Прийняти участь в опитуванні - калька з російської; українською - взяти участь. Краще було б виправити.
Якщо вважаєш що питання саме таке - тисни "Скарга" і описую причини. А так - форум це місце для спілкування і логічно що тут часто можуть задавати якісь питанння.створювати теми чи повідомлення із запитаннями, відповіді які можна знайти на першій сторінці результату пошуку. Належність до цієї категорії визначає адміністрація;
Ще раз, скільки? Ми ж дорослі люди, але не піонери .логічно що тут часто можуть задавати якісь питанння.
В мене рука тягнеться до картки за флуд. Нахєра ти це написав? Що адміністрація форумах має з цим робити? Піти перечитати усі пости в усіх темах за останній тиждень щоб здагадатися що пан мав на увазі? Може пан зволіє описати ситуацію і своє побажання до розвитку форуму більш конкретно, як кнопка "жалоба" недоступна?Маю питання- скільки на день можна задавати на форумі питань щоб не заблокували?
Бо хтось на день 100500 питань задає.
Дістало.
Створити окрему тему для новин від ГорецькогоПолагаю, надо подумать над этим предложением. Надо как-то прекратить этот новостной агрегатор и набивание постов.
Это уже не первый форумчанин об этом пишет, space cat тоже писал подобное. Судя по лайкам к постам, многим это уже надоело.
Причём уже была такая же проблема, только ссылки были с одного сайта. Потом этот вопрос подняли, вроде утих. Теперь снова тоже самое, правда, с разных сайтов.
Андрюх@dp.ua
Space Cat
З платною підпискою для поціновувачів...Створити окрему тему для новин від Горецького
Тоді давайте кожен видаляти застарілі повідомлення, коли відбулися зміни в умовах і питання-відповідь вже неактуальне?Можна його чемно попросити щоб видаляв застарілі.
Абсолютно бессмысленный. Тема с новостями - это сайт новостей, можно ходить туда. Новости важны в контексте, они живят дискуссию.Очень хороший вариант в отношени конкретно Горецкого.
Він точно не набиває пости (нафіга?) і видалення старих нікому ніяк не допоможе, в тому, що на минулих сторінках, на які ти ніколи не заглядаєш, є щось, умовно, непотрібне, проблеми ныякої немавидаляв застарілі. Тоді не будуть думати що він набиває пости.
Бесконечные новости от Горецкого ничего и никого не живят, а многих раздражают. Но мысль понятна, всё останется как есть. Придётся нам запастись терпением.Абсолютно бессмысленный. Тема с новостями - это сайт новостей, можно ходить туда. Новости важны в контексте, они живят дискуссию.Очень хороший вариант в отношени конкретно Горецкого.
Картка попередження, потім ще картка попередження, потім бан. Швидко навчиться не "засірать" форум! Ну чесно, форум із спеціалізованого ресурсу перетворився на якусь новосну помийку. Я, до речі, той свій пост написав із-за того, що коли вибрав всі нові повідомлення, то на півтори сторінки останні повідомлення були саме Горецького, тобто у чоловіка якась "развлєкуха" з форуму. Нахіба?!?Ще варіанти?)
Того що, я не читаю якісь окремі теми на форумі, я читаю все повністю! Щось вдумчиво, щось по діагоналі. Але ранок у мене починаеться з новин на укр.неті, так, для загального розуміння подій у нас і у світі. І тут приходить черга форума, а там хєраааксь і якесь дежавю, я вимушен переглядать все те, що час-два-три тому прочитав на новосних агрегаторах.Чого ви такі нервові?