Покрытие lifecell UMTS (3G)

episode

Экстрасенс
Місто
Киев
Телефон
iPhone 5
Re: life:) 3G

o.frind, возможно. А должны были начислить?

Місто
Харьков
Телефон
OnePlus 7 Pro

...Знайшов тут цікаву можливість витягувати дані з реєстру присвоєнь радіочастот...
Цитируемое выше сообщение Foroxon подбило меня сделать сайтик, где можно удобно просматривать количество 3G базовых станций.

Данные отображаются по областям и городам Украины по каждому из 4 операторов UMTS.
УДЦР почему то отображает Киев как отдельную область, поэтому я объединил его с Киевской областью.

Ссылка на сайт: http://3g.19min.com/

Это сообщение продублирую в соседних темах что бы все могли следить за обновлениями.

Kristal

Заблокирован
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)

Oper, Якщо ти об*єднав Київ та київську область, то потрібно було і Севастополь з АРК об*єднати.
Класно зробив усе. Але раз все українською, то назву КИЕВСТАР зміни КИЇВСТАР, а (по городам)на (По містам).

Капитошка

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi 4X (Lifecell "LIFEHACK")

На "Всё включено+" пришло такое: "Вітаємо! Вам нараховано 1GB Інтернету додаткового до Вашого тарифного пакету. Термін дії: 30 днів."

Кто подскажет, откуда такая щедрость у Лайф?

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

Oper, доповню Kristal. УкраЇны в title треба замінити на України.
В Адміністративно-територіальному поділі України Київ і Київська область - це два різних регіони, так само як Севастополь і АРК.

Я

радіоаматор
Місто
sumy.ua
Телефон
Redmi note 8 pro

Цитируемое выше сообщение Foroxon подбило меня сделать сайтик, где можно удобно просматривать количество 3G базовых станций.

Данные отображаются по областям и городам Украины по каждому из 4 операторов UMTS.
УДЦР почему то отображает Киев как отдельную область, поэтому я объединил его с Киевской областью.

Ссылка на сайт: http://3g.19min.com/

Это сообщение продублирую в соседних темах что бы все могли следить за обновлениями.

Как-то отображение городов и областей не очень красивое...

Місто
Харьков
Телефон
OnePlus 7 Pro

А поставившим +1 предыдущему посту видимо радостно что поломалось временно отображение данных? Или вы на операторов работаете и вы злитесь, как будь-то у вас что то украли.
Вот, так, вот - делаешь людям добро, представляешь открытые данные в удобном виде и найдутся те кому это не нравится.

Kristal

Заблокирован
Місто
Телефон

Oper, Ті хто роблять добро, за нього дякую не чекають, хоча хочуть почуть. І я впевнений що по статистиці твого сайту видно, що потрібен і людиитобі вдячні за твою роботу. Тому не потрібно лишній раз прибіднятись, щоб подякували. Чесно, як для мене твій ресурс дуже корисний і за це дякую, але на цьому все.

Місто
Самар/Дніпро

Oper, и операторы здесь тоже не при чём. Разве для них как-то выгодно будет, если Ваш сайт перестанет работать? Не думаю. Если кто-то захочет что-то накопать против оператора (например, что меньше БС, чем у другого), то сделает это даже без такого сайта, а напрямую через сайт УДЦР. А вот для нас, простых смертных, это действительно было очень удобно и полезно.
Прошу прощения за офф-топ.
Кстати, сайт со списком БС снова заработал!

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A

Oper, не обижайся, сайтик с идеей толковые.... но просто констатация факта - кому-то это может сильно не понравиться

Kristal

Заблокирован
Місто
Телефон

Skuadro, Я чесно думаю, що всім глибоко наплювати, що хтось бере інфу із відкритої інформації, так що не бздіть, все норм.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro

Поражен покрытием в Бориславе-Трускавце-Дрогобыче. Я на проселочных дорогах между ними вообще лайфа не сильно ожидал, а тут ХСПА

Місто
Харьков
Телефон
OnePlus 7 Pro

Oper, не обижайся, сайтик с идеей толковые
Не обижаюсь. Видимо не правильно растолковал посыл сообщения.
Спасибо, что считаешь идею толковой, т.к. главной целью этого всего было сделать полезный вклад на этом форуме.

Місто
Київ, Мукачево
Телефон
Pixel 4 (Vodafone)

Skuadro, Я чесно думаю, що всім глибоко наплювати, що хтось бере інфу із відкритої інформації, так що не бздіть, все норм.
Єдині кому це може не сподобатись - сайт УДЦР. Думаю у них запитів в БД серйозно додалось з відкриттям цього сайту )

Добавлено через 5 минут
Не обижаюсь. Видимо не правильно растолковал посыл сообщения.
Спасибо, что считаешь идею толковой, т.к. главной целью этого всего было сделать полезный вклад на этом форуме.
до речі, бачу Ви робите зараз окремо запити по кожному оператору (тобто 4 шт.) потім вже групуєте їх по областях і містах.
може краще робити один запит і отримати всі UMTS БС і додати ще одне групування по частоті (оператору)?
таким чином Ви в 4 рази зменшите кількість запитів на сайт УДЦР, що в свою чергу зменшить вірогідність закриття публічної API.

Останнє редагування:
Зверху