Покриття lifecell 4G (LTE)

Удовлетворены ли вы покрытием (размер, скорость, стабильность) LTE от lifecell?

• Да, всё отлично!

• Рано пока говорить

• Нет!

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Місто
Умань
Давайте я вам ще свій досвд розкажу
Маємо автомагнітола адроїд (китай) антена мобільного інтернету вклена під правою стойкою лобового скла
Сімка лайфа в магнітолі
+ 2 телефони LG в салоні теж лайф
Маршрут Тернопіль - Франківськ (через Бучач) і зворотній Калуш - Тернопіль (через Бурштин)
Франківська обл - тут да бувають місця без покриття
Тернопільська обл - на магнитолі завжди був інтернет а на телефонах інколи не було
Попередні роки такого там явно не було

syntaxis

тефтелька
Місто
Сватово
на магнитолі завжди був інтернет а на телефонах інколи не було
Что-то подсказывает что в машине встроена нормальная антенна, а не огрызок дорожки, как в мобильниках. Поставь в мобильник нормальную антенну - и он тоже будет ловить намного дальше)
antenna-terminaljnaja-dlja-mod-95-1200x800.jpg

Місто
Умань
на магнитолі завжди був інтернет а на телефонах інколи не було
Что-то подсказывает что в машине встроена нормальная антенна, а не огрызок дорожки, как в мобильниках. Поставь в мобильник нормальную антенну - и он тоже будет ловить намного дальше)
Ну я для того и описал примерно на что у меня такой прием
Антена там такая

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Давайте я вам ще свій досвд розкажу
Маємо автомагнітола адроїд (китай) антена мобільного інтернету вклена під правою стойкою лобового скла
Сімка лайфа в магнітолі
+ 2 телефони LG в салоні теж лайф
Маршрут Тернопіль - Франківськ (через Бучач) і зворотній Калуш - Тернопіль (через Бурштин)
Франківська обл - тут да бувають місця без покриття
Тернопільська обл - на магнитолі завжди був інтернет а на телефонах інколи не було
Попередні роки такого там явно не було
Не заперечую, що дороги міжнародного і національного значення ще якось так-сяк покриті. А з"їдеш вбік на села, і гаплик - пошук мережі.
Ну і абоненти явно не таскають додаткові антени для своїх телефонів.

Serega k

Заблокований
Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
twar, повністю згоден. Сяомі дуже не стабільні по радіо модулю. Особливо коли рівняти з іншими брендами, як я тепер з моторола це роблю.
И самое главное на КС и на ВФ нормально по приёму, а у Лайфа телефон виноват. Центр города лайф 3ж , 4ж отсутсвует.Не спорю может у вас работает нормально. У меня в городе так. За городом вообще поиск сети

Вкладення

• Screenshot_2022-02-16-15-24-17-532_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2022-02-16-15-24-17-532_com.google.android.apps.maps.jpg
    181.2 КБ · Перегляди: 80
  • Screenshot_2022-02-16-15-23-55-648_com.parizene.netmonitor.jpg
    Screenshot_2022-02-16-15-23-55-648_com.parizene.netmonitor.jpg
    266.8 КБ · Перегляди: 82
Місто
Запорожье
Телефон
LG V60 V600EA
Там Лайф начал LTE Band 1 включать.
Ага. Реально. Есть соседние соты 4ж 2100
А какие параметры сети? Ширина полосы сколько? Работает ли агрегация 1+3 или 1+3+7+7 ? А какой вообще смысл в этом если есть в7 он фактически нигде не освоен?

Вкладення

• Screenshot_20220313-102800.png
    Screenshot_20220313-102800.png
    799.8 КБ · Перегляди: 67
Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Ця програмулька ще не таке уміє нафантазувати ;) Я на свому 4ca телефоні разок бачив 6ca

Місто
Умань
Ця програмулька ще не таке уміє нафантазувати ;) Я на свому 4ca телефоні разок бачив 6ca
Другие подобные приложения подтверждают это. У меня телефон mi a2 у него очень специфический набор агрегаций, среди которых есть 1800+2100. До этого в Украине я ещё ни разу не видел "+", только за границей.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
У зв'язку із впровадженням LTE на 2100 вперше побачив на своєму телефоні 4CA.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
poptab, лайф дійсно запускає 2100 лте(шириною в 10мгц), яке агрегується з 1800...Якщо у вас того немає, то це не значить, що чиясь фантазія.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Shinime, Напревеликий жаль у час війни маю більш нагальні справи ніж повертатись спеціально у ті місця, де я це спостерігав і щось комусь доводити. Якщо хтось не довіряє написаному мною, то нехай буде по вашому. Такого не було і не може бути. На тому крапка.

Зверху