Портативний зовнішній акумулятор / Портативний Powerbank

• Автор теми Alex
  • Дата створення
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Если Розетка уже продает подделки Сяоми по 900грн
Це ви з чого вирішили, що на Розетці підробки продають?
Потому что не может оригинальный повербанк на 20-30тыс мА Сяоми стоить 900грн, это цена низкопробного Китая. За 900грн не купишь оригинальную АКБ для телефона, где емкость в 10 раз меньше
Кто менял АКБ в телефонах, тот знает - оригинальных АКБ не найти, весь ассортимент колеблется от полных подделок(когда надпись Samsung есть, но он с Самсунгом и рядом не лежал) до низкопробного Китая, выпускаемого под своими названиями(типа HOCO, Borofone). Даже качественный Китай очень тяжело найти( типа Craftman, Cameron Sino).
Оригиналов нет вообще в Украине.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T

rtl

Заблокований
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Потому что не может оригинальный повербанк на 20-30тыс мА Сяоми стоить 900грн, это цена низкопробного Китая. За 900грн не купишь оригинальную АКБ для телефона, где емкость в 10 раз меньше
Кто менял АКБ в телефонах, тот знает - оригинальных АКБ не найти, весь ассортимент колеблется от полных подделок(когда надпись Samsung есть, но он с Самсунгом и рядом не лежал) до низкопробного Китая, выпускаемого под своими названиями(типа HOCO, Borofone). Даже качественный Китай очень тяжело найти( типа Craftman, Cameron Sino).
900 грн это 10-15 банок формата 18650 по 3300 мАч . Мой павер на 20000 заряжает телефон мой почти 3 раза а там батарея на 5000.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Куплений нещодавно Xiaomi Mi Power Bank 20000 mAh 22.5W за 899 грн., перевірив на сайті Xiaomi, пише оригінал.

Вкладення

• 1.png
    1.png
    69.3 КБ · Перегляди: 45
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
А скільки має коштувати оригінал? Чи сяомі вже такий супер бренд що може з яблуком конкурувати?)
Як на мене то за 22.5W це навіть дофіга. Та і некоректно трохи порівнювати тонкі акуми для телефонів, та повербанки в яких пакети чи аккуми типу 18650/21700

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Минулого літа на S8 коштував 1300 з роботою.
Щойно міняв на S20 в офіційному сервісі, без роботи 500грн. Скіко коштує робота не скажу, бо заодно міняв і дисплей). Але 1300 виглядає реалістичною ціною з роботою. Ну і замінили швидко, десь година на дисплейний модуль з батарейкою.

Місто
Kyiv
Ціни на павербанки у виробників сповзають безперервно вниз, починаючи десь з січня.
На моменті найменше просіли 10к, найбільше 40-50 і вищі. До того ж масово з'являються банки на 40-50к з потужністю 100 Вт, ціни не кусючи - це я про ФОБ ціни.
Як ви там всі кажете китайський китай...більш менш нормальний класу басеуса з батареєю 20000 за умови оф постачання (тобто сплати ПДВ при розмитненні) і з номральної гарантією має коштувати десь гривень 700 в роздріб (навіть з розетківскькими хотєлками 30% маржі). Це канєшна, якщо хтось жадібний не мріє про 100% заробітку :) Тож і ксяомі запросто може вартувати 900 грн, бо нічого там всередині нема настільки дорожчого за всіх інших. Те, що зараз на ринку - якась дічь, всі сидять який вже місяць з повними складами і с задертими вгору цінами в очікуванні ось бахне, пам'ятаючі про минулорічний вибухоий рост спросу.
Порівнювати батареї в банках з батареями для смартфонів трошки не коректно...тим паче беручи за приклад моделі близькі до флагманів.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
А скільки має коштувати оригінал? Чи сяомі вже такий супер бренд що може з яблуком конкурувати?)
Як на мене то за 22.5W це навіть дофіга. Та і некоректно трохи порівнювати тонкі акуми для телефонів, та повербанки в яких пакети чи аккуми типу 18650/21700
По поводу "сколько должно стоить" - вот в той же Розетке - https://rozetka.com.ua/varta-57983101111/p308001503
Это уже ближе к истине.
По поводу "супербренд" - оригинальная батарея, с которой телефон Сяоми идет с завода, соответствует заявленной емкости и не теряет ее несколько лет(некоторые 10-летние телефоны еще живут с родными АКБ) . Такая же ситуация с почти всеми телефонными АКБ ведущих производителей телефонов. Т.е. я бы не сказал, что АКБ Сяоми чем-то хуже Самсунга или Apple. Я не фанат Сяоми, это просто объективно. А вот если купить Hoco для той же модели телефона Сяоми, то там будет изначально 60-90% от заявленной емкости, в течение года емкость стремительно падает, на второй год скорее всего она сдохнет. Т.е. Hoco- это просто мусор(причем я убедился что это мусор по опыту использования зарядных, кабелей, не только их АКБ).
Теперь возвращаемся к повербанкам. И что видим? Hoco и Xiaomi имеют практически одну и ту же цену. Может быть такое? Не может, поскольку Сяоми-оригинал - это совершенно другой уровень по сравнению с Hoco.
Вывод по оригинальности Сяоми за 800грн напрашивается сам.

