Сьогодні мене успішно перевели. КС гарно попрощався в смс і нагадав, що за 30 днів зможу перевестись ще раз.
Перевів свій основний кс, якому близько 20 років. Трошки щемить...
Лайф профілі у мій лайф називає Мобільна турбота.
Тому спершу надіслали смс, що послуга мобільна турбота для номера лайф видалена -
я тоді здивувався, тому що ніякої турботи не активовував. Потім, після додання номера до МЛ, надійшов смс, що перенесений номер підключений до "профілю Мобільна турбота". Тоді я збагнув, про яку турботу йдеться. СМС про це надходять з номера 4114.
УВАГА щодо профілей МЛ. Якщо майбутній закріплений номер у вас основний у МЛ, то дані про нього не видаляться з "мобільної турботи", але не всі дані будуть доступні, та все ж. А от щойно ви підключите туди новий номер, то профіль закріпленого номера зникне із мл.
Після перенесення дійсно потрібно обрати ТП, але смс доходять і біп реєструється (за другим запитом смс). ТП можна обрати у МЛ, або за *141#. Єдиний в обох місцях не був доступним. Доступні стандартні тарифи, преміум, сімейні, гаджети та регіональні: дзвінкий та потужний. У мене меню в МЛ не спрацювало, тому замовив через 141. До речі, вони також надсилають цікаве посилання на мобільний сайт, де також можна обрати ТП і почитати трохи про послуги. Ще до обрання ТП дарують 1ГБ та 30 хв на лайф на 2 дні.
Здається, після вибору тарифа надійшло смс, що всі дзвінки заблоковано, як вихідні, так і вхідні, до сплати тарифу.
Лайф на 90 днів підключив до платинум-обслуговування. На закріплений номер від разу прислав рекламу мелорінгу - не знаю як тепер цей спам відключити. Баланси з нього без проблем перенеслись. З мій лайф він від разу зник. Закріплений номер поки що безкоштовно обслуговується на 84 дні, потім ще буде 180 днів очікування.
Далі 25 грн. за 4 тижні. Цікаво чи йде ця оплата першою перед АП, чи ні. Управління послугою - тобто по суті її відключення кодом *727#
Мені все сподобалось, хоч тривало це 3 дні, але нікуди не потрібно було ходити, зменшив кількість активних сімок, і на закріпленому номері мені не залежить, пропаде так і буде.
Ага, ще вони самі активували фішку на номері, молодці. Тобто вона там була, але ж тепер це став номер лайф.
Значний мінус – як приходять смс на закріплений номер. Вони приходять за схемою вірт.номера. Тобто спершу йде опис, що це стосується закріпленого номера, кирилицею, а потім частина смс. І так кілька штук підряд. смси доходять, але читати їх не буде зручно, якщо відправник писатиме не лише код із 4 цифр.