Покрытие lifecell UMTS (3G)

Місто
Кропивницький
Re: lifecell 3G+

На сайте обновили карту

Ага.
По Кировограду ещё на выходных монтировали Huawei.
Сегодня утром просканил Anritsu'ой, вижу все 3 несущие.
Правда Vodafone дудит децибела на 3 сильнее. Не знаю, может сектора не в мою сторону смотрят…

vetalorlov

Заблокирован
Місто
Львівська область
Телефон
Xiaomi Redmi Note 3 Prime

На яку відстань б'ють 3G вишки?
У моєму маленькому містечку Добротвір від вчора з'явилися серйозні проблеми із 2G мережею, вона або зовсім пропадає або поганий сигнал. Якщо детальніше то вчора вечором десь 2 год були проблеми, потім нормалізувалось і від сьогоднішнього ранку знову проблеми та тривають досі. Більш менш нормально тільки у мене на 5-му поверсі, як тільки на двір так взагалі біда. І програма Network Signal Info коли все було нормально показувала що телефон підключений до базової станції саме в Добротворі та все було ок із сигналом та інтернетом, зараз коли проблеми то лапає аж з-під Радехова і інтернету немає. По номеру 5433 сказали що зараз проходить налаштування 3G мережі в сусідніх містах тому можуть бути складності із зв'язком.
У мене на балконі інколи світиться недоступна 3G мережа, інколи ні. Якщо вийти на двір то вже немає цієї недоступної 3G мережі, тільки зовсім рідко світилась і окремих місцях. Чи може це досвічувати 3G із сусідніх міст? Напряму це десь 7-10 км де вже є офіційно 3G. Чи це все-таки можуть десь тут встановлювати 3G обладнання та тестувати? Якщо і так то чому світиться не завжди та не всюди, хоча містечко маленьке і напевно хватило би одної базової станції для нормального 3G.
До речі, на сайті УДЦР lifecell вже має дозвіл на 3G в Добротворі.
Скан на балконі 3G only, інколи знаходить лайф:

Понурий

за єдину Україну!
Місто
Хмільник- місто-курорт Вінн.обл.
Телефон
Лижа

Все таки правильна приказка про нас, що українці довго запрягають, але швидко їдуть. Уже є в Хмільнику 3G. Хто там казав, що 4 місяці до запуску чекав?

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

Понурий, надо технарям сказать чтобы отключили у вас ещё на несколько месяцев.

• Like
Реакції: rezz

Olgen

читатель
Місто
Изюм
Телефон
Redmi Note 5 4/64

ЛС зарегестрировал в Изюме давно 2 БС + 1БС позавчера, водафон зарегал 9. Какой же оператор получит выгоду от 3G, если соотношение абонентов около 50 к 1 в сторону ВФ? Я все же надеюсь что у ЛС получиться запустить 3G первыми и тем самым создать конкуренцию водафону

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Проїждав тільки-що смт Копичинці Тернопільської обл. - є 3Ж. За Копичинцями - село Котівка - теж є 3Ж. В мережу пустило, але інтерету не було, ні 2Ж, ні 3Ж. Мабуть, крутять.

Зараз я в м. Чортків - є 3Ж. В мережу пускає, інтернету не дає.
А може й дає. Інтернет-сесія залипла була. Не давало інтернету, поки не перезагрузив телефон.

Останнє редагування:
Місто
Мукачево
Телефон
Mi 11 lite 5G 8/128

kslavik, Ужгород с Мукачевом почему-то обходят стороной... Сколько нам ещё ждать? Заколебали!

Biker XTR

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy ACE 3 S7272

kslavik, Ужгород с Мукачевом почему-то обходят стороной... Сколько нам ещё ждать? Заколебали!

Так в Ужгороді вже походу ловить не тільки в центрі, я вже тестував. Значить скоро запуск, буде в Ужгороді 22 БС. Дані звідси http://3g.19min.com/

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Я так зрозумів, що Лайф готує до запуску покриття вздовж автошляху Тернопіль-Чернівці. В багатьох селах мережа 3Ж світить, та зареструватись не пускає.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Їду тією ж дорогою назад. В м.Чортків наміряв 5.5\3.8 мбіт\сек.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T

Блин, меня жаба давит, что везде запускают, а у нас нет! :mad:

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max

Ужгород - обновили карту.
Да и вообще карту обновили, новые населенные пункты.

Вкладення

• Снимок.JPG
    Снимок.JPG
    87 КБ · Перегляди: 159

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Місто
Ужгород

Яка швидкість ? Покриття ?
Місто покрито більш-менш непогано. Швидкість в середньму 10 Mbps, доходить до 20 Mbps.

Добавлено через 6 минут
В Ужгороде уже запущено 15 БС остальные совсем скоро. В Мукачево также ведутся работы по запуску, ориентировочно 2-3 недели.

Останнє редагування:
Зверху