Покриття Vodafone 3G (UMTS)

Понурий

за єдину Україну!
Місто
Хмільник- місто-курорт Вінн.обл.
Телефон
Лижа
Re: Vodafone 3G

Ви не одні, з Вінниччиною та ж фігня, от Лайфселл таки порядочно відхопив, бо не пожалів грошей. Тепер навіть, якщо й запустять з півобласті людей багато не перехоплять, з тарифом Свобода S то

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

Між повідомленнями минуло дві години. Ситуація кардинально змінилась! Тривога!!!
У меня уже очень много знакомых перевелись на МТС и множество абонентов КС говорят, что связь ужасная и так же будут переходить на МТС
потому и теряют абонентов, и на западе мало кто пользуется МТСом

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

LArmstrong, я розумію і щиро співчуваю. Але, як і казав раніше - нічого не зміниться від гвалту на цьому форумі. Та і не думаю, що щось сильно зміниться, якщо напрягати безпосередньо МТС.
Просто прикольно було прочитати твоїх два сусідніх повідомлення в одній темі :)

Місто
Київ

Сегодня на карте дорисовали некоторые нас.пункты Киевской области:
Козаровичи, Димер, Озерщина, Гавронщина. Все что заметил, может еще что-то добавили.

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5

На вас не угодишь, с барабанами и фанфарами плохо, без них тоже плохо.:confused::)

Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini

Шото без парада і фанфар
І в Львівській області також оновлення (з парадом і фанфарами): Добрівляни, Угерсько, Добряни, Верчани, Слобідка, Нежухів, Грабовець, Дуліби, Миртюки, Стрілків, Конюхів, Фалиш

Как ни прискорбно это звучит, но расширение сети 3g во Львовской области означает " скоре покращення смартфон zero ". Какие уж тут фанфары, простите жители области немесного халявщика.

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5

Без них отлично! Главное чтобы темпы были, а не 1 село/неделю и парады, фанфары в честь включения одного села.
Так они уже и не фанфарят сильно. В секс.сетях не считается, на то они и секс.сети.;)

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

доводиться просити в дівчини або когось зі знайомих телефон (на КС або ЛС), щоб поставити в якості навігатора :D
Друже, без образ. І не хочу встрявати в теологічну перепалку...
Але будь у тебе Дроід (чи на самий прикрий випадок Віндофон) з двома сімками... Ти б у дівчини просив що завгодно, але не телефон :) І забув про всі свої біди :)

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

Я думаю проблема тут не в платформі
Згоден, не в платформі справа. Справа в тому, що твоя платформа не підтримує роботу з кількома операторами. Всього-навсього. Це єдине, чого не вистачає, для таких країн, як наша. У світі такі країни називаються - країни, що розвиваються. Трішки злісніша назва - країни третього світу. В нашому випадку - четвертого або п'ятого. І зовсім не четвертого чи п'ятого Ж.
До речі!!! Сьогодні десь читав в новинах, що турки планують у нас тестувати 5ж десь найближчим часом. Сцуко, чуть не поперхнувся, коли читав :D

Місто
м.Луцьк
Телефон
LG D690, LG A290, LG V400, MF622

Семпай, наверное они так само думают, потому и теряют абонентов, и на западе мало кто пользуется МТСом. Пускай и дальше так думают, рано или поздно скатятся до уровня Астелита.
Так а что они в Донецкой и Луганской областях не делают покрытие? Не поддается их логике, это же полностью их регион. Но даже и там они отстали. Придурки.
В Луцьку гарну мережу зробили дуже багато нових БС, в районі мого булинку 2 нові бс під 3ж, між ними відстань максимум 1.5 км.

В Луцьку майже всі на МТС, якось так.

Особисто я користуюсь нетом від КС не так нагружена мережа.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell

З 7 по 12 січня... Опечатка?

Місто
Київ

cat, Не знаю, кто здесь прав.
Цитата с itc:
По случаю запуска 3G-сети в Запорожье, оператор мобильной связи Vodafone Украина дарит всем запорожским абонентам Vodafone 12 ГБ скоростного интернета без доплат и подключений. С 7 по 12 декабря оператор поэтапно начислит гигабайты всем жителям города, которые пользуются сетью Vodafone. Гигабайты без ежедневных ограничений скорости и дополнительных платежей будут доступны автоматически вне зависимости от тарифного плана в течение четырех месяцев – по 3 гигабайта в месяц.

Добавлено через 8 минут
Но, судя по картинке, я думаю, что декабрь

Останнє редагування:

DSone

Заблокирован
Місто
Днепропетровская область - КР
Телефон
Samsung Galaxy E5 Duos

По случаю запуска 3G-сети в Запорожье, оператор мобильной связи Vodafone Украина дарит всем запорожским абонентам Vodafone 12 ГБ скоростного интернета без доплат и подключений. С 7 по 12 декабря оператор поэтапно начислит гигабайты всем жителям города, которые пользуются сетью Vodafone. Гигабайты без ежедневных ограничений скорости и дополнительных платежей будут доступны автоматически вне зависимости от тарифного плана в течение четырех месяцев – по 3 гигабайта в месяц.
Разве это плохо. Кто столько насыпал при запуске? :)

Місто
Київ

Шото без парада і фанфар
офф: вот вам и парад, и фанфары:

Це неймовірно, та ще 32 населених пункти Київської області готові спілкуватися наповну зі справжнім 3G інтернетом від Vodafone
vk.com

• Like
Реакції: cat
Зверху