LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
Нет ничего невозможного
vodafone.ua###container > div.inner-content-container.page-3g.network.settings:last-child > div.row:nth-child(4) > div.map-wrapper:last-child > div.map:first-child > div > div.gm-style > div:first-child > div:first-child >div:nth-child(4)
А так вообще красота
Ура!! Запустили нарешті і північ Тернопільської області. Пускає і дає протестувати в м. Кременець ...Коли ж нарешті в м. Кременець (Тернопільська область) ?!?
Можливо хтось знає ?
Пишут, что ещё в нескольких городах "светит" 3G.У Тернопільській області: Борщів, Бучач, Збараж, Теребовля, Бережани, Городок, Чортків і Зборів.
За те ніяк не дочекаюся до встановлення БС в Чопі...Вже багатьох з агітував лишати заявки оператору, але віз і нині там. Оператор говорить, що заявка відкрита(більше року вже) і недавно села Сюрте і Цеглівка запускали, що в 5 км від міста...Невже тяжко щось зробити в проблемних містах?! Якраз би на мій двух сімник замість київстару пішов МТС...матвей, по Тернопільській, також, другий раз ті самі міста , хоча 3G БС вже стоять в Почаєві, Кременці, Великих Загайцях, Гусятині, Ланівцях, Монастириську, Підволочиську. Тобто, ще в 7 нас. пунктах.
Та в нас по місту зареєстровано(але чи запущено?!) 4 чи 5 юмтс БС, що більше ніж у лайфа, але як модернізували я бачив тільки одну і тільки вона світить в центрі міста...Тобто в центрі 3 ж є, а десь за 2 км від неї в усіх напрямках зникає...В того ж лайфа з меншою кількістю БС все добре....
А реєстр працює?! Base station під Андроїд в ауті....LArmstrong, реестр обновился и надо править шапку? Нет, тогда смысл от тебя в этой теме? Это их бабло и их виденье, куда и как им развивать 3G.
Ты давно перешёл на КС, и я рад за тебя, хватит уже флудить.
я по привычке его обновляю, пишет обновлений нет, а в реестр я даже и не знаю как заходитьBase station під Андроїд в ауті....