Платіжний сервіс «Paycell»

Місто
Одесса
Optimus, я сделал три платежа по 2000 грн. каждый. Всего - 6000 грн. Все ради халявного Айфона, но... :( Будьте внимательны, короче, не повторяйте моих ошибок. Это не акция, а какой-то развод. :poop:
Брал для отца по Акции КС в 2007г , контракт - 247грн, 200 грн на балансе, условие: пробыть на контракте шесть месяцев.
Прошло нормально, без блокировки.

по 100 гривен обходились, на балансе 500... номера все меняли, как не знаю что, перчатки нервно курят в сторонке....

Місто
Hranice
делал три платежа по 2000 грн. каждый. Всего - 6000 грн. Все ради халявного Айфона, но... :( Будьте внимательны, короче, не повторяйте моих ошибок. Это не акция, а какой-то развод. :poop:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Не знаю, у меня по 2500 не блокируют.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Місто
Киев

gtc

Місто
Львів
я сделал три платежа по 2000 грн. каждый. Всего - 6000 грн.
Там "розумна" система. Як у банках чи ще десь у фін.установах. Власне, пейсел чи ізя - це і є фін.установа. Ця система аналізує і реагує, зокрема, на "нетиповість" та частоту операцій абонента, зокрема, однакових операцій.
Тобто три платежі по 2000,00 з інтервалом 1-2 хв. між ними - це для неї може бути червоний сигнал. Особливо якщо такої активності по номеру ще не було, або це новий номер.
Правильних, "безпечних" параметрів вам ніхто не скаже, але тут вже були слушні поради. "Думай-те", так. До того ж термін акції не один день.
Ну а головне, що платежі ваші все одно пройшли, тобто тепер ви в акції, чекайте приз. Але номер розблокуйте, бо інакше не дозвоняться повідомити про виграш.

• Like
Реакції: Inn@

gtc

Місто
Львів
На сайті в умовах акції чітко вказано:
"Визначення переможця відбувається за найбільшим сумарним платежем в період дії Акції."
Я цей пункт розумію так: щоб взяти участь у розіграші iPhone, потрібно оплатити послуги на сайті Paycell на суму не менше 6000 грн.
Гади вони!
Ті, хто вже щось виводив у грудні (до початку акції) - вже в прольоті.

А ще зараз всіх інших новачків перебанять і менеджмент буде святкувати чесно розіграні призи.

Місто
Hranice
я сделал три платежа по 2000 грн. каждый. Всего - 6000 грн.
Там "розумна" система. Як у банках чи ще десь у фін.установах. Власне, пейсел чи ізя - це і є фін.установа. Ця система аналізує і реагує, зокрема, на "нетиповість" та частоту операцій абонента, зокрема, однакових операцій.
Тобто три платежі по 2000,00 з інтервалом 1-2 хв. між ними - це для неї може бути червоний сигнал. Особливо якщо такої активності по номеру ще не було, або це новий номер.
Правильних, "безпечних" параметрів вам ніхто не скаже, але тут вже були слушні поради. "Думай-те", так. До того ж термін акції не один день.
Ну а головне, що платежі ваші все одно пройшли, тобто тепер ви в акції, чекайте приз. Але номер розблокуйте, бо інакше не дозвоняться повідомити про виграш.
3000 на день можна тільки.

gtc

Місто
Львів
3000 на день можна тільки.
Звідки інфа?

Ну і як показує практика, можна і 6000, як зробив пан вище, але можуть бути наслідки...
Де там про "3000 на день можна тільки."?

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
30.12.21 пополнял форвард по номеру договора, деньги так еще и не пришли, easypay говорит что платежи прошли, но на счет банка так и не поступили, обычно за день-два все приходило

• Sad
Реакції: drmz
Зверху