Олесик
Заблокирован
хлопець за комп'ютером сказав, що він точно знає - лише за умови наявності смс про можливість поповнення і отримання бонусу...
Псссс..... Точно він знає, бачите, хм. А я точно знаю, що він помиляється.
хлопець за комп'ютером сказав, що він точно знає - лише за умови наявності смс про можливість поповнення і отримання бонусу...
Кгм... Я так і знав...Псссс..... Точно він знає, бачите, хм. А я точно знаю, що він помиляється.
Нужно 2 ваучера skljfsfskdfwejiof
Аналогично. причём это по всей Украине - в выходные эти ..терминалы не работаетПродавець: "Нууу... сьогодні ж субота - термінал нам не включили"
Не буду сперечатись. Може й так...S@ShocK,наверное владельцы магазина не положили деньги на счет терминалатак что Лайф тут не причем
мав би то мав би, але там ще ж і стрілочники є, типу міра кард, і хто його зна, хто за чим насправді має слідкувати...мав би слідкувати
Ясно. Як завжди - винні всі, крім того, хто оголосив про акцію.мав би то мав би, але там ще ж і стрілочники є, типу міра кард, і хто його зна, хто за чим насправді має слідкувати...
Та вже ж пояснювали раніше: Лайф - супер-чудовий, але то співробітники підводять, то термінали, то біллінг, то постачальники, то бензин дорогий...Вчера милый голос по телефону сообщил мне два адреса, где можно купить эти ваучеры (говорит мол ... приезжайте завтра и берите). Сегодня она так же мило , но вживую, сообщает что их нет ... Пипец просто ... кстати акционных старпаков тоже нет ... говорит закончились
Нюанс по цій программі поповнення(якщо це вже було написано прошу вибачення):
Через термінал поповнення в магазинах лайфа вам видадуть чек, на якому і написан код поповнення. Але нюанс є в тому, що якщо ти сам будеш цим кодом поповнювати то 20% бонуса не нарахують, а якщо буде поповнювати співробітник лайфа(даєш йому одразу номер телефона на який потрібно покласти гроші) через свою систему то бонус прийде.