Повышение цен с 29.09.2008г.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
я відчуваю несправедливість коли кажуть, що лайф тільки погіршує умови. Просто хороше гірше запам'ятовується.
Согласен, много чего хорошего подобавляли, что-то повозвращали.
цікаво, коли ж нарешті, Лайф покращить якість передачі розмови зокрема в Івано-Франківську?
Ты ж знаешь, будет лучше, не быстро, но за западный регион возьмутся крайне серьезно.

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Ты ж знаешь, будет лучше, не быстро, но за западный регион возьмутся крайне серьезно.

С конца 2006 года "берутся",а воз и ныне там. Хочется верить,что сейчас просто "затишье перед боем" и невидимые работы идут полным ходом. Я к сожалению не дождался.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Все взрослые люди - станет хорошо и выгодно, вернешься. Может быть. Единственное, чем их можно и нужно подстегивать, это рублем.

Predator

живий
Predator, цікаво, коли ж нарешті, Лайф покращить якість передачі розмови зокрема в Івано-Франківську? Голос "як з унітазу"(практично всю добу кодек Half Rate), проблеми з мобільним інтернетом. Дуже неприємно, коли на розвиток мережі в цьому областному центрі просто кладуть болт. Причому є особливо великий контраст з сусідніми областними центрами. В чому справа?
мушу з тобою погодитись. Можу, звичайно розповідати, що за такі рекордно короткі строки при такому рості абонбази хороша мережа не будується, та від цього нікому не легше. Тут хіба що треба залишатись оптимістом. Має бути краще.

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Можу, звичайно розповідати, що за такі рекордно короткі строки при такому рості абонбази хороша мережа не будується

Це зрозуміло. Але мене дивує інше, чому ще в 2004-5 роках, коли проектували та розбудовували мережу, в м. Чернівці було встановлено майже в 3 рази більше базових станцій ніж у практично рівному зі кількістю населення Івано-Франківську?
Кошти витратили, а потім... так, звичайно, швидко не будуємось, нема за що"

Predator

живий
Це зрозуміло. Але мене дивує інше, чому ще в 2004-5 роках, коли проектували та розбудовували мережу, в м. Чернівці було встановлено майже в 3 рази більше базових станцій ніж у практично рівному зі кількістю населення Івано-Франківську?
Кошти витратили, а потім... так, звичайно, швидко не будуємось, нема за що"
а чому б не можна було зробити так, як зроблено? Напевно, був план розвитку мережі, який складали люди, які в цьому шарять.

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Predator, та вже не приколюйся так :D,люди все ж таки шарять, хоча за 2006-2008 могли б виправити ситуацію, що, власне і було частково зроблено, але зовсім мало,недостатньо.

Predator

живий
:) от же ж заподенці. У сусіда завжди краще.
ПС. Нікому не ображатись, я сам заподенець.

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Predator, не скажи. Я аналізував співвідношення кількості БС всіх операторів(навіть новоспеченого Утелу) в Чернівцях та Франківську. Такого контрасту як у Лайфа нема ні в кого.

Desperado

free-rider
Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S5 + Fly Q420
Predator, не скажи. Я аналізував співвідношення кількості БС всіх операторів(навіть новоспеченого Утелу) в Чернівцях та Франківську. Такого контрасту як у Лайфа нема ні в кого.
фтопку лайф...покише користуюсь СЛ 30 поки вигідно, а якщо знову якісь трюки із нового року викинуть, взагалі перестану користуватись...

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Щоб бути ще більш об'єктивнішим, наведу приклад інших сусідів. Візьмемо Закарпаття. Місто Ужгород, населення майже в 2 рази менше ніж у Франківську та саме місто за площою та рельєфом приблизно подібне, але кількість БС виявляється більшою... в Ужгороді(!). Крім того, якщо взяти загальну кількість базових станцій на Закарпатті, то іх буде приблизно вдвічи більше ніж в Івано-Франківській області і це при меншій кількості населення(!).
--
Зате Лайф вміє піднімати ціни на послуги. Кому як не прикарпатцям першим піднімати гомін?
--
Не дивно, що люди з інших областей дивуються, невже у вас все так погано? В нас ніби працює задовільно, може ви брешете?
-- Хочеться сподіватись, що ситуація, завдяки роботі спеціалістів Астеліта, нарешті буде виправлена.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

stama

Заблокирован
Місто
Гурзуф
Телефон
Nokia E66 Life, iPad 3 КС
А где ссылка на офсайт? Сегодня уже 30 число, отправил смс за границу-стоит как и было, 53 с ПФ

Lenur

мое рабочее место)
Місто
Джанкой
Телефон
xiaomi redmi note 2
Только что отправил смс как было 25 так и сняли 25

stama

Заблокирован
Місто
Гурзуф
Телефон
Nokia E66 Life, iPad 3 КС
А я щас послал смс за границу-уже 74 коп стоит :( буду теперь с Утела слать, хотя на леди мне деньги и так дешевле выходят

Desperado

free-rider
Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S5 + Fly Q420
Руслане, ти мене трохи дивуєш :)
ну ладно, погорячився))) Під роздачу Діджус попаде:)
але якшо бути обєктивним то EricX правий - моє рідне місто Городенка в Івано-Франківській обл лайфівці ще досі не покрили. мабуть першим "третім" туди прийде Білайн, а потім вже Утел.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
ZTE Nubia Z60S Pro
25 к. снимает за отправку смс.

Зверху