• Dislike
Реакції: tw-r
Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
По поводу "сколько должно стоить" - вот в той же Розетке - https://rozetka.com.ua/varta-57983101111/p308001503
Это уже ближе к истине.
По поводу "супербренд" - оригинальная батарея, с которой телефон Сяоми идет с завода, соответствует заявленной емкости и не теряет ее несколько лет(некоторые 10-летние телефоны еще живут с родными АКБ) . Такая же ситуация с почти всеми телефонными АКБ ведущих производителей телефонов. Т.е. я бы не сказал, что АКБ Сяоми чем-то хуже Самсунга или Apple. Я не фанат Сяоми, это просто объективно. А вот если купить Hoco для той же модели телефона Сяоми, то там будет изначально 60-90% от заявленной емкости, в течение года емкость стремительно падает, на второй год скорее всего она сдохнет. Т.е. Hoco- это просто мусор(причем я убедился что это мусор по опыту использования зарядных, кабелей, не только их АКБ).
Теперь возвращаемся к повербанкам. И что видим? Hoco и Xiaomi имеют практически одну и ту же цену. Может быть такое? Не может, поскольку Сяоми-оригинал - это совершенно другой уровень по сравнению с Hoco.
Вывод по оригинальности Сяоми за 800грн напрашивается сам.
Здається вам Hoco не те попадалось... Я ось з протилежними спостереженнями.

OlegKiev

Заблокований
Місто
Киев
Hoco и Xiaomi имеют практически одну и ту же цену. Может быть такое? Не может, поскольку Сяоми-оригинал - это совершенно другой уровень по сравнению с Hoco.
А в чому проблема оцінити самому скільки і що має коштувати? Найдіть вартість елементів 18650 того виробника і ємності, що вам підходить. Фактично, сучасні павербанки - це конструктор. Ні сяомі, ні Хоко самі не виробляють якийсь ключовий елемент, а закуповують у своїх земляків-китайців: елементи 18650, бмс та інші мікросхеми, роз'єми. При чому Сяомі можуть мати більший масштаб закупівель і виробництва, а отже і меншу собівартість.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Hoco и Xiaomi имеют практически одну и ту же цену. Может быть такое? Не может, поскольку Сяоми-оригинал - это совершенно другой уровень по сравнению с Hoco.
А в чому проблема оцінити самому скільки і що має коштувати? Найдіть вартість елементів 18650 того виробника і ємності, що вам підходить. Фактично, сучасні павербанки - це конструктор. Ні сяомі, ні Хоко самі не виробляють якийсь ключовий елемент, а закуповують у своїх земляків-китайців: елементи 18650, бмс та інші мікросхеми, роз'єми. При чому Сяомі можуть мати більший масштаб закупівель і виробництва, а отже і меншу собівартість.
Возможно, что действительно выделенное объясняет ситуацию. Возможно, что действительно Сяоми за 800грн не подделка, а просто изделие с элементами 18650 рядового качества(а не топ-качества как для телефонов), такого же качества как и на Хоко.
Тогда логично купить повербанк того известного производителя, который сам выпускает акб

