Тишина, не работает. Думаю , у Лифчика и КС одинаковая проблема - идентификация.Підкажіть будь-ласка,може хтось в курсі,Lifecell вже порішали ту проблему,що при виводі з балансу мобільного рахунку на карту через сайт Paycell вискакувала з початку січня,чи далі те саме продовжується?
так справа в тому,що з Київстара після нового року мені вдавалось через ті Смарт-гроші виводити з балансу на карту,і ніяких BANK ID авторизацій не запрошувало, а з Lifecell значить далі продовжуються ці непоняткиТишина, не работает. Думаю , у Лифчика и КС одинаковая проблема - идентификация.Підкажіть будь-ласка,може хтось в курсі,Lifecell вже порішали ту проблему,що при виводі з балансу мобільного рахунку на карту через сайт Paycell вискакувала з початку січня,чи далі те саме продовжується?
Это КС через Лео выкрутился (а половина старых сервисов там не доступна)так справа в тому,що з Київстара після нового року мені вдавалось через ті Смарт-гроші виводити з балансу на карту,і ніяких BANK ID авторизацій не запрошувало, а з Lifecell значить далі продовжуються ці непоняткиТишина, не работает. Думаю , у Лифчика и КС одинаковая проблема - идентификация.Підкажіть будь-ласка,може хтось в курсі,Lifecell вже порішали ту проблему,що при виводі з балансу мобільного рахунку на карту через сайт Paycell вискакувала з початку січня,чи далі те саме продовжується?
Не поверите, но мы тут больше месяца это обсуждаемCегодня попытался вывести через сайт но выдало такое
Выводи через другое без проблем с Lifecell. Я писал уже об этом в теме "Тариф "Жара Лайт""Cегодня попытался вывести через сайт но выдало такое
а шо, не робив?)Не понял а че работает уже??
У меня нет ((( нет доступаа шо, не робив?)Не понял а че работает уже??
забудьСейчас вообще можно хоть как-то вывести деньги с Лайфселла?
Что-то очень долго они чинят Пэйселл.
Вывожу через изи на Киевстар потом на карту.Сейчас вообще можно хоть как-то вывести деньги с Лайфселла?
Что-то очень долго они чинят Пэйселл.
3+3rtl,
Комиссия за этот путь, в итоге, будет 14% (10+4)?