Ох и долго..полный заряд с 0-ля за 13-14 часов.
Ох и долго..полный заряд с 0-ля за 13-14 часов.
Вона зможе видати 20В від павера, що вміє тільки 12В?платка триггера QC/PD
Звісно що ні. Це тригер, не перетворювач.Вона зможе видати 20В від павера, що вміє тільки 12В?
Там в описі єОх и долго..![]()
Я в январе 3 дня заряжал свой повербанкОх и долго..полный заряд с 0-ля за 13-14 часов.Если пидары снова ударят ракетами по подстанциям, и давать свету будут только на интервал 2...4 часа, то толку с этой конструкции?
Корпус и платы с Али. Аккумуляторы брал уже в Украине.Я себе собрал такие павербанки. Переглянути вкладення 53589Ох и долго..полный заряд с 0-ля за 13-14 часов.Если пидары снова ударят ракетами по подстанциям, и давать свету будут только на интервал 2...4 часа, то толку с этой конструкции?
Будет намного проще ответить, если вы укажете либо потребляемую мощность своего маршрутизатора, либо хотя бы его модель.Павербанк для роутера и и адаптер. Как на фото. Сколько хватит на 20000 mah.
Чудова ціна була на розетці на девайси XO https://rozetka.com.ua/ua/xo-6920680834341/p367023585/ оце коштувало 6499грнМайже про павербанк, про зарядну станцІю
Продовжуються, здається, серед гравців ринку перегони про "хто дешевше продасть" або хоча б запропонує
Не реклама, випадково помітив, прохання тапками не пуляти
Здається для такого обсягу чудова ціна
а шо такоє?нажаль таких цін вже немає.
Та я хз пане генерале, схоже "атракцион неслыханной щедрости" прикрили, але рядовий Куча встиг придбати по вищезазначеним цінам)) А якщо серйозно то спрацювала якась внутрішня жадібність, типу шара треба брати, не думаю що свинособаки зможуть з той самою інтенсивністю знищувати нашу інраструктуру в наступному опалювальному сезоні, тому привіз зарядні станції у село, тут і до війни часто бувають перебої з електропостачанням, тож тут точно стануть в нагоді, а от в столиці обходився павербанками, і пару разів заряджав ноутбук від звичайного автомобільного акума.а шо такоє?нажаль таких цін вже немає.
Або розуміння того, що досі з енергосистемою не все гаразд. Не знаю, як де, але лише в цьому місяці в Одесі містами десь 3 рази зникало світло.спрацювала якась внутрішня жадібність
Ну в пятницю в мене теж вимикали на 2,5 години, але взагалі пройшло якось не помітно, бо вдома газ, скрізь з часів блекауту розставлені акумуляторні лампи, на роутері безперебійник як і у провайдера, тож зарядну станцію навіть з коробки не доставав.Або розуміння того, що досі з енергосистемою не все гаразд. Не знаю, як де, але лише в цьому місяці в Одесі містами десь 3 рази зникало світло.спрацювала якась внутрішня жадібність
Ні, потрібно, щоб павер і шнур підтримували функцію Power Delivery (PD). Та й порівняйте просто параметри БЖ (19 В 2,37 А) і павера (5 В 3 А)Дайте пораду - чи норм буде такий павер для ноута з аккумом на 41 475 mWh - https://hoco.ua/product/hoco-j94/# - ? Блок живлення ноута: Output 19V, 2.37A. Потужність - 45W.
Якщо правильно розумію, то на одну повну зарядку мало б вистачити. Може хтось мав справу з цим виробником?
Там перехідник ще потрібен буде, по банка 19В не віддастьДайте пораду - чи норм буде такий павер для ноута з аккумом на 41 475 mWh - https://hoco.ua/product/hoco-j94/#
в ідеалі банка-кабель-ноут мають підтримувати PD...інакше танці з бубном з невідомим результатом, який можна отримати лише емпірично..Ні, потрібно, щоб павер і шнур підтримували функцію Power Delivery (PD