Побажання до розвитку форуму

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Він точно не набиває пости (нафіга?)
Думаю, тут бажання бути "першонахом" - типу, я перший прочитав і запостив новину, такий собі спорт, змагання, задля особистого ПВВ.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
А що секретного в тих темах?
Все секретне. Тому й скрили. Щоб коти не пофіксили.
Нє, ну якщо тут написати про всі секрети, які є в тих темах, то це вже не буде секретом і втратиться сенс їх засекречувати. :)

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Плагін є, але платний. Плюс за самі запити до ШІ платити.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Якщо буде окремий розділ для боту, в чому заспамлювання форуму?
Тому що цей розділ і спам з нього буде регулярно з'являтись у списку нових повідомлень і не буде нести жодного змістовного інформаційного наповнення.

Місто
Киев
Ти форум давно читав? Багато тут інформаційного наповнення?
Я читаю, это реальные запросы реальных людей, а не генерация непонятно чего с непонятно какого алгоритма. Если кого-то заинтеровала тема 1 и дальше по списку ниже, он/она логически задаст вопрос и по прикинь, простому стечению обстоятельств, свойственным только обычному общению, а не генерации нейро сетей, получит таки людский ответ. Слово людский можно подчеркнуть. Так как он будет максимально соответствовать запросу. Кому нужно chatGPT, чемодан как собрать, думаю знают как спросить)

Місто
Киев
ШІ на red-forum.com буде. Питання часу.
Типа "запомните этот пост"?) Лет 10-ть назад смерть форумам аналогичные вещали, и эти аналогичные теперь пишут про другое "вангование". Интересно почитать) Живое общение не уничтожено, как и живое общение напрмер на форумах аналогично, а вы там обязательно "вангуйте", ну чтоб форумы поддерживать в поисковиках)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Лет 10-ть назад смерть форумам аналогичные вещали
А що не так? Форуми зараз вже доживають свій час. На них тусуються в основному старі пердуни.
Молоді форуми не цікаві, не потрібні, незрозумілі і на них їм дуже важко.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Та ніфіга, не згоден, ясно що форуми відійшли від тої популярності, але це ж про формат спілкування - такий як на форумах все одно потрібен і буде потрібен. Він просто не масовий by design, але як на мене, достать популярні,адаптовані під більшу масовість реддіти, стековерфлоу і квори це підтверджують.
Це як rss, лента підписок - це зручний інструмент. Хоч ти закривай Гугл рідер, хоч називай це artifact, чи як там остання інкарнація зветься, він буде потрібен великій кількості людей.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Я маю досвід перебування на 2-х форумах, де було запроваджено чат. В обидвох випадках чат призвів до смерті тих форумів. Бо народ перестав писати в темах і читати їх. Приходить хто-небудь із своєю проблемою, і не йде в теми, валить зразу в чат. Там він отримує швидку відповідь, а через 24 години про ту проблему і відповідь на неї, нема й сліду, бо чат самоочищується. А в темах - пусто. А якщо нема свіжого наповнення в темах, то народ перестає заходити в них, а згодом - й на форум. Так форуми й вмирають.

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI
Насправді глобальна задача сучасного форуму - структуроване збереження інформації, щоб її можна було знайти та прочитати через деякий час.
От наприклад багато хто каже "навіщо передруковувати новини"? А я зараз шукав на іншому форумі деяку інформацію за 2006 рік і всі "лінки" на новини давно вже протухли. Добре що зачасту переписували текст і хоч це збереглось.
Можна вважати форум чимось типу цифрової бібліотеки. Так, бібліотеки не модні, але їх цілком собі юзають :)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
От наприклад багато хто каже "навіщо передруковувати новини"?
Навпаки, виникають питання, навіщо нести один URL без цитати чи власного коментаря, особливо, якщо заголовок у плашці не підтягнувся.
А в новинах проблема більше у великій кількості, одноманітності та тенденційності (як те велике асфальтівництво).

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Повернемось знов до тупого репосту новин з сайтів новин - кому як, а мене це особисто дратує, все, що я вже прочитав в новинних агрегаторах та телеграм-каналах, або на УП та ITC.ua - знов бачу в темах.. Не проти, коли йде обговорення актуальної для спільноти новини/події, і додатково посилання наводиться на саму новину, але тупий репост.. :dash1: Пропозиція - зробити бота для новин, дати в керування Горецкий, я зажену цього бота в ігнор і не буду бачити тих новин, які вже знаю, а обговорення і пости особисто від Горецкий не хочеться втрачати, бо особисто до нього ніякого негативу не маю, і не хочу блокувати.

Stas567

Заблокирован
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy S24
Самое интересное, уже несколько раз этот вопрос поднимался, он немного уймётся, а потом снова "прорывает" и в каждой теме 100500 перепостов. Давайте уже сделаем в мусоропроводе тему, пусть там хоть каждую минуту перепосты делает.
Я тут ещё вспомнил, что это давняя проблема. Раньше была, фишка, что на только на lb были ссылки, сейчас уже нет.

Зверху