Пополняйте счет с помощью электронных ваучеров и получайте бонус

• Автор теми A&S
  • Дата створення

Олесик

Заблокирован
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Samsung D780
хлопець за комп'ютером сказав, що він точно знає - лише за умови наявності смс про можливість поповнення і отримання бонусу...

Псссс..... Точно він знає, бачите, хм. А я точно знаю, що він помиляється.

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
Отож сьогодні я знов прогулявся в "Магелан".
Відповідь менеджера: "Так, акція є така, але в нас термінал зараз не працює"... :(
Ок, я їхав в напрямку Академмістечка, тож заїхав на Окружну, 4. Продавець: "Нууу... сьогодні ж субота - термінал нам не включили" :apl:
Я люблю Лайф за такі суперові "акції"! :dash1:

Місто
Київ
Телефон
iPhone
S@ShocK,наверное владельцы магазина не положили деньги на счет терминала:(так что Лайф тут не причем:)

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
S@ShocK,наверное владельцы магазина не положили деньги на счет терминала:(так что Лайф тут не причем:)
Не буду сперечатись. Може й так...
Але обидва ці магазини значаться на сайті "Лайфа" як "Ексклюзивні пункти продажу" (http://life.com.ua/index.php?area=mylife&lng=uk&page=2-4&region=15&city=6803)
Тому я думав, що "Лайф" якоюсь мірою причетний і мав би слідкувати за їх роботою чи бездіяльністю...

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
мав би то мав би, але там ще ж і стрілочники є, типу міра кард, і хто його зна, хто за чим насправді має слідкувати...
Ясно. Як завжди - винні всі, крім того, хто оголосив про акцію.
Знаю, що не по темі, але ризикну сказати ще про 2 речі: халявних пакетів в "Магелан" так і не привезли, а перевірка балів по №122 не працює уже більш як 2 місяці...:dash1:

Місто
Київ
Телефон
iPhone
S@ShocK,проверка баллов по номеру 122 не работает у половины абонентов Лайф:(

Олесик

Заблокирован
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Samsung D780
ну не працює перевірка балів, то й що? кожен сам собі може спокійно порахувати, скільки чого у нього є. чи ви думаєте, що лайфівський біллінг мудріший за нас? ;)

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Вчера милый голос по телефону сообщил мне два адреса, где можно купить эти ваучеры (говорит мол ... приезжайте завтра и берите). Сегодня она так же мило , но вживую, сообщает что их нет ... Пипец просто :dik: ... кстати акционных старпаков тоже нет ... говорит закончились :apl:

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
Вчера милый голос по телефону сообщил мне два адреса, где можно купить эти ваучеры (говорит мол ... приезжайте завтра и берите). Сегодня она так же мило , но вживую, сообщает что их нет ... Пипец просто :dik: ... кстати акционных старпаков тоже нет ... говорит закончились :apl:
Та вже ж пояснювали раніше: Лайф - супер-чудовий, але то співробітники підводять, то термінали, то біллінг, то постачальники, то бензин дорогий...
А оператор ідеальний. За що я його і люблю :rolleyes:

A&S

Місто
Вінницька обл.
не положили деньги на счет терминала - это 100%
проблем в работе терминала небыло (последних 2-3 недели :) )

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
В Днепре ваучеры есть в ЦОА на ул. Чернышевского, и в ЦОА напротив Металлургической академии. Они рядом. :) В остальных ваучеров нет.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Persona, А на Исполкомовской и Карла Маркса 72 разве нет??? Слабо верится, веди именно они и есть Центры Обслуживания Абонентов, все остальные просто магазины!

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Андрюх@dp.ua, я в курсе, что остальные просто магазины... Собственно я и сам удивился. :) На Исполкомовской вообще не знают об акции и уверяют, что я не первый абонент, который что-то перепутал, мол акции такой нет. 0_о А на Карла Маркса, терминал еще не установлен, сказали будет через неделю - две.

tester

активный
Місто
Киев
Нюанс по цій программі поповнення(якщо це вже було написано прошу вибачення):

Через термінал поповнення в магазинах лайфа вам видадуть чек, на якому і написан код поповнення. Але нюанс є в тому, що якщо ти сам будеш цим кодом поповнювати то 20% бонуса не нарахують, а якщо буде поповнювати співробітник лайфа(даєш йому одразу номер телефона на який потрібно покласти гроші) через свою систему то бонус прийде.

Місто
Харків
Телефон
iPhone
Нюанс по цій программі поповнення(якщо це вже було написано прошу вибачення):

Через термінал поповнення в магазинах лайфа вам видадуть чек, на якому і написан код поповнення. Але нюанс є в тому, що якщо ти сам будеш цим кодом поповнювати то 20% бонуса не нарахують, а якщо буде поповнювати співробітник лайфа(даєш йому одразу номер телефона на який потрібно покласти гроші) через свою систему то бонус прийде.

неправда:dik:
можно и самому:dash1:

tester

активный
Місто
Киев
Якби я сам з цим не зіштовхнувся то не писав би.

Чи то хтось думає що я накруткою постів тут займаюся?

Зверху