Скоро придёт к тебе дядя модератор и укусит за бочок.
Скоро придёт к тебе дядя модератор и укусит за бочок.
Есть какие-то изменения в лучшую сторону?Толкала, одни обещания
прийшло опитування, вирішив попередньо авторизуватися, але...Схоже ось в чому причина зменшення опитувань: Kantar Group, провідна у світі компанія з маркетингових даних і аналітики, розташована в Лондоні та портфельна компанія Bain Capital, оголосила сьогодні про запропонований продаж Kantar Media HIG Capital, провідній глобальній альтернативній інвестиційній компанії з капіталом в 67 мільярдів доларів під управлінням. Запланована угода стане новою главою для Kantar Media, оскільки вона починає захоплюючу фазу зростання та інновацій, з поновленим фокусом на наданні клієнтам найсучаснішої інформації щодо контенту та реклами. https://www.kantar.com/company-news/kantar-group-announces-the-proposed-sale-of-kantar-media
Вітаю. Маєте на увазі Власну Думку?TrueMan, Да, на днях наконец выплатили после очередного напоминания.
За тиждень поповнили.Скільки opinion обробляє вивід на мобільний?
У цієї шараги як карта ляже, можуть через день, а можуть через пару тижнів...За тиждень поповнили
Сапієнс наче ж в кінці місяця поповнює, чи в перших числах наступногоЛист від сапіенс прийшов що кошти відправили, а на рахунок не прийшли це тільки в мене так?
Написав в підтримку почекаємо. Вперше таке. Опініон починає нагадуватиСапієнс наче ж в кінці місяця поповнює, чи в перших числах наступногоЛист від сапіенс прийшов що кошти відправили, а на рахунок не прийшли це тільки в мене так?
Сьогодні він здивував.Опініон починає нагадувати
це мабуть сьогодні була якась розсилка на всіх, 18/01 робив замовлення, 31/01 прийшли кошти на мобільний. Гляньте що пише в особистому кабінеті, 'Історія виведень'.Лист від сапіенс прийшов що кошти відправили, а на рахунок не прийшли це тільки в мене так?![]()
В этом есть логика. Сегодня SFSociology забомбил пополняшками.це мабуть сьогодні була якась розсилка на всіх
Що виплачено. Перевірив в смс також немає такої суми. ( номер перенесено по мнп) Лише це могло бути причиною.це мабуть сьогодні була якась розсилка на всіх, 18/01 робив замовлення, 31/01 прийшли кошти на мобільний. Гляньте що пише в особистому кабінеті, 'Історія виведень'.Лист від сапіенс прийшов що кошти відправили, а на рахунок не прийшли це тільки в мене так?![]()
Коли закінчилось? Станом на 10:35Просто цікаво. Навіщо Gradus май же кожного дня продовжує "ліпити" запрошення (змінювати/оновлювати картинку) на опитування яке давно закінчилось.
(ЗАЦІКАВЛЕНІСТЬ.)
Ось "почалось"Опрос от Градус. Зацикавленисть.![]()
Опитування за винагороду
Проходьте опитування та впливайте на зміни в країні та бізнесіweb2.gradus.app