Покриття lifecell 4G (LTE)

Удовлетворены ли вы покрытием (размер, скорость, стабильность) LTE от lifecell?

• Да, всё отлично!

• Рано пока говорить

• Нет!

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Все частіше задумуюсь про ухід від лайфа. Дуже шкода. Гарні тарифи, покриття, швидкість інтернету. Усе добре, от тільки саме в моєму будинку 3G від лайфу ловить на одну поділку, через раз випадає в 2G. Одним словом - користуватися інтернетом не можливо.
Численні звернення до оператора результату не дають.
Зараз мій номер із 10-річним стажем піде на поличку, а із наступного місяця абонплату лайфа отримає водафон. Дуже шкода. Мені лайф сильно подобається. Я на нього підсадив усе своє оточення, а через таку дрібницю як слабий рівень сигналу 3G саме в моєму будинку доведеться від нього відмовлятися.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7 Pro, OnePlus 5
Все частіше задумуюсь про ухід від лайфа. Дуже шкода. Гарні тарифи, покриття, швидкість інтернету. Усе добре, от тільки саме в моєму будинку 3G від лайфу ловить на одну поділку, через раз випадає в 2G. Одним словом - користуватися інтернетом не можливо.
Численні звернення до оператора результату не дають.
Зараз мій номер із 10-річним стажем піде на поличку, а із наступного місяця абонплату лайфа отримає водафон. Дуже шкода. Мені лайф сильно подобається. Я на нього підсадив усе своє оточення, а через таку дрібницю як слабий рівень сигналу 3G саме в моєму будинку доведеться від нього відмовлятися.

Потерпи ще трішки до травня:)

а що у травні? Я чекав на 4G. там наче покриття повинно бути ширше. я не так вже й далеко живу від бс лайфа. Але чомусь певен, що до нашого колгоспу воно дійде не скоро.

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
Тракторист, тоже самое сделал уже как месяц почти, номер ушёл на полку, но пока через бип изредка юзается. Почти 4 года с ними воюю по поводу дыр в городе, в многих важных мне местах в городе, у родных дома, индора практически нигде нет. На заявки никто не реагирует, а сеть с каждым годом все хуже и хуже. Пока вообще не жалею о своём решении, небо и земля, особенно на счёт 4G|LTE.

• Like
Реакції: Lorn

Morino

Користувач
Місто
Львів
а що у травні? Я чекав на 4G. там наче покриття повинно бути ширше. я не так вже й далеко живу від бс лайфа. Але чомусь певен, що до нашого колгоспу воно дійде не скоро.

В травні можна буде перейти зі своїм номером до іншого оператора.

Місто
Шепетівка
Телефон
Google Pixel XL
Я просто офігіваю з лайфу, на карті покриття автовокзал і залізничний вокзал покриті 4G. По факту LTE працює лише в центрі, тобто фактично 2 вишки не підключені, а на сайті оператор обманює, що там норм. Підтримка вже місяць дуріка включає, що у них все норм.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Я просто офігіваю з лайфу, на карті покриття автовокзал і залізничний вокзал покриті 4G. По факту LTE працює лише в центрі, тобто фактично 2 вишки не підключені, а на сайті оператор обманює, що там норм. Підтримка вже місяць дуріка включає, що у них все норм.

В Київстара то саме.

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Побував в ГТК Мигово. Сімку Лайфа не діставав, бо 3g від Кс вистачало, але заради цікавості кілька разів глянув як з покриттям.
Відрита місцевість біля ГТК і в глибині села (режим 3g/4g):
Це було прогнозовано. Але чогось як тільки заходив в деякі бари/ресторани на території ГТК, то картина була наступна:

Тобто Кс і Водафон ледве едж тягнули в деяких моментах, а Лайф - 4g. Не знаю як там із швидкістю (враховуючи, що то регіон Кс, то по ідеї навантаженість мала), але можу зробити висновок, що як мінімум карта не бреше і 4g від Лайфа там є і покриття як мінімум непогане.

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
Lorn, как я и говорил, покрытие у лс там идеальное, а все потому, что расположение базовых станций такое, у лс прямо на самой высокой точке где начинается спуск. И по этому такое покрытие, у кс вроде ближе к центру посёлка.

ivan pochta

user #68
Місто
Дніпро
Никто не смотрел по частотам? У меня сложилось впечатление, что в Днепре зачастую под b3 выделено 5 МГц и от сюда скорость до 25-27 мегабит даже ночью, когда сеть пустая? А внекоторых районах и пром зонах - 10 и интернет там летает...

lovelyboy

Один из синих
Місто
Николаев
Телефон
iPhone Xr
Николаевская обл г.Баштанка
В соседней теме жаловался на покрытие 3G/4G и сейчас буду хвалить.
Позавчера на станции Киевстар, которая возле меня, прикрутили новые сектора и уже вчера у меня дома засветился 4G, работает очень хорошо, выпады в 3G/2G остались только в одной глухой комнатушке. Кстати, 3G с 2G такими же плохими и остались, получается запустили там только LTE :(

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
В Київстара то саме.

Це ви про Шепетівку? Якщо так, то ви дуже помиляєтесь. 4ж від кс в місті і навіть за містом дуже нічого. Чого поки не скажишь про 4ж від лайфа. Реально працює тільки в центрі міста.

lovelyboy

Один из синих
Місто
Николаев
Телефон
iPhone Xr
выпады в 3G/2G остались только в одной глухой комнатушке.

На следующий день сигнал стал ещё лучше и пропали выпады в той глухой комнатушке. В спидтесте легко выжимаю максималку :cool:

Місто
Київ
Телефон
S7
Хто-небудь є тут із Калуша чи Долини (Ів.-Франківської обл)? На карті лайфа по ходу є якісь натяки на 4g в Долині і Калуші. А я живу між цими містами, нічого не сканується. В базі немає нових дозволів по цих містах у лайфа, але це мабуть проблема в УДЦР.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Рух швидкого iнтернету 4.5G вiд lifecell не спинити!
Ще бiльше якiсного покриття! До мережи 4.5G ми додали три нових населених пункти на Тернопiльщинi, Житомирщинi та Львiвщинi!
Детальніше про покриття ось тут >http://bit.ly/2Uhgrcq

gen

Місто
Київ
Матвєй, Дивно, якщо обрати відображення лише 3G+ - показує порожню карту.
Чи це так і повинно бути?

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24

У них якісь з тими картами глюки. Я вчора, як тільки забирав будь-яку з мереж, зразу карта пустою ставала. Сьогодні ніби нормально.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Я не пробував...Просто прийшло сповіщення на БІП і я поділився з тими, хто не користується тим месенджером...Але кілька днів назад точно знаю, що коли тапнути на карту для склора і пошуку потрібного міста, карта відразу ставала без будь-якого покриття....
Перевірив, у мене працює

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Карта покрытия LTE Рени - красным примерно обвёл где реально есть LTE, и то в помещениях не везде. Обидно...

Вкладення

• Скриншот 03-01-2019 194542.jpg
    Скриншот 03-01-2019 194542.jpg
    79.6 КБ · Перегляди: 87
Зверху