиваешь выплату. На вопрос почему и за что, отвечают, что это не мы, это cint вас забанил. И денег мы вам уже не дадим. Если учесть последние задержки по выплатам от Власной Думки, то становится понятно. чем ветер пахнет.
Это типо Власна думка в блок ставит? Хм...а ещё от них уже и проект CBR.Так вот один профиль , что у меня был и в ВД и в CBR , то в последнем заблокировали

Місто
Сміла
надія тільки на порядність замовника
Шо-шо? Після оцього?
Опитування проходили без реєстрації
Тел. були вказані різні.
🤭
А що не так?. Умови проходження опитування не порушені. Замовник пропонуе опитування без регіст. та можливість вказати номери тел. друзів для винагороди за проходження.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
надія тільки на порядність замовника
Шо-шо? Після оцього?
Опитування проходили без реєстрації
Тел. були вказані різні.
🤭
А що не так?. Умови проходження опитування не порушені. Замовник пропонуе опитування без регіст. та можливість вказати номери тел. друзів для винагороди за проходження.
Там наче пропонують приєднатись до панелі після проходження опитування і отримати більше бонусів,?

Зверху