Побажання до розвитку форуму

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Howl, воно то так. Але он недавно були розбірки про цитування. В темах часто просять ховати під спойлер картинку чи робити мініатюру. То якщо є можливість глобального увімкнення цієї опції, чому б і ні?! Бо по відповідям бачу, що «сам дурак» і не задовбуй адміністрацію форума…

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Тоді ще менше наріду будуть дивитися ті картинки. Я вже давно скріншоти не розкриваю, бо зазвичай там нічого корисного.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
То якщо є можливість глобального увімкнення цієї опції, чому б і ні?!
Форум з коробки цю можливість не підтримує. Для цього треба шукати плагін і його ставити. Плагіни можуть бути як платними, так і безкоштовними. Ну баги й уразливість у плагінах ніхто не відміняв -- це може сказатися на стабільність роботи самого форуму. Звідси краще, якщо користувач зможе вчитися на своїх помилках. Напрягати свої мізки, а то вони взагалі атрофуються.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Я вважаю, що пані Kseniya заслужила своєї окремої теми. Щоби не переводити кожну тему в офтоп з зіллям, айфонами і шахраями... :gdevil:
Як вже казав, є сенс після оновлення версії, яке, я сподіваюсь, все ж буде, поставити плагін для ведення блогів.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
А блог це було б цікаво. Я от після відомих всім особистих подій почав дещо філосовствувати. Такий собі блог. Але тільки для себе. Поки що не вистачає духу відкрити написане для всіх. Та й ще небагато.

Місто
Киев

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Идея блога - утопия. ИМХО на практике.
В нас є, хоч їх і не багато, любителі поділитись своєю цінною думкою, мінімально привʼязаною до теми гілки. Часом, і з відео. Щоправда, деякі «рано пішли».

Я про цей плагін:

З іншого боку, на форумі MMGP зробили просто розділ з особистими темами без якихось доробок.

Місто
Київ
Повідомлення в профілі (не плутати з особистими) - чим не блог? Навіть коментувати, лайкати та підписуватись можна

Зверху