У Лайф и КС примерно такое же кол-во БС по Киеву.Этого хватит для приличного покрытия
В Полтаве, у КС уже месяц полтора коммерческий пуск как произведен, а до сих пор по Полтаве три БС висит, против уже далеко как больше десятка в Кремне с Комсомольском, добавленных позже на сайт УГЦРЧ. Это не совсем в эту тему, я просто к тому, что на сайте УГЦРЧ не совсем актуальная инфа.написали в цій темі про реєстрацію київських БСок в УДЦР і тему на 2 тижні можна знову закривати ...
Прошу прощения, я имел виду КС. То я просто его привел в пример невероятной "скорости" обновления инфы на сайте УГЦРЧ.Комерційний запуск MTS 3G?
У Києві зареєстровано близько 470 БС МТСа в стандарті UMTS. Схоже, що скоро (швидше за все в вересні) буде запуск.
спробуйте 3G Інтернет БЕЗКОШТОВНО на цілий місяць! Отримати просто: відправляйте зараз безкоштовне SMS на номер 2045. Деталі акції: 111*1
Дякуємо за реєстрацію! Безкоштовний 3G Інтернет на місяць буде підключено протягом 5 днів.
Смс приходила или так попробовал?Тільки сьогодні побачив, що Київстар запустив 3G і тут халява від МТС.
Тільки сьогодні побачив, що Київстар запустив 3G
Добрый вечер. Кто-то знает приблизительные сроки запуска 3G в Харькове? Ни один из трех слонов в нашем городе не шевелится
Ну почему, МТС имеет индоры
Спочатку сам спробував - "не учасник акції", години через 2 прийшла СМС із пропозицією.Смс приходила или так попробовал?
https://www.dropbox.com/s/h2ay5uz6oboy9r2/2015-08-04 12.07.15.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/0t8lrx55j8tyof1/2015-08-04 12.08.17.jpg?dl=0
Добавлено через 1 минуту
Так в Луцьку, але це не 3g, це заміна обладнання старі RBS Simens демонтовувались а встановлювались ось такі зовнішні блоки.
Key features: World’s most compact BTS,IP65,no cooling, no cabinet ,no shelter needed Unique unit level system module sharing software enables capacity sharing across GSM, HSPA and LTE LTE-A capable 4 Gbps world record data speed Flexible radio options for the lowest cost per megabyte – Flexi RAS, 3 & 6 pipe RF modules allowing world’s leading macro site compactness. Backbone of Zero CO2 emission site solution – achieving upto 70% reduction in energy consumption Common BTS OAM for multiradio sites Single transport function with common IP host
Невже МТС таки щось будує, і будує 4G-ready?