Послуга «Закріплений номер»

elies

Заблокирован
Реєстрація
03.06.18
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
debugger Як випливає з правил, якщо "відкрипитися", тобто відключити послугу - ти втрачаєш доступ до номеру. Перенесений не може бути закріпленим номером - тільки номер lifecell. А от якщо його спробувати перенести - то це вже цікаво. Але думаю, що система просто не дасть це зробити.
 

elies

Заблокирован
Реєстрація
03.06.18
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
І ще один нюанс. Якщо Ви скористалися цією послугою, то відмінити перенесення номеру вже буде неможливо. Оскільки Вам не потрібне буде забирати SIM-карту, то номер перенесеться якби одразу, після подачі заявки. Передумати потім можливості вже не буде.
 
Реєстрація
22.02.23
Місто
Радивилів
elies, щиро дякую що по простому розписали, не міг збагнути його суть та користь, а так фуфломіцин
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Цікаво, як закріплений номер буде працювати у реєстрації чи авторизації у банках чи іншому софті з кодами по дзвінку чи SMS?
А є можливість потім відкріпити і повноцінно користуватись номером Лайфа?
Що буде, якщо чи основний, чи закріплений спробувати кудись перенести?
І чи може закріплений теж бути раніше перенесеним?
Ну і що буде, якщо з одного подзвонити на інший?
пішла спекотня свинорильська :)
Мої імхи: відкріпити закріплений буде не можна.
Думаю, основний можна, а от що станеться із закріпленим...
Перенесеним може бути.
Буде те саме, якщо дзвонити самому собі. Мене більш цікавить, як справляться 2 вхідні зʼєднання на різні номери водночас.

Понаставляв вам пальців униз не через ставлення до вас персонально, а бо не згоден з усіма, або з певними тезами. Отже, послуга є відповідником, імплементацією, послуги Другий номер. І діє як вона, з деякими відмінностями, 1) тут номери ви обираєте самі, 2) Другий номер - послуга дорожча.
Чтобы не идти в магазин получать сим-карту
когда достаточно приобрести любой стартовый пакет
То все ж у частині випадків - ходити треба!
Тарифнвй план со старой карточки не переносится. У Вас будет ТП согласно перенесённого номера.
Власне ні, з Київстару, Водафону чи 3 мобу тариф ніхто не переноситиме. Згідно попередніх даних тариф для перенесеного номера потрібно обирати. Але баланси і залишки послуг, окрім сімагочів - перенесуть.
Расчёт на то, что люди будут её подключать по невнимательности
той хто не уважний, навіть не знатиме про цю послугу.
Увести номер другого оператора теперь им станет намного проще.
Що ж тут простіше, якщо послуга така сама, як при онлайн-перенесенні?
Перенесений не може бути закріпленим номером - тільки номер lifecell
Перенесений не може бути закріпленим номером - тільки номер lifecell
це ще треба перевірити, на мою думку нічого не стоїть на заваді. З рештою ваших тез погоджуюсь.
Але, у лайфа шикарний вибір можливостей. Або перенось в салоні на шару. Або купляй пакет і перенось вдома. Або перенось на єсім. А ось зʼявилась ще одна можливість, коли можна перенестись на вже діючу!!! сім. Це взагалі фантастика і ні в кого такої послуги нема! Для нас, свинів це не проблема - є купа сімок із ТП Єдиний, які не шкода втратити...

Послуга класна, кому треба 2-3 номери на одному телефоні. Свини, звісно не готові витрачатись на додаткові 25 грн :)
Приклад: у вас один номер київстар, один - Лайф. Там платите 200 грн на 4 тижні., і там (цифри умовні). Після перенесення будете платити 225 грн - економія аж 175! Ваш перенесений київстар і досі є основним номером, але коштує вам дешевше (бо на загал лайф найдешевший оператор і не має стільки глюків). Один сім-слот у вас стає вільним. Або є ще одне місце для єсім.
 
Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Все одно це виглядає як розтягнуте в часі поховання старого лайфівського номера. Принаймі, поки не озвучено алгоритму відв'язки.
Цінність 2-3 номерів в одному телефоні не у самих номерах, а у різному покритті, послугах, клубному ефекті, аварійному резерві — в тому, що дають лише два різних оператори.

Але ця послуга досить доречна на тлі наслідків грудневої катастрофи КС. Хтось в паніці придбав сімку Лайфа, покористувався, визнав якість прийнятною і ціни кращими, а тепер вирішив остаточно полишити КС (за статистикою, таких чимало). Якби послугу викотили місяць-півтора тому, був би взагалі удар нижче поясу.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Код вони давно просили, ще до аварії, але не давали.
Потенційні користувачі цієї послуги, імовірно, користуються Лайфом як основним, а КС перевели на вхідні. Що не сильно краще для КС.
 

elies

Заблокирован
Реєстрація
03.06.18
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Як я зрозумів, Після перенесення номеру Ви обираєте собі тариф із доступних до підключення. А на закріпленій сімці він анулюється. Хоча залишок коштів і обсягу послуг переноситься.

