это что-бы список казался побольше?Хмельницька: Шепетівка, Полонне, Понінка, Деражня, Гриців, Білогір'я, Красилів, Славута, Шепетівка, Старокостянтинів, Міцівці, Абрикосівка
У меня рядом есть село Запорожье - там тоже ждут 3 джи думаю дождутся - расположено вдоль важной трассы Киев-Прилуки/Сумы... или не дождутся.Их может быть и несколько. Возле Запорожья есть ещё одно Запорожье, например.
Кстати, есть надежда, что цивилизация доберётся и к нам?
В Чернівецькій області (судячи по карті http://3g.multitest.ua/?pos=49.56085,30.89355,6), так само, як і в Тернопільльській, покрито лише обл. центр. Область, ні та, ні інша, не покриті жодним із операторів, крім Інтернтелекома. Жоден населений пункт, Карл!!!Ну так Тернопільську область не поспішають покривати, як і Черкаську, де покрита лише Умань, чи Запорізька, де взагалі нічого не покрито, але Чернівецьку вже водафон покрив найбільший процент території області з усіх операторів в усіх областях, так що так що не треба.
А по тарифам? Оговорюсь сразу, я не в курсе, потому и спрашиваю. Кстати, 3G МТС до села не добивает?Затестил сегодня "лайв хоккеем" 3G от лайфа. В сравнении с интертелекомом небо и земля.
Харьковская область:
Безлюдовка,
Черкасская Лозовая,
Чугуев,
Дергачи,
Эсхар,
Лесное,
Люботин,
Кочеток,
Малая Даниловка,
Малиновка,
Мерефа,