Не підходить. Я виріс в степу на узбережжі моря.Кочевник, тебе надо ник - Горец.
А нашо йому цуцик на шиї?Ні, це Goran Żigo.
То что ты вырос в степи не отменяет того факта что ты - Горец! ))) Мало того шо горам регулятерно лазишь, так ещё чётко за погодой следишь.Не підходить. Я виріс в степу на узбережжі моря.Кочевник, тебе надо ник - Горец.
Жеби не втік під час зйомок кліпу.А нашо йому цуцик на шиї?Ні, це Goran Żigo.
Ну так написано же - холодно там. Пёс - это вместо воротника.А нашо йому цуцик на шиї?Ні, це Goran Żigo.
пригодитсяА нашо йому цуцик на шиї?Ні, це Goran Żigo.
Qrwa, Goran - це і є Горець )То что ты вырос в степи не отменяет того факта что ты - Горец! ))) Мало того шо порам регулятерно лазишь, так ещё чётко за погодой следишь.Не підходить. Я виріс в степу на узбережжі моря.Кочевник, тебе надо ник - Горец.
Ну х.з...Ну так написано же - холодно там. Пёс - это вместо воротника.
А раптом таки втече? ))Жеби не втік під час зйомок кліпу.
Сегодня подобное было в Луганской области, днем +20 затем вечером поднялся сильный ветер (скачок давления за день с 740мм до 750мм. рт. ст.) и за 2 часа температура упала до +10вчера днём под Киевом +21°C
а сегодня днём уже +4°C при которых даже мне не комфортно
качельки в 17 пунктов думаю многовато
8 квітня у гірському селі Верхній Яловець Чернівецької області зафіксували 17 градусів морозу. Напередодні село засипало снігом.![]()
Про це повідомляє голова Селятинської громади Валерій Полянчук.
Село Верхній Яловець розташоване під горою Яровиця.
Цьогоріч на території громади зафіксували найнижчу температуру в області — більш ніж - 25 градусів.