Не роздує плаский Лі-пол, як в ноутах?Що я про неї забув, окрім власного захоплення?
Не роздує плаский Лі-пол, як в ноутах?Що я про неї забув, окрім власного захоплення?
В мене ноут не роздуває.Не роздує плаский Лі-пол, як в ноутах?Що я про неї забув, окрім власного захоплення?
Посилання жодне не працюєВсем привет. Хочу купить этот JNS S34 и поставить семь Samsung 21700 50s 5000mah 25A. Вопрос сколько ватчасов будет этот powerbank? Спасибо
щодо авіакомпанії я Вам не підкажу , але якщо перемножити 7 елементів живлення по 5 Ампер годин кожен на 3,6 Вольта (якщо паралельно) о в нас вийде щось типу 126 Вт. Написано що вони мають бути марковані відповідно, як ви вирішете проблему маркування ?Исправил ссылки. Всем привет. Хочу купить этот JNS S34 и поставить семь Samsung 21700 50s 5000mah 25A. Вопрос сколько ватт часов будет этот powerbank? Подходит ли он под эти требования авиакомпании? Спасибо
Спасибо но я не в Украинещодо авіакомпанії я Вам не підкажу , але якщо перемножити 7 елементів живлення по 5 Ампер годин кожен на 3,6 Вольта (якщо паралельно) о в нас вийде щось типу 126 Вт. Написано що вони мають бути марковані відповідно, як ви вирішете проблему маркування ?Исправил ссылки. Всем привет. Хочу купить этот JNS S34 и поставить семь Samsung 21700 50s 5000mah 25A. Вопрос сколько ватт часов будет этот powerbank? Подходит ли он под эти требования авиакомпании? Спасибо
Щодо акумуляторів треба дуже ретельно підходити до вибору магазину і вибору самих 18 650 чи 21 700 , оскільки їх дуже часто підробляють. Тому я би довіряв тільки великим рітейлерам і великим дистриб’юторам типу
https://brain.com.ua/ukr/category/Batareyki_ta_akumulyatori-c3132/filter=a3132-277/ для прикладу, зто там ще , moyo = erc, https://rozetka.com.ua/ua/baterries/c654239/seller=rozetka_only;41464=2275520/ тобто тільки великим перевіреним магазинам які мають прямі поставки від виробників типу самсунга і т.д. І т.п.
не реклама може хто ще кого згадає . Просто це мало не самий популярний товар для підробок. В данному випадку краще переплатити 30%-50% але не взяти підррбку чи копію
Зараз теж ціна на нього біля 50$, але пише, що у ваш регіон неможна доставити.Нарешті приїхала ось така банка
Baseus 100W Power Bank 20000Mah Type C Pd Snelle Opladen Powerbank Draagbare Externe Batterij Usb Snel Opladen Voor macbook Laptop - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
На Чорну п'ятницю вийшла 50 у.о. Реально живить ноутбук, віддає/забирає 60Вт. Більше поки нема чим затестити.
Зроблена добротно. Є чохол. Індикатор рівня заряду, вихідних струма/потужності і планованого часу роботи з таким навантаженням.
Що я про неї забув, окрім власного захоплення?
а не краще взяти хороший бокс павербанка і туди напхати 18650 з хорошою ємністю?Порадьте павер на 50000. Можна без швидкої зарядки.
Потрібен самий дешевий, але з заявленою ємністю.
ох...50 тищ без швидкої зарядки це доба заряджання...Порадьте павер на 50000. Можна без швидкої зарядки