• Haha
Реакції: tw-r

logist_eg

Заблокований
Місто
Західна Україна
Я б не був такий категоричний щодо повербанків . Розетка просто любить купити два морських контейнера чогось по дуже солодкій ціні і перебити всім торгівлю, як з повербанками зараз, з одного боку кінцевим покупцям добре , бо ціна доступна, з іншого боку дрібний бізнес не може конкурувати з розеткою і виникає монополія розетки , бо виробників/імпортери/дистрибютори на величезний опт розетки дають ціну для розетки значно нижче ніж іншим дрібним підприємцям , по суті виходить що їх закупка по ціні +- як роздрібна ціна розетки для кінцевого покупця. Так можливо і розетка на цьому товарі заробляє 10-15% ( припущення) але зате перебиває торгівлю всім. Зараз це видно на прикладі цього ж повербанку сяомі і так він оригінал , вангую на чорну пятницю заберуть з нього розсрочку і зроблять по 715 грн
Post automatically merged:

Dаmіеn для вас на розетці є самсунг 20000 мА за 1999 грн , по всіх тестах нічим не краще за сяомі , а от по довговічності , через 5 років , не відомо. Хоча стоп , є знову ж таки тести людей в ютубі де 5 річний сяомі 10000 мАвтратив близько 10% ємності за цей час.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Dаmіеn для вас на розетці є самсунг 20000 мА за 1999 грн , по всіх тестах нічим не краще за сяомі , а от по довговічності , через 5 років , не відомо. Хоча стоп , є знову ж таки тести людей в ютубі де 5 річний сяомі 10000 мАвтратив близько 10% ємності за цей час.

Так у меня как раз именно такой Сяоми и был(потерял). Только 5 лет назад он стоил в 2- 2,5 раза дороже, чем рядовая китайчатина(а сейчас практически одинаково). Вот примерно настолько дороже, насколько Самсунг по Вашей ссылке сейчас дороже, чем Сяоми. Поэтому я и не поверил в оригинальность Сяоми, по опыту зная что брендовый повербанк стоит как минимум вдвое дороже, чем "просто китайский". Это наблюдается и сейчас на примере Samsung, Energizer, Varta. Но не с Сяоми.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Тут все вірно написали, самі сяомі не роблять елементи для павербанків, та акуми для мобілок. Стосовно хоко більшість паверів дійсно лайно, але є виключення, не знаю скільки пропрацює, але характеристикам відповідає, ось огляд
, дуже крутий павербанк, приймає та віддає 140 ват
У самого перший павербанк від сяомі придбаний в 2016 році Mi Power Bank 20000 mAh за 795 на тій самі розетці, і ємність не сильно то і впала, акуми там від LG але високу ціну (зважаючи на різницю курсу) можна пояснити не такою розповсюдженістю павербанків тоді вони тільки почали з'являтися. А виробники типу Varta, Energizer, Duracell, просто спекулюють на імені бренду, свого часу сподобалась стаття на хабрі з олядом батарейок АА та ААА. Де було доведено що якщо батарейка лужна то різниця з іменитими брендами мінімальна, а от ціна в рази. Так підробок дійсно багато, є відео де навіть пісок замість елементів живлення присутній, але казати що весь китай лайно і оригінальний сяомі має коштувати в 5 разів дорожче не вірно. Та і розетка якщо продавець саме вона, не була наче помічна в продажі підробок, якщо є інша інформація буду радий ознайомитись.

P.S. Був у мене свого часу телефон xiaomi MI MAX 1 батарея там не прожила і двох років, померла повністю, замовив на алі типу оригінал в чому сумніваюсь але вона працювала більше двох років після чого змінив телефон.

Останнє редагування:

logist_eg

Заблокований
Місто
Західна Україна
Хто у Львові може позичити електронне навантаження , або протестувати мій повербанк на ємкість ? поки приїде моє навантеження з алі експресс :)

Місто
Kyiv
Так можливо і розетка на цьому товарі заробляє 10-15% ( припущення)
нема в розетке таких нормативів...це "обідно для колективу"
Там апетити значно більші.
До прикладу, якщо хстоь хоче продавати на маркетплейсі павербанки має сплатити 20% від ціни товару за послуги розетки. Колись коли не було буму павербанкового ця цифра була здається 10%...

Місто
Керкира
Нагадайте, будь ласка, як саме працюють jump starter'и з літієвими батареями для легкових автомобілів?

Такі jump starter'и мають якісь літієві батареї, які мають можливість постачати багато струму короткочасно (200 - 400 A)?
Але струм заряджання тих літієвих батарей в більшості випадків все ще достатньо низький, якщо я правильно розумію.
Якщо я правильно розумію, кабелі для під'єднання до автомобіля ще додатково оснащуються діодом (або кількома), які блокують зворотний струм від автомобіля до літієвої батареї jump starter'а?

Зверху