Податки й збори

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Державна податкова служба України

tax.gov.ua сайт ДПС || ✎ ЗІР Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс
0 (800) 501-007 по Україні, ✆ +380 (44) 454-1613 із-за кордону || ✉ [email protected]
Електронні кабінети cabinet.tax.gov.ua платника податків і мобільний застосунок «Моя податкова» AppStore & Google Play, portal.pfu.gov.ua портал е-послуг ПФУ (перевірка сплати ЄСВ)
— — —
☝️ Розділ "Стан розрахунків з бюджетом" в електронному кабінеті платника податків: можливість сплатити податки й збори платіжною карткою (може бути присутня комісія) та дізнатися платіжні реквізити.

Причина: мобільний застосунок «Моя податкова»
Останнє редагування модератором:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
webivan, моя логіка:
1. ліміт має бути менший ніж на першій групі ФОП (1.336 млн.)
2. Має бути прив'язаний до мінімальної зарплати. Тобто не менше 12*8 == 96 тис. грн.
Тому й обрав 100 тис. грн.
100 продажів просто зі стелі. Може їх 36 чи 142 будуть більш обгрунтовані. ... Напевно найправильніше було б виходити з того, що подарунки до 1/4 зарплати не оподатковуються, то тоді ліміт продаж по сумі дає 48 продаж

Останнє редагування:

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Условно, если сейчас этим занимается один человек, то после вашего предложения будет как в сказке
Кликнула Машка мышку. Мышка за Машку, Машка за Жучку, Жучка за внучку, внучка за бабку, бабка за дедку, дедка за репку. Тянут-потянут - вытащили репку!
и все ограничения соблюдены.
Также как миллионы фоп в среднем и большом бизнесе.

Зверху