Re: life 3G
Kristal, не, фигня то.
Kristal, не, фигня то.
yuriy, то ты не понимаешь! У тебя 3G+ и 63 Мбит/сек.
А спидтест врёт)
life офіційно оголосив про запуск комерційної 3G+ мережі у Білій Церкві та Василькові. Тепер абоненти life можуть користуватися швидкістю мобільного Інтернету, що здивує власника будь-якого 3G-гаджету. У цих містах абоненти можуть підключатися чи переходити на тарифний план «3G+ Смартфон», який створений спеціально для користувачів 3G.
Також мобільний інтернет 3G+ доступний наявним абонентам популярних тарифних планів «Шалений день» і «Все включено». Про детальні умови тарифного плану можна дізнатися на офіційному сайті оператора
Ну от, таки надибав я точки у Львові, де 3G не те, що мертвий, але живим його не назвеш. Перша точка: вулиця Устияновича. Сигнал на мінімумі, сторінки ледь провантажуются по всій довжині вулиці. Хоча коли звернути на паралельну вулицю Технічну — сигнал стає максимальним і все чудово працює.
Друга точка: Пузата Хата на Січових Стрільців 12. На нижньому поверсі (по-факту це підвал) UMTS нема взагалі, добре, що хоч GSM працює. Перший поверх - залежить від столика. Сьогодні мені не пощастило. UMTS був максимум на одну поділку, але користуватися нетом можна було відносно нормально, десь на рівні EDGE.
Не знаю как в других городах, но у меня Utel работает вообще с всего 16 БС на весь город, в то время когда в GSM у Киевстар более 50 позиций, а в 3G требуется больше чем в GSM.Даже Утел за все годы никогда не ловил в пузатой хате на нижнем этаже.