Пропоную комусь провести експеримент - скористатися послугою! Тоді й подивимося, як воно працює.
 
  • Like
Реакції: idea

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Як я зрозумів, Після перенесення номеру Ви обираєте собі тариф із доступних до підключення. А на закріпленій сімці він анулюється.
Це навіть краще, бо на багатьох тарифах знижка для перенесених.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Як я зрозумів, Після перенесення номеру Ви обираєте собі тариф із доступних до підключення. А на закріпленій сімці він анулюється. Хоча залишок коштів і обсягу послуг переноситься.
певно Ви маєте рацію, бо інакше чому б вони не зберігали Тарифну підписку? І агент Кирило, який спершу сказав, що така послуга відсутня :), то потім припустив, що буде вибір нового ТП. Так що видалю свою припущення щодо цього.
Щодо двох одночасних зʼєднань припустив, що за умови увімкненої функції очікуючого виклику, буде дзвінок переведено в очікування.
Теж не заперечив, що діюча сім може бути із перенесеним номером.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Сьогодні мене успішно перевели. КС гарно попрощався в смс і нагадав, що за 30 днів зможу перевестись ще раз. Перевів свій основний кс, якому близько 20 років. Трошки щемить...

Лайф профілі у мій лайф називає Мобільна турбота.
Тому спершу надіслали смс, що послуга мобільна турбота для номера лайф видалена - я тоді здивувався, тому що ніякої турботи не активовував. Потім, після додання номера до МЛ, надійшов смс, що перенесений номер підключений до "профілю Мобільна турбота". Тоді я збагнув, про яку турботу йдеться. СМС про це надходять з номера 4114.
УВАГА щодо профілей МЛ. Якщо майбутній закріплений номер у вас основний у МЛ, то дані про нього не видаляться з "мобільної турботи", але не всі дані будуть доступні, та все ж. А от щойно ви підключите туди новий номер, то профіль закріпленого номера зникне із мл.
Після перенесення дійсно потрібно обрати ТП, але смс доходять і біп реєструється (за другим запитом смс). ТП можна обрати у МЛ, або за *141#. Єдиний в обох місцях не був доступним. Доступні стандартні тарифи, преміум, сімейні, гаджети та регіональні: дзвінкий та потужний. У мене меню в МЛ не спрацювало, тому замовив через 141. До речі, вони також надсилають цікаве посилання на мобільний сайт, де також можна обрати ТП і почитати трохи про послуги. Ще до обрання ТП дарують 1ГБ та 30 хв на лайф на 2 дні.

Здається, після вибору тарифа надійшло смс, що всі дзвінки заблоковано, як вихідні, так і вхідні, до сплати тарифу.
Лайф на 90 днів підключив до платинум-обслуговування. На закріплений номер від разу прислав рекламу мелорінгу - не знаю як тепер цей спам відключити. Баланси з нього без проблем перенеслись. З мій лайф він від разу зник. Закріплений номер поки що безкоштовно обслуговується на 84 дні, потім ще буде 180 днів очікування. Далі 25 грн. за 4 тижні. Цікаво чи йде ця оплата першою перед АП, чи ні. Управління послугою - тобто по суті її відключення кодом *727#
Мені все сподобалось, хоч тривало це 3 дні, але нікуди не потрібно було ходити, зменшив кількість активних сімок, і на закріпленому номері мені не залежить, пропаде так і буде.
Ага, ще вони самі активували фішку на номері, молодці. Тобто вона там була, але ж тепер це став номер лайф.


Значний мінус – як приходять смс на закріплений номер. Вони приходять за схемою вірт.номера. Тобто спершу йде опис, що це стосується закріпленого номера, кирилицею, а потім частина смс. І так кілька штук підряд. смси доходять, але читати їх не буде зручно, якщо відправник писатиме не лише код із 4 цифр.
мінімум двох. Я ще один номер з кс виведу. І цим попрощаюся з оператором, окрім 2 номерів, до яких не маю доступу.

Чекатимемо звітів від тих, хто спробує перенести номер на сім із перенесенним номером. А також, вивести основний через 30 днів.
Ну і що буде, якщо з одного подзвонити на інший?
При дзвінку із перенесеного на закріплений нічого не відбувається. Тихо. "скасовано". В обидва напрямки так.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Будьте уважні, на Закріпленому номері в роумінгу не працюють вихідні дзвінки та смс (в т.ч. через БІП).
Вхідні смс приходять. Вхідні дзвінки на БІП також працюють.
Скоріш за все теж працюють стандартні вхідні дзвінки на закріплений номер, але за умови наявності на рахунку коштів за роумінг-тарифом, тобто мін. 40 грн., а не за пільговим тарифом основного номера.
 
Причина: оновлено після досліджень
Останнє редагування:
Зверху